Film TPU Suhu Dhuwur lan Kurang kanggo Bahan Sepatu

Katrangan singkat:

Aplikasi Olahraga Shoe Ndhuwur Jembar 1.37m Wektu 8-15 Detik Fitur Eco-Friendly, Gampang Operating Suhu 140-160 Derajat Packing dening Roll MOQ 200 Meter Warna OEM Ketebalan 0.20mm-0.60mm Paket Transportasi Polyster dening Roll Spesifikasi 1.37m Jembar Miturut Roll


Detail Produk

FAQ

Tag produk

Bahan Baku
Film
Komposisi
Sisih suhu dhuwur Sisih suhu rendah
Titik lebur
Film Suhu Dhuwur watara 150°C Film Suhu Kurang 85°C
Warna produk
Warna apa wae ok
kekandelan
Ketebalan biasa 0.15-0.50mm bisa costomized
Ukuran
1.50m * 50m, utawa ukuran bisa costomized
Aplikasi
Ndhuwur sepatu, Tandha Ilat Sepatu, Tas, Alat Tulis, Nyandhang Olahraga, lsp
Syarat Ikatan
0.4~0.6 Mpa,110-130°C
Layanan
Staf & Tim Paling Kuat kanggo Balasan 24 Jam
Sampel
Sampel Gratis
1.We duwe peralatan produksi majeng, saluran sumber kuwat lan kapasitas stronge KALUBÈRAN kanggo kapentingan paling apik saka pelanggan.
2.We wis profesional diwenehake lan ekspor kanggo akeh pelanggan saka kabeh ndonya kanggo luwih saka 15 taun.
3. Kita minangka pabrik sing ngupayakake riset, produksi, penjualan lan layanan kanggo para pelanggan.
4.Our Company ing baris karo konsep "bahan WODE, jaminan kualitas", lan adhedhasar "jaminan kualitas, wajar
rega, pangiriman cepet, layanan apik "kanggo prinsip kita.
5.We bakal nindakake sing paling apik kanggo gawe marem kabutuhan pelanggan, wis diadegaké long term lan loropaken sesambetan kerjasama karo kita
pelanggan domestik lan manca kanggo akèh taun.
Packing & Pangiriman
Packing Polybag
1.By sheet utawa dening muter, 25 sheets saben polybag siji lan njaba karo tas plastik kuwat.
2. bisa dikempalken karo pallet kayu.
Pelabuhan
Xiamen
wektu pangiriman
ing 7 kanggo 15 dina kanggo kontaner lengkap
Syarat-syarat pembayaran
T / T, L / C utawa D / P. pembayaran liyane uga kasedhiya, pls hubungi kita kanggo rincian liyane.
FAQ
1. sapa kita?
Kita adhedhasar ing Fujian, China, wiwit taun 2011, adol menyang Timur Tengah (20.00%), Asia Tenggara (15.00%), Domestik
Pasar (15.00%), Afrika (15.00%), Amerika Selatan (10.00%), Asia Timur (5.00%), Amerika Utara (5.00%), Asia Kidul (5.00%), Timur
Eropa (2,00%), Eropa Lor (2,00%), Amerika Tengah (2,00%), Oseania (2,00%), Eropa Kidul (1,00%), Eropa Kulon (1,00%).Ana
total babagan 11-50 wong ing kantor kita.2. carane kita bisa njamin kualitas?
Tansah sampel pra-produksi sadurunge produksi massal;
Tansah inspeksi pungkasan sadurunge dikirim;3. Apa sampeyan bisa tuku saka kita?
Lembaran Kimia Nonwoven, Papan Insole Nonwoven, Lembaran Panas Leleh, Sepatu Musuh Bahan Komposit, Nonwoven Ditusuk Jarum4. kenapa sampeyan kudu tuku saka kita ora saka supplier liyane?
Kita Nduwe Peralatan Produksi Lanjut, Saluran Pasokan sing Kuat lan Kapasitas Panyimpenan sing Akeh Kanggo Nglindhungi Kapentingan Paling Apik Kita
Pelanggan.WoRui Materials, Quality Garansi Sincerely welcome pelanggan kanggo ngunjungi lan nggawe bisnis karo kita.5. layanan apa kita bisa nyedhiyani?
Katentuan Pangiriman Ditampa: FOB, CFR, CIF;
Mata uang Pembayaran Ditampa:USD;
Jinis Pembayaran Ditampa: T / T, L / C, D / PD / A, Western Union;
Basa sing digunakake: Inggris, Cina

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita