wr1
wr.22
wr.3

Produk Kita

Kawat Flat sing Apik, Kawat Bentuk, lan Kawat Pita PV

Sepatu Bahan Sepatu Jinjiang Wode Co., Ltd. minangka pabrikan materi sepatu sing nyoba ngupayakake kabeh produksi produk, riset lan pangembangan produk, penjualan sawise layanan.

Manufacturer shank material board for shoe shank paper insole board shank board

Papan bahan shank pabrikan kanggo papan shank kertas insole board shank board

Item Deskripsi Produk: Bahan lapisan sepatu Produsen Papan Ketebalan Shank: 0.60mm, 0.80mm, 1.00mm, 1.20mm kanggo Ukuran Papan Shank: Miturut lembar utawa kanthi gulung, yen ukuran lembar 36 ″ X 60 ″, 40 ″ X 60 ″ lan 1.00mx 1.50m utawa miturut panjaluk pelanggan, yen kanthi ukuran gulung jembaré 1,00m utawa miturut panjaluk pelanggan. Werna: warna-warni kanggo Bahan Papan Shank: Kain poliester sing apik, lem, leleh panas MOQ: 500 lembar kanggo Kualitas Papan Shank: Suhu Sithik lan ...

Luwih Luwih rinci
Paper Insole Board for Insole

Papan Insole Kertas kanggo Insole

Luwih Luwih rinci
nonwoven insole board

papan insole nonwoven

Luwih Luwih rinci
Paper insole board with eva

Papan insole kertas karo eva

Bahan Produk: Kertas daur ulang, lem, lembaran eva Warna papan insole kertas: jambon, jambon tuwa, warna putih EVA: putih, ireng, kuning, WARNA OEM. Kekandelan: 1.0mm-2.0mm biasane 1.25mm, 1.5mm, 1.75mm, 2.0mm, Ukuran: 36 "* 54", 40 "* 60", 1m * 1.5m. Merek: eurotex, wodetex Lem Kuat (Paling apik), Lem Umum (Luwih Apik), utawa Lem Air. Kaya dene pelanggan. MOQ: 1000 sheet Packing: miturut sheet, 20 sheet per bag Detail 1.Fungsi 1. Kekakuan sing apik, tahan banyu, lempitan lan stabilitas. 2.E ...

Luwih Luwih rinci
Nonwoven insole board with eva

Papan insole nonwoven karo eva

Produk 1. Papan insole sing kaping pindho karo Eva umume digunakake kanggo nggawe insole sepatu. Panggunaan: Tebal Sepatu Sepatu: Papan insole serat: 0.9MM ~ 3.0MM Eva: 1.0MM ~ 4.0MM Ukuran: Miturut lembar 0.914M x 1.37M lan 1.00M x 1.50M Werna: Eva warna apa-apa ok! Gule: Gule super utawa lateks putih. Bahan: Papan serat serat digawe saka serat sing apik, putih lan tanpa kekalahan. Informasi produk liyane: ukuran ketebalan ngemot 20ft 1.0 ...

Luwih Luwih rinci
Antistatic insole board

Papan insole antistatik

Produk 1. Ketebalan: 1.25MM, 1.50MM, 1.75MM, 2.00MM, 2.50MM, 3.00MM MOQ: 1000 lembar Pelabuhan pengiriman: xiamen Istilah pambayaran: Setoran 30% sadurunge produksi massal, saldo 70% kudu dibayar marang BL copy Kemampuan Pasokan: 20000 Lembar Saben Dina Wektu Pangiriman: 7-15 Dina Sawise Pesen Rincian Dikonfirmasi 1.Fungsi Apik banget, cacat lan fleksibilitas, resistensi bejat lan peeling sing apik. 2. Aplikasi Kanthi manual digunakake kanggo innersole sepatu safety lan papan tas ...

Luwih Luwih rinci
  • company

Babagan Kita

Kita nggawe lan ngekspor kanthi profesional: Lembar Bahan Kimia Nonwoven, Papan Insole Serat Nonwoven, Papan Insole Belang, Papan Insole Kertas lan Selulosa, Lembar Lem Panas Peleleh Panas, Peleburan Panas Pingpong, Peleburan Panas Kain, metel panas Beludru, lembaran Peleleh Panas TPU murah, Film TPU, Kain Nonwoven Poliester, Kain Ikatan Stitch, Coatting Papan Insole nganggo Lembar EVA, lan Lapisan Kain nganggo Bahan spons lan eva lan liya-liyane.

  • part1
  • part2
  • part3
  • part4
  • part5
  • part6
  • part7
  • part8
  • partner1
  • partner2
  • partner3
  • partner4
  • partner5
  • partner6
  • partner8