FAQ

FAQ

Pitakon Kerep

Napa milih perusahaan kita?

Kita minangka pabrik produksi luwih saka 15 taun pengalaman produksi, produksi 200000 lembar saben sedina, paling ora limang jinis biji kanthi kualitas lan rega kompetitif sing beda.

Negara ekspor utama apa?

Amerika Selatan, Asia Tenggara, Africe, Mid East, Eastem Asia, Westerm Europe.

Kepiye cara njupuk conto?

Mangga menehi spesifikasi sing pas karo kita, kita bisa miturut spesifikasi menehi rega paling apik kanggo sampeyan.

Kepiye carane bisa entuk rega?

Kita kudu mriksa kualitas sampel, sampeyan bisa ngirim conto menyang bu express utawa ngirim conto gambar menyang priksa.

Kepiye carane mriksa kualitas?

Sampeyan bisa ngirim conto menyang kita, kita bakal miturut sampel lan ngirim conto kanggo mriksa.

Apa aku bisa pesen karo sampeyan?

Cara paling apik kanggo ngirim conto menyang kita, saengga kita bisa ngirim conto sing padha kanggo sampeyan, uga bakal mriksa biaya lan menehi rega paling apik, sawise sampeyan bisa ngubungi supaya pesen.