Papan Insole Kertas kanggo Insole

Katrangan singkat:


Detail Produk

FAQ

Tag Produk

Produk

Ukuran: Biasane 1.00mx 1.50m utawa miturut panjaluk pelanggan
Kualitas: 555,001,517,608, macem-macem kualitas kanggo pilihan
Jinis: insole
Bobot: Gumantung saka kualitas lan ukuran, pls kontak karo kita rincian
Merek: Moontex, Eurotex
Packing: 25 lembar saben tas

Rincian

1.Fungsi
Kemampuan sing pas, adhesi sing trep, mupangat kanggo ngolah koper lan sepatu.

2. Aplikasi
Manly used for Stationary: sampul kanggo sing nduwe file, tas sekolah lan notebook

1

3. Rincian Paket
Kanthi sheet utawa kanthi gulung kanggo sheet texon, 25 lembar saben polybag, utawa kanthi kemasan palet kayu. Nyetel karo panjaluk pelanggan.

4. Layanan kita
1. Langsung nyedhiyakake rega pabrik tangan pertama lan jaminan kualitas sing apik kanggo para pelanggan
2. Kita wis ngrampungake sistem pelacakan sawise-adol kanggo entuk umpan balik saka panggunaan pelanggan.
3. Tim sales sing berpengalaman 12 jam terus mangsuli pitakon babagan basa Inggris.

2

5. Babagan informasi
1.Kita ngontrol kualitas kanthi ketat ing saben prosedur kerja miturut sistem manajemen ISO 9001. Produk kami entuk sertifikat SGS, UNION, INTERTEK.
2. Perusahaan kami utamane ngasilake papan insole, sheet kimia (puff toe lan counter), pingpong (adhesive panas) lan produk seri non-anyaman liyane.
3. Pasar material sepatu utama yaiku Eropa, Timur Tengah, Amerika Selatan, Asia Tenggara lan wilayah liyane.

FAQ

1. Kepiye aku bisa ngerti info liyane babagan produk sampeyan?
A: Ana macem-macem cara: prihatin situs web, uga bisa ngirim brosur produk versi Inggris menyang sampeyan. Lan liyane, kita bakal melu Canton Fair utawa pameran asing liyane. Dadi, sampeyan uga bisa ngunjungi bilik. Matur nuwun Kanggo pitakon luwih lengkap, coba pesen ing situs web utawa hubungi langsung!

2.Q: Kepiye supaya pesen karo sampeyan?
A5: Salah sawijining cara yaiku sampeyan bisa ngirim rincian pesenan tuku liwat Email utawa Fax, banjur bisa nggawe invoice proforma kanggo sampeyan, banjur sampeyan mbayar deposit, banjur ngatur produk kanggo sampeyan. Cara liya yaiku supaya sampeyan bisa pesen kanthi online kanthi langsung, sing bisa menehi jaminan asuransi, luwih aman, amarga ana pihak katelu sing njamin supaya sampeyan bisa njaluk produk sing dijaluk.

3. Apa kita duwe Logo utawa jeneng perusahaan sing bakal dicithak ing produk utawa paket sampeyan?
A: Mesthi. Logo sampeyan bisa dilebokake ing produk kanthi Stamping Panas, Percetakan, Embossing, Coating UV, Percetakan layar sutra utawa Stiker.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Kategori produk