Hot sade EVA sheet Customized Anti-statis EVA Foam Sheet

Katrangan singkat:

Rincian Cepet: Panggonan Asal: Fujian, China Jeneng Merek: WODETEX Nomer Model: wodetex-karen Bahan: EVA Fungsi: Penyerapan Kejut Jeneng produk: lembaran EVA MOQ: 500 Lembar Logo: Panggunaan Logo Disesuaikan: Layanan Sepatu Nang: OEM ODM Fitur: Kemasan Ramah Kulit: Dibutuhake Cunstomer


Detail Produk

FAQ

Tag produk

produk

Bahan: eva
Nama produk: EVA sheet
Packing: kanthi gulungan
MOQ: 1000 meter
Sampel: gratis

Rincian

1. Lini Produksi:Kita bisa njamin kabeh produk sing didol kanggo sampeyan kualitas apik.

1 (1)

2. Layanan kita

1 (2)

3. Rincian packing

Dikempalken dening muter, biasane 50 meter saben muter.Plastik bisa dicithak yen dibutuhake.File PDF kanggo informasi nyetak dibutuhake kanggo ngatur nyetak.

1 (3)

4. Layanan kita
1. Kita bakal ngutip sampeyan kanthi rega paling kompetitif kanthi kualitas dhuwur ing 24 jam miturut pitakon sampeyan.
2.Rega ing kene mung kanggo referensi sampeyan, rega final tundhuk konfirmasi pungkasan kita sesuai karo spesifikasi, kualitas, lan jumlah produk.
3. Yen loading barang, kita bakal ngirim loading gambar kanggo mriksa customer.

1 (4)

5. Pameran
Kita wis nekani akeh pameran sepatu, kayata pameran sepatu shanghai guangzhou, pameran sepatu Jinjiang lan pameran sepatu manca.

FAQ

1. Kaluwihan saka perusahaan kita

teknis profesional, kontrol kualitas sing ketat, produk pilihan kelas, rega cukup lan kualitas stabil.

2. Negara apa sing dadi ekspor utama?

Amerika Selatan, Asia Tenggara, Afrika, Timur Tengah, Asia Timur, Eropa Barat.

3. Q:Carane nggawe pesenan karo sampeyan?
A: 1) Informasi produk-Jumlah, Spesifikasi (lembar utawa ukuran, kekandelan lan syarat pengepakan dll.)

2) wektu Delivery dibutuhake.

3) Informasi Pengiriman-Jeneng Perusahaan, Alamat Jalan, Nomer Telpon lan Fax, Pelabuhan Laut Tujuan.

4) Rincian kontak Forwarder yen sampeyan duwe ing China


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita

    Kategori produk