Good kateguhan kertas insole Papan panas sade macem-macem kuwalitas

Katrangan singkat:

Katrangan Produk Ketebalan Saka 1.00mm ~ 2.00mm kanggo papan kertas insole Ukuran Biasane 1.00mx 1.50m utawa miturut panyuwunan pelanggan Werna Miturut panjalukan pelanggan cetak warna apa wae kanggo papan kertas insole Bahan pulp kertas lan lem MOQ 300 lembar kanggo papan kertas insole Kualitas 555,001,51


  • Harga FOB:US $ 0,5 - 9,999 / Piece
  • Jumlah Pesanan Min:100 Piece / Piece
  • Kapabilitas sumber:10000 Piece / Piece saben Sasi
  • Detail Produk

    FAQ

    Tag produk

    Deskripsi Produk
    kekandelan
    Saka 1.00mm ~ 2.00mm kanggo papan kertas insole
    Ukuran
    Biasane 1.00mx 1.50m utawa miturut panyuwunan pelanggan
    warna
    Miturut customer'request print sembarang werna kanggo Papan kertas insole
    Bahan
    Pulp lan lem kertas sing apik
    MOQ
    300 lembar kanggo papan kertas insole
    Kualitas
    555.001.517.608, macem-macem kualitas kanggo pilihan
    Bobot
    Gumantung ing kualitas lan ukuran, pls kontak karo kita rincian Papan kertas insole
    Fungsi
    1.Produk, kanthi kinerja tahan infleksi sing apik, ora bakal retak utawa rusak amarga infleksi, njamin maneh
    urip layanan.
    2. Ora leafing bakal kelakon karo banyu, cocok kanggo weathering shoes.
    3. Ora ana deformasi sing bakal kelakon amarga typeset termal utawa operasi suhu dhuwur liyane, cocok kanggo otomatis kacepetan dhuwur modern
    industri nggawe sepatu.
    4. Kemampuan pas sing apik, adhesi sing trep, entuk manfaat kanggo ngolah koper lan sepatu.
    5. Digawe saka serat tanduran, prodhuk wis apik permeabilitas online lan keluwesan, ketemu pangayoman lingkungan
    syarat.
    Aplikasi
    1. Industri sepatu: Sole mbentuk kanggo macem-macem sepatu kayata sepatu kulit, alas kaki olahraga, sepatu luang lan sandal.
    2. Kasus lan industri tas: linings kanggo briefcase lan koper.
    3. Stasioner: tutup kanggo wadhah file, tas sekolah lan notebook.
    4. Kulit Ponggawa: bahan dasar kanggo PVC, PU plying-up.
    Pambuka perusahaan
    1.We duwe peralatan produksi majeng, saluran sumber kuwat lan kapasitas stronge KALUBÈRAN kanggo kapentingan paling apik saka kita pelanggan.
    2.We wis profesional diwenehake lan ekspor kanggo akeh pelanggan saka kabeh ndonya kanggo luwih saka 15 taun.
    3. Kita minangka pabrik sing ngupayakake riset, produksi, penjualan lan layanan kanggo para pelanggan.
    4. Perusahaan kita selaras karo konsep "bahan WODE, jaminan kualitas", lan adhedhasar "jaminan kualitas, wajar
    rega, pangiriman cepet, layanan apik "kanggo prinsip kita.
    5.We bakal nindakake sing paling apik kanggo gawe marem kabutuhan pelanggan, wis diadegaké long term lan loropaken sesambetan kerjasama karo kita
    pelanggan domestik lan manca kanggo akèh taun.
    Packing & Pangiriman
    kekandelan
    Ukuran
    Bobot
    0,60 mm
    0,90mx 1,50m
    0,70kg / lembar
    0,80 mm
    0,90mx 1,50m
    0,90kg / lembar
    1.00mm
    0,90mx 1,50m
    1.10kg / lembar
    1,20 mm
    0,90mx 1,50m
    1,30kg / lembar
    Packing Polybag
    1.By sheet utawa dening muter, 25 sheets saben polybag siji lan njaba karo tas plastik kuwat.
    2. bisa dikempalken karo pallet kayu.
    Pelabuhan
    Xiamen
    wektu pangiriman
    ing 7 kanggo 15 dina kanggo kontaner lengkap
    Syarat-syarat pembayaran
    T / T, L / C utawa D / P. pembayaran liyane uga kasedhiya, pls hubungi kita kanggo rincian liyane.
    FAQ
    1. sapa kita?
    Kita adhedhasar ing Fujian, China, wiwit taun 2011, adol menyang Timur Tengah (20,00%), Asia Tenggara (15,00%), Domestik
    Pasar (15,00%), Afrika (15,00%), Amerika Selatan (10,00%), Asia Timur (5,00%), Amerika Utara (5,00%), Asia Kidul (5,00%), Timur
    Eropa(2,00%), Eropa Lor (2,00%), Amerika Tengah (2,00%), Oseania (2,00%), Eropa Kidul (1,00%), Eropa Kulon (1,00%).Ana
    total babagan 11-50 wong ing kantor kita.2. carane kita bisa njamin kualitas?
    Tansah sampel pra-produksi sadurunge produksi massal;
    Tansah inspeksi pungkasan sadurunge dikirim;3. apa sampeyan bisa tuku saka kita?
    Lembaran Kimia Nonwoven, Papan Insole Nonwoven, Lembaran Panas Leleh, Sepatu Musuh Bahan Komposit, Nonwoven sing Ditusuk Jarum4. kenapa sampeyan kudu tuku saka kita ora saka supplier liyane?
    Kita Nduwe Peralatan Produksi Lanjut, Saluran Pasokan sing Kuat lan Kapasitas Panyimpen sing Akeh Kanggo Nglindhungi Kapentingan Paling Apik Kita
    Pelanggan.Bahan WoRui, Jaminan Kualitas Sugeng rawuh para pelanggan kanggo ngunjungi lan nggawe bisnis karo kita.

    5. layanan apa kita bisa nyedhiyani?
    Katentuan Pangiriman sing Ditampa: FOB, CFR, CIF;
    Mata uang Pembayaran Ditampa:USD;
    Jinis Pembayaran Ditampa: T / T, L / C, D / PD / A, Western Union;
    Basa sing digunakake: Inggris, Cina







  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita

    Kategori produk