Hubungi Kita

Sepatu Jinjiang Wode Shoe Materials Co., Ltd.

Alamat

Xingjin Industrial Area Nanyang Road Shishi City Fujian Provinsi China

Telpon

Didol: 0086-13489709709

Sales: 0086-18859112610

Sales: 0086-15280886594

Dhukungan: 0086- (0) 595-83119709

Jam

Jam: Senen-Minggu: 24 jam

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita