Hot Sale Chinese150GSM-400GSM Kain Nonwoven Pabrik Grosir 100% Pet Nonwoven Jarum Punched Non Woven Fabric

Katrangan singkat:

Cocog kanggo Bahan Sepatu Olahraga Bahan Polyester lan Polypropylene Type Insoles Fitur Aplikasi Breathable Shoes' Insoles Werna Putih, Ireng, Ijo, Abu-abu, lsp.


Detail Produk

FAQ

Tag produk

Deskripsi Produk

Item Jarum Punched PK NonwovenKainkaro Printing Kain Polyester
kekandelan Utamane duwe 1.25mm, 1.50mm, 1.80mm utawa miturut kabutuhan pelanggan
Bobot 25gsm-300gsm
Jembar 1.37M
MOQ 500 meter
Pola Printing
Teknik Jarum-punch
warna Minangka gambar nuduhake utawa logo selaras
LOGO EUROTEX333 utawa logo khusus
Sampel Yen sampeyan mbutuhake, kita bisa nyedhiyani sampel gratis kanggo referensi
Fitur
1. PK nonwovenkain diprodhuksi nggunakake resin polypropylene minangka bahan baku utama.
2. Kanthi gravitasi spesifik mung 0,9, mung 3/4 saka katun, kain nonwoven PK duwe rasa alus lan apik.
3. Kain nonwoven PK nduweni sifat fisik saka kulit alami lan nduweni daya tarik lan bursting sing luwih dhuwur.
4. Kain nonwoven PK digawe saka serat alus (2-3D) sing diikat bebarengan lan nduweni kelembutan sing moderat
Panganggone Tekstil Omah, Rumah Sakit, Pertanian, Tas, Garmen, Mobil, Industri, Sepatu
Aplikasi 1. Sepatu: Midsole sepatu olahraga, lapper sepatu Flywoven

2. Kasus lan tas: Barang kulit, tali ransel
Layanan OEM/ODM

 

Packing & Pengiriman

Needle Punched Pk Nonwoven Fabric karo Polyester Cloth Printing
Needle Punched Pk Nonwoven Fabric karo Polyester Cloth Printing

Packaging:50 meter saben muter lan njaba karo tas plastik ngalangi
Bisa dikemas ing palet kayu miturut kabutuhan pelanggan
Port pengiriman:Pelabuhan Xiamen, Fujian
Wektu Pangiriman:7-15 dina kanggo siji wadhah

Profil Perusahaan

Needle Punched Pk Nonwoven Fabric karo Polyester Cloth Printing

Needle Punched Pk Nonwoven Fabric karo Polyester Cloth Printing
Needle Punched Pk Nonwoven Fabric karo Polyester Cloth Printing

Jinjiang Worui Trading Co., Ltd.minangka pabrik sing ngupayakake riset, produksi, dodolan lan layanan kanggo para pelanggan,
nyedhiyakake profesional: Lembaran Kimia, Papan Insole Serat Nonwoven, Papan Insole Striate, Papan Insole Kertas, Lembar Lem Panas Leleh, Lembaran Panas PingPong, Leleh Panas Kain, Leleh Panas TPU, Kain Nonwoven PK, Cambrelle Nilon, Kain Berikat Jahitan, Lapisan Papan Insole lan Bahan Lapisan Kain lan liya-liyane.

Kita duwe peralatan produksi sing canggih, saluran pasokan sing kuwat lan kapasitas panyimpenan sing gedhe kanggo nglindhungi kapentingan sing paling apik kanggo para pelanggan.

Kita bakal nindakake sing paling apik kanggo nyukupi kabutuhan pelanggan.Kita wis nggawe hubungan kerjasama jangka panjang lan loropaken karo pelanggan domestik lan manca nganti pirang-pirang taun.

Sincerely welcome pelanggan kanggo ngunjungi lan nggawe hubungan bisnis karo kita.

Hot Sale Produk

FAQ

1. Sapa kita?
Kita minangka pabrikan kanthi pengalaman luwih saka 15 taun, khusus ing Lembaran Kimia, Papan Insole Serat Nonwoven, Papan Insole Striate, Papan Insole Kertas, Lembar Lem Panas Leleh, Lembaran Panas Leleh PingPong, Leleh Panas Kain, Leleh Panas TPU, Kain Nonwoven PK , Cambrelle Nylon, Kain Ikatan Jahitan, Lapisan Papan Insole lan Bahan Lapisan Kain lsp.

2. Apa milih kita?
Kita duwe kantor perdagangan lan pabrik terpadu, kanthi 5-10 karyawan profesional ing kantor kita, jalur produksi maju, lan saluran produksi ing pabrik kita.
Kita njupuk "bahan WODE, jaminan kualitas" minangka standar kita.Kabeh kanggo pelanggan

3. Carane sampeyan bisa mriksa kualitas?
Hubungi kita lan kita bakal menehi SAMPEL GRATIS kanggo referensi.4. Carane sampeyan bisa njaluk rega?
Mangga ngirim rincian liyane specifications kanggo nyedhiyani rega akurat lan yen bisa ngirim conto kanggo sinau kualitas lan nyedhiyani rega paling apik.5. Layanan apa sing bisa diwenehake?

OEM/ODM
Katentuan Pangiriman Ditampa: FOB, CFR, CIF
Mata uang Pembayaran Ditampa: USD
Jinis Pembayaran Ditampa: T/T, L/C, D/PD/A, Western Union
Wektu Pangiriman: 7-15 dina sawise mbayar







  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita