Produk sing nyukupi kabutuhan kesehatan masyarakat.Miturut WHO, produk kasebut kudu kasedhiya "saben wektu, kanthi jumlah sing nyukupi, ing bentuk dosis sing cocog, kanthi kualitas terjamin lan informasi sing cukup, lan kanthi rega sing bisa ditindakake dening individu lan masyarakat".

BAHAN INSOL

  • Papan kertas insole karo eva

    Papan kertas insole karo eva

    Kekandelan Saka 1.00mm ~ 2.00mm kanggo papan kertas insole karo Ukuran EVA Biasane 1.00mx 1.50m utawa miturut panyuwunan pelanggan Werna Miturut panjalukan pelanggan cetak warna apa wae Bahan Bubur kertas EVA apik lan lem MOQ 500 lembar Kualitas 555.001.517.608, macem-macem kualitas kanggo pilihan
  • Papan insole nonwoven karo eva

    Papan insole nonwoven karo eva

    Product 1. Papan insole nonwoven karo Eva utamané digunakake kanggo nggawe insole sepatu.Dianggo: Insole Sepatu Ketebalan: Papan insole serat: 0.9MM~ 3.0MM Eva: 1.0MM ~4.0MM Ukuran: Miturut lembaran 0.914M x 1.37M lan 1.00M x 1.50M Warna: Eva warna apa wae ok!Gule : Super gule utawa lateks putih.Bahan: Papan insole serat digawe saka serat sing apik, putih lan tanpa kalah.Informasi produk liyane: ukuran ketebalan loading 20ft 1.0...
  • Papan insole kertas karo eva

    Papan insole kertas karo eva

    Bahan Produk: Kertas daur ulang, lem, lembaran eva Warna papan insole kertas: pink, pink tua, putih Werna EVA: putih, ireng, kuning, WARNA OEM.Ketebalan: 1.0mm-2.0mm biasane 1.25mm, 1.5mm, 1.75mm, 2.0mm, Ukuran: 36 "* 54", 40 "* 60", 1m * 1.5m.Merek: eurotex, wodetex Strong Glue (Best one), Common Glue (Better One), utawa Water Glue.Minangka pelanggan kaya.MOQ: 1000sheets Packing: dening sheet,20sheets saben tas Details 1.Fungsi 1.Good kaku, resistance banyu, lempitan lan stabilitas.2. E...