Film adesif panas nyawiji TPU

Katrangan singkat:


Detail Produk

FAQ

Tag Produk

Produk

Kekandelan: saka 0.15 ~ 0.50mm kasedhiya
Jembar: 1,37m, Bisa disesuaikan.
Bahan: 100% resin poliuretan termoplastik
Werna: Cetha, Foggy, Warna apa wae kasedhiya
Atose: 80A, 85A, 90A, 95A
Packing: 1.37MX 50M / gulung, Bisa disesuaikan.
Mesin Operasi: Mesin pemanas piring utawa mesin frekuensi dhuwur
Conto: gratis kanggo ngirim
Aplikasi: Label logo ndhuwur sepatu ora ana ikatan lan dekorasi sewing. 

1

Rincian

1.Jinis rangkep
1, ukuran standar 137 CM * 50Y / Roll, ing njero tabung kertas hard, bentuk PE ditutupi, njaba kanton kertas kraft.
2, Jumlah pesanan minimal: 500meter saben warna
3, Pelabuhan Pengiriman: Pelabuhan Xiamen, Provinsi Fujian.
4, Pasokan jumlah Film Peleburan Panas TPU: udakara 10.000meter saben dina.
5, Waktu pangiriman: udakara 10 dina kanggo kontainer lengkap
6, Katentuan Pembayaran: T / T, L / C utawa D / P kasedhiya

1

2. Babagan Film Peleburan Panas TPU
Film suhu dhuwur lan sithik TPU nglamar proses kombinasi kanggo nggabungake film TPU suhu tinggi lan film perekat panas TPU panas nyawiji. Sisih suhu dhuwur digunakake minangka currier, sing bisa dilapisi karo warna PU lan pola liyane ing permukaan, lan sisih suhu sithik digunakake kanggo laminasi / lapisan nganggo bahan perekat panas sing bisa nggayuh seamless / no-sewing ikatan kain sepatu lan nggawe kain luwih alus lan luwih nyaman. Lan ana macem-macem warna lan pola sing kasedhiya lan sawetara warna, sebutan utawa pola liyane kayata Efektif reflektif, Efek cemlorot-peteng, Hologram, Glitter lan Color-Change bisa disesuaikan. 

2

3.Fitur
- Highly elastis, tahan aus,
- Anti-kuning, tahan cuaca, tahan minyak, tahan asam, tahan perang,
- Anti-jamur, antibiosis, anti-statis, bisa didaur ulang lan rusak
- Aman lan awet sanajan ing lingkungan sing parah
- Lingkungan sing ramah
- resistensi hidrolisis sing apik lan tahan cuaca.
- Ora kena minyak, klorin, kringet, kosmetik lan banyu laut
- Lumahing Gamelan mupangate nyithak layar
- Ora ilang elastisitas ing lingkungan sing adhem utawa panas
- Ujung sing dibunderaké kanthi alus njaga kulit supaya ora iritasi


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita