Hubungi Kita

Jinjiang Wode Shoe Materials Co.,Ltd.

alamat

Xingjin Industrial Area Nanyang Road Shishi City Provinsi Fujian China

Telpon

Dodolan: 0086-13489709709

Dodolan: 0086-18859112610

Dodolan: 0086-15280886594

Dhukungan: 0086-(0)595-83119709

jam

Jam: Senin-Minggu: 24 jam

Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita