TPU film leleh panas kanggo sepatu ndhuwur

Katrangan singkat:


Detail Produk

FAQ

Tag produk

produk

Kekandelan: biasa 0.15-0.50mm bisa costomized
Kondisi ikatan: 0,4 ~ 0,6 Mpa, 110-130 ℃
Titik lebur: Film Suhu Dhuwur watara 150°C Film Suhu Kurang
Layanan: staf lan tim paling kuat sajrone 24 jam
Werna: warna apa wae ok, utawa miturut panjaluk pelanggan

Rincian

1. Kaluwihan
1. Wis kinerja fastness apik saka lim liyane kang bisa digunakake digunakake kanggo laminate akeh bahan;
2. Bisa digunakake maneh.Film TPU sing digunakake kanggo pisanan bisa digawe panas lan spun mati kanggo panggunaan kaping pindho kanthi dadi panas lan leleh maneh.

2.Packing lan Pengiriman Details
1, 50M utawa 50Y utawa 100M saben muter.Minangka saben request customer.
2, MOQ: 500m
3, Pelabuhan: Pelabuhan Xiamen, Provinsi Fujian.
4, Kemampuan Penyetor: luwih saka 10,000 meter saben dina.
5, wektu Delivery: ing 7 kanggo 10 dina kanggo kontaner lengkap saka kain karo EVA
6, Katentuan Pembayaran: T / T, L / C utawa D / P. pembayaran liyane uga kasedhiya, pls hubungi kita kanggo rincian liyane.

1

3. Layanan kita
1. Sampel gratis kasedhiya ing panyuwunan sampeyan.miturut pitakon sampeyan.
2. We mbayar manungsa waé kanggo saben rinci cilik saka bahan mentahan kanggo kontrol prabédan werna, nganti pangiriman lan layanan sawise dodolan.
3. Produsen 100%, supplier profesional kanggo Aksesoris langsir.

2

4. Babagan informasi perusahaan kita
1.Rega Competitive: We contronal biaya maerial mentahan kang kita tuku jumlahe akeh, We menehi rega apik minangka kita nyana long-time co-operation karo sampeyan, Jujur, kita grossprofit mung 5% kanggo 8%
2. Pabrik kita duwe riset lan pangembangan profesional, tim produksi lan tim pemasaran.
3.Our Company ing baris karo konsep "bahan WODE, jaminan kualitas", lan adhedhasar "jaminan kualitas, rega wajar, pangiriman cepet, layanan apik" kanggo prinsip kita.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita