papan insole nonwoven

Katrangan singkat:


Detail Produk

FAQ

Tag Produk

Produk

Bahan: poliester lan lem sing apik
MOQ: 1000 lembar
Kualitas: TA, A, B, C, D utawa adhedhasar conto pelanggan
Logo: kita bisa nyithak logo ing papan
Werna: krem, kuning, jambon lan warna apa wae ok

Rincian

1.Fungsi
Kain non-anyaman tahan abrasi lan kekuatan dhuwur, ngemot resin polistiren sing luwih apik kanthi pelarut sing kuat lan adhesi sing kuat ..

2. Aplikasi
Manly digunakake kanggo industri sepatu sing nggawe macem-macem sepatu kayata sepatu kulit, sepatu olahraga, sepatu santai lan sandal.

3. Rincian Paket 

Kanthi sheet utawa roll, 25 lembar saben polybag, utawa 50 meter saben polybag. Nyuwun panjaluk pelanggan.  

1

5. Layanan kita

kita bisa ngatur produk miturut syarat pelanggan .ODM lan OEM uga disambut

1

6. Babagan informasi
1. Saiki, produk kita ditampa dening akeh pelanggan, lan populer ing pirang-pirang negara lan wilayah kayata daratan China, Amerika Selatan, Jepang, India, Pakistan, Italia, Asia Tenggara lan sawetara negara-negara Eropa, lan kita dipuji banget pelanggan
2. Pabrik kita minangka pabrik papan insole gedhe ing China sing duwe garis uga tanduran lateks kanggo asosiasi.
3. Pabrik kita angsal sertifikat ISO9001, sertifikat ISO14000.

2

FAQ

1. Kepiye njamin kualitas kargo?
A: Kita bakal nyuplai conto sadurunge dikirim. Dheweke bisa makili kualitas kargo.

2. Apa sampeyan bisa nampa pesenan akeh cilik?
A: Ya, Kita nampa pesanan cilik kanggo kualitas tes.

3. Kepiye supaya pesen papan insole selulosa?
A: Kirimake pesen tuku liwat Email utawa Fax, utawa takon supaya ngirim invoice proforma. Kita kudu ngerti informasi ing ngisor iki kanggo pesenan sampeyan.

1) Informasi-Jumlah Produk, Spesifikasi (ukuran sheet utawa roll, kekandelan lan syarat Kemasan dll.

2) Wektu pangiriman dibutuhake.

3) Informasi pengiriman-Jeneng perusahaan, Alamat dalan, Nomer telpon lan fax, pelabuhan segara Tujuan.

4) Detil kontak Forwarder yen sampeyan duwe ing China.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita