Jinjiang besto Euro Tex 333 kualitas papan kertas insole sheet

Katrangan singkat:

Ketebalan 0.90mm~2.50mm kasedhiya Ukuran 1m x 1.50,36''x60'', miturut panyuwunan klien Warna OEM warna.Pink, Beige, Coklat, Putih, Kuning.Bahan Baku Bubur kertas sing apik, Kualitas Lem Stabil, Apik, Macem-macem kualitas kanggo pilihan


  • Harga FOB:US $ 0,5 - 9,999 / Piece
  • Jumlah Pesanan Min:100 Piece / Piece
  • Kapabilitas sumber:10000 Piece / Piece saben Sasi
  • Detail Produk

    FAQ

    Tag produk

    Deskripsi Produk
    kekandelan
    0.90mm ~ 2.50mm kasedhiya
    Ukuran
    1m x 1.50,36"x60", minangka saben request klien
    warna
    Warna OEM.Pink, Beige, Coklat, Putih, Kuning.
    Bahan Baku
    Pulp kertas apik, Lem
    Kualitas
    Stabil, Apik, macem-macem kualitas kanggo pilihan
    Fitur
    1, Kaku apik, defleksi lan keluwesan, kateguhan sing apik banget
    2, Iku Awet, tetep wangun, ora stinking
    3, Tahan nganggo, Ventilasi udara sing apik, Ramah Lingkungan, Kebersihan.
    4, Banyu-bukti, Kelembapan-bukti, breathable, confortable kanggo mlaku
    Aplikasi
    Utamane digunakake kanggo innersole sepatu, Papan tas lan koper.
    Printing
    Bisa nyithak logo merek klien ing papan
    MOQ
    500 lembar
    Paket
    25 lembar saben tas
    Sampel
    SAMPEL GRATIS kanggo mriksa
    Layanan
    Wektu pangiriman cepet kanggo panjaluk pelanggan
    Kapabilitas Pasokan
    50000 lembar sedina:
    Wektu Pangiriman
    Ing 7-10 dina kanggo wadhah lengkap
    Pelabuhan Pangiriman
    Pelabuhan Xiamen, China
    Syarat-syarat pembayaran
    T / T, L / C, D / P, Cash.pls hubungi kita kanggo panjalukan lan informasi liyane.

    Pambuka perusahaan

    1.We duwe peralatan produksi majeng, saluran sumber kuwat lan kapasitas stronge KALUBÈRAN kanggo kapentingan paling apik saka kita pelanggan.
    2.We wis profesional diwenehake lan ekspor kanggo akeh pelanggan saka kabeh ndonya kanggo luwih saka 15 taun.
    3. Kita minangka pabrik sing ngupayakake riset, produksi, penjualan lan layanan kanggo para pelanggan.
    4. Perusahaan kita selaras karo konsep "bahan WODE, jaminan kualitas", lan adhedhasar "jaminan kualitas, wajar
    rega, pangiriman cepet, layanan apik "kanggo prinsip kita.
    5.We bakal nindakake sing paling apik kanggo gawe marem kabutuhan pelanggan, wis diadegaké long term lan loropaken sesambetan kerjasama karo kita
    pelanggan domestik lan manca kanggo akèh taun.
    Packing & Pangiriman
    kekandelan
    Ukuran
    Bobot
    0,60 mm
    0,90mx 1,50m
    0,70kg / lembar
    0,80 mm
    0,90mx 1,50m
    0,90kg / lembar
    1.00mm
    0,90mx 1,50m
    1.10kg / lembar
    1,20 mm
    0,90mx 1,50m
    1,30kg / lembar
    Packing Polybag
    1.By sheet utawa dening muter, 25 sheets saben polybag siji lan njaba karo tas plastik kuwat.
    2. bisa dikempalken karo pallet kayu.
    Pelabuhan
    Xiamen
    wektu pangiriman
    ing 7 kanggo 15 dina kanggo kontaner lengkap
    Syarat-syarat pembayaran
    T / T, L / C utawa D / P. pembayaran liyane uga kasedhiya, pls hubungi kita kanggo rincian liyane.
    FAQ
    1. sapa kita?
    Kita adhedhasar ing Fujian, China, wiwit taun 2011, adol menyang Timur Tengah (20,00%), Asia Tenggara (15,00%), Domestik
    Pasar (15,00%), Afrika (15,00%), Amerika Selatan (10,00%), Asia Timur (5,00%), Amerika Utara (5,00%), Asia Kidul (5,00%), Timur
    Eropa(2,00%), Eropa Lor (2,00%), Amerika Tengah (2,00%), Oseania (2,00%), Eropa Kidul (1,00%), Eropa Kulon (1,00%).Ana
    total babagan 11-50 wong ing kantor kita.2. carane kita bisa njamin kualitas?
    Tansah sampel pra-produksi sadurunge produksi massal;
    Tansah inspeksi pungkasan sadurunge dikirim;3. apa sampeyan bisa tuku saka kita?
    Lembaran Kimia Nonwoven, Papan Insole Nonwoven, Lembaran Panas Leleh, Sepatu Musuh Bahan Komposit, Nonwoven sing Ditusuk Jarum4. kenapa sampeyan kudu tuku saka kita ora saka supplier liyane?
    Kita Nduwe Peralatan Produksi Lanjut, Saluran Pasokan sing Kuat lan Kapasitas Panyimpen sing Akeh Kanggo Nglindhungi Kapentingan Paling Apik Kita
    Pelanggan.Bahan WoRui, Jaminan Kualitas Sugeng rawuh para pelanggan kanggo ngunjungi lan nggawe bisnis karo kita.5. layanan apa kita bisa nyedhiyani?
    Katentuan Pangiriman sing Ditampa: FOB, CFR, CIF;
    Mata uang Pembayaran Ditampa:USD;
    Jinis Pembayaran Ditampa: T / T, L / C, D / PD / A, Western Union;
    Basa sing digunakake: Inggris, Cina








  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita

    Kategori produk