Babagan awake dhewe

KITA

PERUSAHAAN

Profil Perusahaan

Jinjiang Wode Shoe Material Co., Ltd. yaiku Produsen bahan sepatu sing nyoba ngupayakake kabeh upaya kanggo nyedhiyakake produksi barang sing berkualitas, riset lan pangembangan produk, penjualan sawise layanan.

Kita Prodhuksi lan ngekspor kanthi profesional: Lembaran Kimia Nonwoven, Papan Insole Serat Nonwoven, Papan Insole Stripe, Papan Insole Kertas lan Selulosa, Lembaran Lem Panas Leleh EVA, Lembaran Panas Leleh Pingpong, Leleh Panas Kain, Lembaran Panas Beludru, Lembaran Panas Panas TPU, Film TPU, Kain Nonwoven Poliester, Kain Berikat Jahitan, Lapisan Papan Insole nganggo LEMBAR EVA, lan Lapisan Kain nganggo Bahan spons lan eva lan liya-liyane.

1

Tur pabrik

Pabrik kita saiki jembaré 37.000 meter persegi, lan wis mbangun bengkel kaya taman saklawasé 8.000 meter persegi, lan uga duwe gedung kantor lan bangunan asrama 3.000 meter persegi.Kita wis ngenalake lan ngimpor peralatan canggih kanggo produksi barang-barang kita, kayata 2 mesin adesif EVA leleh panas, mesin film 1TPU, 4 mesin pukulan jarum kacepetan dhuwur, 3 lembar kimia lan garis setelan papan insole, lan uga 3 mesin lapisan lan senyawa .kita uga duwe testing kita dhewe lan pusat pangembangan produk anyar.

Adhedhasar pangembangan majeng lan kemampuan desain, lan njupuk asil dandan saka kualitas produk minangka guide kita, nggunakake sistem manajemen modern, lan produksi Standardized kanggo nggawe produk kita adol banget ing saindhenging China lan uga diekspor menyang kabeh ndonya, Asia Tenggara, Tengah. Timur, Tengah lan Amerika Kidul, Afrika, Eropa lan negara liyane.

1

klien kita

Kita bakal nindakake sing paling apik kanggo nyukupi kabutuhan pelanggan.Kita wis nggawe hubungan kerjasama jangka panjang lan loropaken karo Asia Tenggara, Timur Tengah, Amerika Tengah lan Kidul, Afrika, Eropa lan negara liya sajrone pirang-pirang taun.

Sincerely welcome pelanggan kanggo ngunjungi lan nggawe hubungan bisnis karo kita.

1

Sertifikat

1
2
3

Kabeh sing dibutuhake kanggo nggawe situs web sing apik