papan insole nonwoven

Katrangan singkat:


Detail Produk

FAQ

Tag produk

produk

Bahan:serat polyester apik lan lim
MOQ:1000 lembar
Kualitas:TA, A, B, C, D utawa adhedhasar sampel pelanggan
Logo:kita bisa nyithak logo ing papan
warna:beige, kuning, pink lan warna apa wae ok

Rincian

1. Fungsi
Kain non-anyaman sing tahan abrasi lan kekuatan dhuwur, ngemot resin polystyrene sing luwih apik kanthi pelarut sing kuwat lan adhesi sing kuat.

2. Aplikasi
Manly digunakake kanggo industri sepatu tunggal mbentuk kanggo macem-macem sepatu kayata sepatu kulit, alas kaki olahraga, sepatu luang lan sandal.

3. Rincian packing

Miturut sheet utawa roll, 25 sheets saben polybag, utawa 50 meter saben polybag.Miturut panjalukan pelanggan.  

1

5. Layanan kita

kita bisa ngatur produk miturut syarat customer.ODM lan OEM uga welcome

1

6. Babagan kita informasi
1. Saiki, produk kita ditampa dening luwih akeh pelanggan, lan populer ing pirang-pirang negara lan wilayah kayata daratan China, Amerika Selatan, Jepang, India, Pakistan, Italia, Asia Tenggara lan sawetara negara Eropa, lan dipuji dening kita. pelanggan.
2.Our pabrik minangka Papan insole gedhe Pabrik ing china ndhuweni baris uga tanduran lateks kanggo asosiasi.
3. Pabrik kami wis entuk sertifikat ISO9001, sertifikat ISO14000.

2

FAQ

1. Carane njamin kualitas kargo?
A: Kita bakal nyedhiyakake sampel sadurunge dikirim.Padha bisa makili kualitas kargo.

2. Apa sampeyan bisa nampa pesenan akeh cilik?
A: Ya, Kita nampa pesenan cilik kanggo kualitas testing.

3.Carane supaya papan insole selulosa sampeyan?
A: Mangga ngirim pesenan tuku liwat Email utawa Fax, utawa njaluk kita ngirim invoice proforma.Kita kudu ngerti informasi ing ngisor iki kanggo pesenan sampeyan.

1) Informasi produk-Jumlah, Spesifikasi (ukuran lembar utawa gulungan, kekandelan lan syarat kemasan dll.

2) wektu Delivery dibutuhake.

3) Informasi Pengiriman-Jeneng Perusahaan, Alamat Jalan, Nomer Telpon lan Fax, Pelabuhan Laut Tujuan.

4) Rincian kontak Forwarder yen sampeyan duwe ing China.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita