Film nyawiji panas TPU kanggo ndhuwur sepatu

Katrangan singkat:


Detail Produk

FAQ

Tag Produk

Produk

Kekandelan: 0,15-0.50mm biasa bisa dadi biaya murah
Kondisi ikatan: 0.4 ~ 0.6 Mpa, 110-130 ℃
Titik lebur: Film Suhu Tinggi udakara 150 ° C Film Suhu Sithik
Layanan: staf lan tim paling kuat sajrone 24 jam
Werna: warna apa wae ok, utawa miturut panjaluk pelanggan

Rincian

1. Kaluwihan
1. Nduwe kinerja fastness apik tinimbang lem liyane sing bisa digunakake kanggo laminasi akeh bahan;
2. Bisa digunakake maneh. Film TPU sing digunakake kaping pisanan bisa digawe panas lan dipotong kanggo panggunaan kaping pindho kanthi dadi panas lan lebur maneh.

2. Rincian pengepakan lan pengiriman
1, 50M utawa 50Y utawa 100M saben rol. Minangka panjaluk pelanggan.
2, MOQ: 500meter
3, Pelabuhan: Pelabuhan Xiamen, Provinsi Fujian.
4, Kapasitas pasokan: luwih saka10,000meter saben dina.
5, Wektu pangiriman: sajrone 7 nganti 10 dina kanggo kontainer lengkap kain nganggo EVA
6, Katentuan Pembayaran: T / T, L / C utawa D / P.payaran liyane uga kasedhiya, pls hubungi kita kanggo rincian liyane.

1

3. Layanan kita
1. Sampel gratis kasedhiya miturut panjaluk sampeyan. miturut priksaan sampeyan.
2. Kita nggatekake saben rincian cilik saka bahan baku nganti beda kontrol warna, nganti pangiriman lan sawise layanan sales.
3. Produsen 100%, pemasok profesional kanggo Aksesoris tirai.

2

4. Babagan informasi perusahaan
1. Rega kompetitif: We biaya kontroversial mentah mentah nalika tuku jumlah akeh, Kita menehi rega sing apik amarga kita ngarepake kerja sama suwe, Jujur, bathi kita mung 5% nganti 8%
2. Pabrik kita duwe riset profesional lan pengembangan, tim produksi lan tim pemasaran.
3. Perusahaan Kami selaras karo konsep "bahan WODE, jaminan kualitas", lan adhedhasar "jaminan kualitas, rega sing wajar, pangiriman cepet, layanan sing apik" kanggo prinsip.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita