Kabar

  • Periode loading sibuk

    Festival Musim Semi, liburan tradisional Tionghoa wis nyedhak, Kanggo kita sing wis biasa sibuk, saya suwe saya kesel.Amarga masalah ekspor paling gedhe ing taun iki yaiku kargo segara mundhak akeh banget, biaya impor para pelanggan mesthi dadi larang.Ing ...
    Waca liyane
  • Profil Perusahaan

    Jinjiang Worui Trading Co., Ltd. didegaké ing 2003. Perusahaan iki dumunung ing Jinjiang, "ibukutha sepatu misuwur ing China".Kita minangka perusahaan sing ngupayakake riset, penjualan, lan layanan pelanggan. Kaya slogan Worui, "Bahan worui, jaminan kualitas", kita mesthi ...
    Waca liyane
  • Kanggo ngatasi kahanan ekspor sing abot saka industri sepatu China ing ……

    Kanggo ngatasi kahanan ekspor sing abot ing industri sepatu China ing taun-taun pungkasan lan njelajah kapercayan ing kompetisi, Xinlian Shoes Supply Chain Co., Ltd. lan Shoedu Real Estate Development Co., Ltd. wis bebarengan nggawe pasokan sepatu terpadu online lan offline. transaksi rantai...
    Waca liyane
  • Packing kanthi gulungan.njero polybagbag karo tas anyaman njaba, sampurna……

    Packing kanthi gulungan.polybagbag njero karo tas anyaman njaba, urutan loading contianer sampurna, tanpa mbuang ruang contianer customer Supaya kanggo ngatasi kahanan ekspor abot saka industri sepatu China ing taun anyar lan njelajah kapercayan ing kompetisi, Xinlian Shoes Supply Chain Co., Ltd...
    Waca liyane
  • Ing "munggah rega" rong taun kepungkur, akeh cilik lan medium-ukuran……

    Ing "kenaikan rega" rong taun kepungkur, akeh perusahaan cilik lan menengah sing ora bisa nahan tekanan kasebut lan diilangi kanthi bertahap dening pasar.Dibandhingake karo predicament ngadhepi dening Enterprises cilik lan medium-ukuran, Enterprises gedhe karo liyane te...
    Waca liyane