Pitakonan

FAQ

PITAKONAN PALING SERING

Napa milih perusahaan kita?

Kita minangka pabrikan luwih saka 15 taun pengalaman produksi, produksi 200000 lembar saben dina, paling ora limang jinis kelas kanthi kualitas lan rega sing kompetitif.

Apa negara ekspor utama?

Amerika Selatan, Asia Tenggara, Afrika, Timur Tengah, Asia Timur, Eropa Barat.

Kepiye carane njaluk conto?

Mangga menehi spesifikasi sing tepat kanggo kita, miturut spesifikasi sampeyan bisa menehi rega paling apik kanggo sampeyan.

Carane aku bisa njaluk rega?

Kita kudu mriksa kualitas sampel, sampeyan bisa ngirim sampel menyang kita bu express utawa ngirim gambar sampel kanggo kita mriksa.

Kepiye carane mriksa kualitas?

Sampeyan bisa ngirim sampel kanggo kita, kita bakal miturut sampel lan ngirim sampel kanggo mriksa.

Apa aku bisa pesen kanggo sampeyan?

Cara paling apik sing bisa ngirim sampel kanggo kita, supaya kita bisa ngirim sampel padha kanggo sampeyan mriksa, uga kita bakal mriksa biaya lan menehi rega paling apik kanggo sampeyan, sawise sampeyan bisa hubungi kita kanggo nggawe pesenan.