TPU film leleh panas

Katrangan singkat:


Detail Produk

FAQ

Tag produk

produk

Ketebalan:saka 0,15 ~ 0,50mm kasedhiya
Jembar:1.37m, Bisa disesuaikan.
Bahan:100% resin poliuretan termoplastik
warna:Clear, Foggy, Warna apa wae kasedhiya
kekerasan:80A, 85A, 90A, 95A
Packing:1.37MX 50M / muter, Bisa selaras.
Mesin Operasi:Mesin pemanas piring utawa mesin frekuensi dhuwur
Sampel:gratis kanggo ngirim
Aplikasi:Logo sepatu ndhuwur label ora ana ikatan jahitan lan dekorasi.

1

Rincian

1. Jenis Paket
1, ukuran standar 137CM * 50Y/Roll, nang tabung kertas hard, wangun PE ditutupi, njaba kraft kertas canton.
2, Jumlah pesenan Minimal: 500meters saben werna
3, Delivery Port: Xiamen Port, Provinsi Fujian.
4, Jumlah pasokan TPU Hot Melt Film: babagan 10,000meter saben dina.
5, wektu Delivery: bab 10 dina kanggo wadhah lengkap
6, Katentuan Pembayaran: T / T, L / C utawa D / P kasedhiya

1

2. Babagan TPU Hot Melt Film
TPU film suhu Dhuwur lan Low nglamar proses kombinasi kanggo gabungke film TPU suhu dhuwur lan suhu rendah TPU film adhesive panas nyawiji bebarengan.Sisih suhu dhuwur digunakake minangka currier, kang bisa nutupi karo werna PU lan pola liyane ing lumahing, lan sisih-suhu kurang digunakake kanggo laminate / jas karo bahan adesif nyawiji panas kang bisa entuk kanggo rapi / ora jahitan. ikatan karo kain sepatu lan nggawe kain luwih alus lan luwih nyaman.Lan ana macem-macem warna lan pola sing kasedhiya lan sawetara warna, sebutan, utawa pola liyane kaya Reflektif efektif, Glow-in-dark efektif, Hologram, Glitter lan Warna-ganti bisa disesuaikan.

2

3. Fitur
- Highly elastis, tahan nyandhang,
- Anti kuning, tahan cuaca, tahan minyak, tahan asam, tahan warping,
- Anti-jamur, antibiotik, anti-statis, daur ulang lan degradable
- Aman lan awet sanajan ing lingkungan sing abot
- Ramah lingkungan
- Tahan hidrolisis sing apik lan tahan cuaca.
- Ora kena pengaruh lenga, klorin, kringet, kosmetik lan banyu segara
- Lumahing Gamelan mupangati kanggo sablon
- Ora kelangan elastisitas ing lingkungan sing adhem utawa panas
- Pinggir sing dibunderaké kanthi lancar njaga kulit saka iritasi


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita