Produsen Bahan Sepatu China Pasokan Papan Insole Kertas Insole Selulosa 909

Katrangan singkat:

Ketebalan: 0.80mm-2.50mm Ukuran: 1.00m * 1.50m, 0.914m * 1.52m Warna: Tampilake minangka gambar utawa MOQ khusus OEM: 500 Lembar Logo: EuroTex 333 utawa Logo Disesuaikan Nampa Sampel: Paket Gratis: Miturut seprai Dianggo: Sepatu Fitur Insole Nggawe: Kekerasan Apik


  • Harga FOB:US $ 0,5 - 9,999 / Piece
  • Jumlah Pesanan Min.100 Piece / Piece
  • Kapabilitas sumber:10000 Piece / Piece saben Sasi
  • Detail Produk

    FAQ

    Tag produk

    12Deskripsi Produk

    kekandelan
    Ukuran Customized
    Ukuran
    1m x 1,50; 45"x45", 40"x48",36"x60", minangka saben panyuwunan klien
    warna
    Warna OEM. Beige, Biru, Ijo, Coklat, Ireng, Putih, Kuning.
    Bahan Baku
    Serat poliester sing apik, Lem
    Kualitas
    Stabil, Apik, macem-macem kualitas kanggo pilihan
    Printing
    Bisa nyithak logo merek klien ing papan
    MOQ
    500 lembar
    Paket
    20 lembar saben tas
    Sampel
    SAMPEL GRATIS kanggo mriksa
    Layanan
    Wektu pangiriman cepet kanggo panjaluk pelanggan
    Kapabilitas Pasokan
    50000 lembar sedina
    Fitur
    1, Kanthi properti mbentuk apik lan machinability, iku gampang kanggo Cut lan kawangun menyang wangun insole.
    2, Kekerasan dhuwur, nyedhiyakake kekuwatan dhukungan sing cukup kanggo insole lan yen tumit mudhun.
    3, Kapadhetan dhuwur lan tightness, iku ora bakal dilapisi karo mlengkung daya kuwat.
    4, kemampuan kombinasi Inggih, padha tetep nyenyet yen kelet karo glue.5, pH Neutral, ora iritasi kanggo kulit.Iku ora ngemot
    bahan kimia mbebayani kanggo awak manungsa.
    6, Sifat Stablephysical, Iku ora bakal luntur, babagan utawa nyilikake.
    7, Anti banyu lan moistureproof.
    Aplikasi
    1, Kanggo industri sepatu: Shoe shank sheet minangka bagéan paling penting saka insole sepatu nawakake pasukan ndhukung kabeh sepatu.Bisa
    digunakake kanggo nggawe insole sepatu kulit, insole sepatu hak dhuwur, insole sepatu gym lan insole sepatu luang.
    2, Kanggo industri liyane: Label Jeans, Topi brim, gasket industri lan bahan insulasi.

    Packing & Pangiriman

    Packing Polybag
    20 lembar saben polybag
    Pelabuhan
    Xiamen
    wektu pangiriman
    ing 7-15days kanggo 2 kontaner kanggo Papan insole kertas
    Syarat-syarat pembayaran
    T / T, L / C utawa D / P. pembayaran liyane uga kasedhiya, pls hubungi kita kanggo rincian liyane

     

    FAQ
    1, Sampeyan dumunung ing ngendi?
    Perusahaan kita adhedhasar ing Quanzhou, China.
    2, Apa sampeyan produsen utawa perusahaan dagang?
    Kita minangka pabrikan sing duwe pabrik kanthi jalur produksi paling maju.
    3, Apa pembayaran, MOQ lan syarat pangiriman sampeyan?
    Kita nampa pembayaran T / T, L / C.Jumlah pesenan minimal kita yaiku 500 yard saben warna.Pangiriman bakal diatur sawise pembayaran ditampa lan bakal njupuk 3-7 dina kerja.
    4, Apa sampeyan ngisi kanggo conto?
    Kita seneng menehi conto gratis, nanging barang kasebut kudu dibayar.
    5, Kenapa milih sampeyan?
    Perusahaan kita duwe pengalaman manufaktur lan dagang 20 taun.Produk kita cocog karo standar lingkungan sing dhuwur.Kita duwe R&D sing apik, layanan sawise-sales lan staf sing terlatih.

     








  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita