Babagan Kita

KAMI

PERUSAHAAN

Profil Perusahaan

Sepatu Bahan Sepatu Jinjiang Wode Co., Ltd. minangka pabrikan materi sepatu sing nyoba ngupayakake kabeh produksi produk, riset lan pangembangan produk, penjualan sawise layanan.

Kita nggawe lan ngekspor kanthi profesional: Lembar Bahan Kimia Nonwoven, Papan Insole Serat Nonwoven, Papan Insole Belang, Papan Insole Kertas lan Selulosa, Lembar Lem Panas Peleleh Panas, Peleburan Panas Pingpong, Peleburan Panas Kain, metel panas Beludru, lembaran Peleleh Panas TPU murah, Film TPU, Kain Nonwoven Poliester, Kain Ikatan Stitch, Coatting Papan Insole nganggo Lembar EVA, lan Lapisan Kain nganggo Bahan spons lan eva lan liya-liyane.

1

Tur pabrik

Pabrik kita saiki jembar 37,000 meter persegi, lan wis nggawe bengkel kaya kebon meh 8.000 meter persegi, lan uga duwe bangunan kantor lan bangunan asrama 3.000 meter persegi. Kita wis ngenalake lan ngimpor peralatan canggih kanggo produksi barang, kaya 2 mesin perekat EVA panas, mesin film 1TPU, 4 mesin doyo jarum kecepatan tinggi, garis pengaturan lembar 3chemical lan papan insole, uga 3 mesin lapisan lan senyawa .kita uga duwe pengujian dhewe lan pusat pangembangan produk anyar.

Adhedhasar pangembangan canggih lan kemampuan desain, lan njupuk perbaikan kualitas produk minangka pandhuan, gunakake sistem manajemen modern, lan produksi Standarisasi supaya produk kita adol banget ing saindenging China lan uga diekspor menyang saindenging jagad, Asia Tenggara, Tengah Amerika Timur, Tengah lan Selatan, Afrika, Eropa lan negara liyane.

1

Klien kita

Kita bakal nindakake sabisane kanggo nyukupi kabutuhan pelanggan. Kita wis nggawe hubungan kerja sama jangka panjang lan grapyak karo Asia Tenggara, Timur Tengah, Amerika Tengah lan Selatan, Afrika, Eropa lan negara liya sajrone pirang-pirang taun.

Sugeng rawuh pelanggan kanggo ngunjungi lan nggawe hubungan bisnis karo kita.

1

Sertifikat

1
2
3

Kabeh sing dibutuhake kanggo nggawe situs web sing apik