Papan Insole Kertas kanggo Insole

Katrangan singkat:


Detail Produk

FAQ

Tag produk

produk

ukuran:Biasane 1.00mx 1.50m utawa miturut panyuwunan pelanggan
Kualitas:555.001.517.608, macem-macem kualitas kanggo pilihan
Tipe:insole
Bobot:Gumantung ing kualitas lan ukuran, pls kontak karo kita rincian
Merk:Moontex, Eurotex
Packing:25 lembar saben tas

Rincian

1. Fungsi
Kemampuan pas sing apik, adhesi sing trep, entuk manfaat kanggo ngolah koper lan sepatu.

2. Aplikasi
Manly digunakake kanggo Stationary: isine kanggo wadhah file, tas sekolah lan notebook

1

3. Packing Details
Miturut sheet utawa dening muter kanggo sheet texon, 25 sheets saben polybag siji, utawa dening pallets kayu packing.Acorrding kanggo request pelanggan.

4. Layanan kita
1. Langsung nyedhiyakake rega pabrik tangan pisanan lan njamin kualitas apik kanggo pelanggan
2.We wis rampung sawise-sale sistem nelusuri kanggo njaluk saran saka nggunakake pelanggan.
3. Tim sales sing berpengalaman 12 jam ing baris kanggo njawab pitakonan sampeyan ing basa Inggris.

2

5. Babagan kita informasi
1.We strictly kontrol kualitas ing saben prosedur apa miturut ISO 9001 sistem ngatur.Produk kita wis entuk sertifikat SGS, UNION, INTERTEK.
2.Our perusahaan utamané gawé Papan insole, kimia sheet (jempol puff lan counter), pingpong (panas nyawiji adhesive) lan non-dirajut produk seri.
3.Pasar bahan sepatu utama kita yaiku Eropa, Timur Tengah, Amerika Selatan, Asia Tenggara lan wilayah liyane.

FAQ

1. Carane aku bisa ngerti info liyane kanggo produk?
A: Ana akeh cara: tetep kuwatir situs web kita, uga kita bisa ngirim brosur produk versi Inggris kanggo sampeyan.Lan liyane kita bakal melu ing Canton Fair utawa pameran manca liyane.Dadi sampeyan uga bisa ngunjungi booth kita.matur nuwun.Kanggo pitakonan liyane pls kindly ninggalake pesen ing situs web kita utawa hubungi kita langsung!

2.Q: Carane nggawe pesenan karo sampeyan?
A5: Salah siji cara yaiku sampeyan bisa ngirim rincian pesenan tuku kanthi Email utawa Fax, banjur kita bisa nggawe invoice proforma kanggo sampeyan, banjur sampeyan mbayar simpenan kanggo kita, banjur kita ngatur produk kanggo sampeyan.Cara liya yaiku sampeyan bisa nggawe pesenan online langsung, sing bisa menehi jaminan asuransi kanggo sampeyan, luwih aman, amarga ana pihak katelu menehi jaminan kanggo mesthekake yen sampeyan bisa entuk produk sing dikarepake.

3. Bisa kita duwe Logo utawa jeneng perusahaan sing bakal dicithak ing produk utawa paket sampeyan?
A: Manawa. Logo sampeyan bisa dilebokake ing produk sampeyan kanthi Hot Stamping, Printing, Embossing, UV Coating, Silk-screen Printing utawa Sticker.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita