wr1
wr.22
wr.3

Produk Kita

Kawat Datar Halus, Kawat Bentuk, lan Kawat Pita PV

Jinjiang Wode Shoe Material Co., Ltd. yaiku Produsen bahan sepatu sing nyoba ngupayakake kabeh upaya kanggo nyedhiyakake produksi barang sing berkualitas, riset lan pangembangan produk, penjualan sawise layanan.

Insole paper board with eva

Papan kertas insole karo eva

Bahan Produk: Kertas daur ulang, lem, lembaran eva Warna papan insole kertas: pink, pink tua, putih Werna EVA: putih, ireng, kuning, WARNA OEM.Ketebalan: 1.0mm-2.0mm biasane 1.25mm, 1.5mm, 1.75mm, 2.0mm, Ukuran: 36 "* 54", 40" * 60", 1m * 1.5m.Merek: eurotex, wodetex Strong Glue (Best siji), Common Glue (Better One), utawa Water Glue.Minangka pelanggan kaya.MOQ: 1000sheets Packing: dening sheet,20sheets saben tas Details 1.Fungsi 1.Good kaku, resistance banyu, lempitan lan stabilitas.2. Lingkungan...

Rincian liyane
Jinjiang besto Euro Tex 333 quality paper board insole sheet

Jinjiang besto Euro Tex 333 kualitas papan kertas insole sheet

Deskripsi Produk Ketebalan 0.90mm~2.50mm kasedhiya Ukuran 1m x 1.50,36"x60", miturut panyuwunan klien Werna warna OEM.Pink, Beige, Coklat, Putih, Kuning.Bahan Mentah Bubur kertas sing apik, Kualitas Lem Stabil, Apik, Macem-macem kualitas kanggo pilihan Fitur 1, Kaku sing apik, defleksi lan keluwesan, Ketangguhan sing apik 2, Awet, bentuke tetep, ora mambu 3, Tahan aus, Ventilasi udara sing apik, Lingkungan -ramah, Higiene.4, Anti banyu, Lembap ...

Rincian liyane
Any color available poleyster nonwoven insole board

Sembarang werna kasedhiya Papan insole nonwoven poleyster

Rincian liyane
Good toughness paper insole board hot selling various qualities

Good kateguhan kertas insole Papan panas sade macem-macem kuwalitas

Katrangan Produk Ketebalan Saka 1.00mm ~ 2.00mm kanggo papan kertas insole Ukuran Biasane 1.00mx 1.50m utawa miturut panyuwunan pelanggan Werna Miturut panjalukan pelanggan cetak warna apa wae kanggo papan kertas insole Bahan pulp kertas lan lem MOQ 300 lembar kanggo papan kertas insole Kualitas 555.001.517.608, macem-macem kualitas kanggo pilihan Bobot Gumantung ing kualitas lan ukuran, pls hubungi kita rincian papan kertas insole Fungsi 1...

Rincian liyane
Manufacturer shank material board for shoe shank paper insole board shank board

Produsen papan bahan shank kanggo shoe shank paper insole board shank board

Deskripsi Produk Item: Bahan lapisan sepatu Produsen Papan Shank Ketebalan: 0,60mm, 0,80mm, 1,00mm, 1,20mm kanggo Papan Shank Ukuran: Miturut lembaran utawa gulungan, yen miturut ukuran lembaran 36" X 60", 40" X 60" lan 1.00mx 1.50m utawa miturut panyuwunan customer, yen kanthi ukuran gulungan 1.00m jembaré utawa miturut panjalukan pelanggan.Werna: warna-warni kanggo Papan Shank Bahan: Kain poliester sing apik, lem, leleh panas MOQ: 500 lembar kanggo Papan Shank Kualitas: Suhu ...

Rincian liyane
Paper Insole Board for Insole

Papan Insole Kertas kanggo Insole

Rincian liyane
nonwoven insole board

papan insole nonwoven

Rincian liyane
Paper insole board with eva

Papan insole kertas karo eva

Bahan Produk: Kertas daur ulang, lem, lembaran eva Warna papan insole kertas: pink, pink tua, putih Werna EVA: putih, ireng, kuning, WARNA OEM.Ketebalan: 1.0mm-2.0mm biasane 1.25mm, 1.5mm, 1.75mm, 2.0mm, Ukuran: 36 "* 54", 40" * 60", 1m * 1.5m.Merek: eurotex, wodetex Strong Glue (Best siji), Common Glue (Better One), utawa Water Glue.Minangka pelanggan kaya.MOQ: 1000sheets Packing: dening sheet,20sheets saben tas Details 1.Fungsi 1.Good kaku, resistance banyu, lempitan lan stabilitas.2. E...

Rincian liyane
Nonwoven insole board with eva

Papan insole nonwoven karo eva

Product 1. Papan insole nonwoven karo Eva utamané digunakake kanggo nggawe insole sepatu.Dianggo: Ketebalan Insole Sepatu: Papan insole serat: 0.9MM~ 3.0MM Eva: 1.0MM ~4.0MM Ukuran: Miturut lembaran 0.914M x 1.37M lan 1.00M x 1.50M Warna: Eva warna apa wae ok!Gule : Super gule utawa lateks putih.Bahan: Papan insole serat digawe saka serat sing apik, putih lan tanpa kalah.Informasi produk liyane: ukuran ketebalan loading 20ft 1.0...

Rincian liyane
Antistatic insole board

Papan insole antistatik

Produk 1. Ketebalan: 1.25MM, 1.50MM, 1.75MM, 2.00MM, 2.50MM, 3.00MM MOQ: 1000 lembar Port pengiriman: xiamen Syarat pembayaran: 30% simpenan sadurunge produksi massal, imbangan 70% kudu dibayar marang BL Nyalin Kapabilitas Supply: 20000 Lembar Saben Dina Wektu Pangiriman: 7-15 Dina Sawise Pesenan Dikonfirmasi Rincian 1.Fungsi Good ing kateguhan, deflection lan keluwesan, apik bejat lan peeling resistance.2.Application Manly digunakake kanggo innersole sepatu safety lan Papan saka briefcase lan suitca ...

Rincian liyane
  • company

Babagan awake dhewe

Kita Prodhuksi lan ekspor Profesional: Lembaran Kimia Nonwoven, Papan Insole Serat Nonwoven, Papan Insole Stripe, Papan Insole Kertas lan Selulosa, Lembaran Lem Panas Leleh EVA, Lembaran Panas Leleh Pingpong, Leleh Panas Kain, Melt panas Beludru, Lembaran Leleh Panas suhu rendah TPU, Film TPU, Kain Nonwoven Poliester, Kain Ikatan Jahitan, Lapisan Papan Insole nganggo LEMBAR EVA, lan Lapisan Kain nganggo Bahan spons lan eva lan liya-liyane.

  • part1
  • part2
  • part3
  • part4
  • part5
  • part6
  • part7
  • part8
  • partner1
  • partner2
  • partner3
  • partner4
  • partner5
  • partner6
  • partner8