Kualitas Tinggi Ora Ana Sepatu Njahit Film TPU Suhu Dhuwur Dhuwur

Katrangan singkat:

Aplikasi Olahraga Shoe Ndhuwur Jembar 1.37m Wektu 8-15 Detik Fitur Eco-Friendly, Gampang Operating Suhu 140-160 Derajat Packing dening Roll MOQ 200 Meter Warna OEM Ketebalan 0.20mm-0.60mm Paket Transportasi Polyster dening Roll Spesifikasi 1.37m Jembar Miturut Roll


  • :
  • Detail Produk

    FAQ

    Tag produk

    Packaging & Pangiriman

    Ukuran Paket
    100.00cm * 137.00cm * 15.00cm
    Paket Gross Bobot
    30.000 kg
    Lead Time
    7 dina (1 – 10000 Meter)
    Kanggo dirembug (> 10000 Meter)

    Deskripsi Produk

    Deskripsi Produk
    Bahan 100% Polyurethane Termoplastik
    Ketebalan 0.20mm-0.60mm
    Ukuran Jembaré 1,37m
    warna Transparan, Translucent, Matte, Foggy, Ireng lan disesuaikan
    MOQ 200 meter
    Aplikasi Laminasi Sepatu Ndhuwur
    Suhu 140-160 derajat
    Wektu 8-15 detik
    Fitur Eco-Friendly, Gampang Operating
    Packing & Pengiriman

     

    Packing 50 meter saben muter
    Port kanggo shippment Pelabuhan Xiamen China
    Kapabilitas Pasokan 10000 meter saben dina
    Wektu Pembayaran T / T, L / C, D / P, Cash.pls hubungi kita kanggo panjalukan lan informasi liyane.
    Wektu Pangiriman Ing 7-10 dina kanggo wadhah lengkap

    Kaluwihan Kita

     

    1. We sing Pabrik
    2. We have 23 taun pengalaman sajarah
    3. Profesi wong teknis
    4. Kontrol kualitas sing ketat
    5. Saben produk duwe akeh kualitas kanggo sampeyan pilih
    6. Regane cocok, stabil
    7. A efficiency dhuwur, tim hasrat
    Produk hot sale

     

    Profil Perusahaan

     

    1.We duwe peralatan produksi majeng, saluran sumber kuwat lan kapasitas stronge KALUBÈRAN kanggo kapentingan paling apik saka pelanggan.
    2.We wis profesional diwenehake lan ekspor kanggo akeh pelanggan saka kabeh ndonya kanggo luwih saka 15 taun.
    3. Kita minangka pabrik sing ngupayakake riset, produksi, penjualan lan layanan kanggo para pelanggan.
    4.Our Company ing baris karo konsep "bahan WODE, jaminan kualitas", lan adhedhasar "jaminan kualitas, rega wajar, pangiriman cepet, layanan apik" kanggo prinsip kita.
    5. Kita bakal nindakake paling apik kanggo gawe marem kabutuhan pelanggan, wis diadegaké long term lan hubungan kerjasama loropaken karo pelanggan domestik lan manca kanggo akèh taun.
    FAQ
    1. Napa milih perusahaan kita?
    Kita minangka manufaktur luwih saka 15 taun pengalaman produksi, produksi 200000
    sheets saben dina, paling limang jinis gelar karo kualitas beda lan rega competitive.2. Negara apa sing dadi ekspor utama?
    Amerika Selatan, Asia Tenggara, Afrika, Timur Tengah, Asia Timur, Eropa Barat.3. Carane aku bisa njaluk conto?
    Mangga menehi spesifikasi sing tepat kanggo kita, kita bisa miturut tawaran spesifikasi sampeyan
    rega paling apik kanggo sampeyan.

    4. Carane aku bisa njaluk rega?
    Kita kudu mriksa kualitas sampel, sampeyan bisa ngirim sampel menyang kita bu express utawa ngirim gambar sampel kanggo kita mriksa.

    5. Kepiye carane mriksa kualitas?
    Sampeyan bisa ngirim sampel kanggo kita, kita bakal miturut sampel lan ngirim sampel kanggo mriksa.

    6. Aku bisa nggawe pesenan kanggo sampeyan?
    Cara paling apik sing bisa ngirim sampel kanggo kita, supaya kita bisa ngirim sampel padha kanggo mriksa,
    uga kita bakal mriksa biaya lan nawakake rega paling apik kanggo sampeyan, sawise sampeyan bisa hubungi kita kanggo nggawe pesenan.








  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita