Papan bahan shank pabrikan kanggo papan shank kertas insole board shank board

Katrangan singkat:

Rincian Cepet Papan Asal: Ketebalan Fujian, Tiongkok : Saka 1.00mm ~ 2.50mm kanggo papan batang Bahan: Pulp kertas sing apik, lem warna: Warna Utama yaiku MOQ, Merah lan Jingga MOQ: 500 lembar per ketebalan kanggo papan batang Fitur: Kekerasan apik , ketahanan lipat sing fleksibel lan apik Panganggone: Nggawe Insole Sepatu


Detail Produk

FAQ

Tag Produk

Katrangan Produk

Barang: Bahan lapisan sepatu Produsen saka Papan Shank
Kekandelan: 0.60mm, 0.80mm, 1.00mm, 1.20mm kanggo Papan Shank
Ukuran: Kanthi sheet utawa roll, yen ukuran sheet 36 ″ X 60 ″, 40 ″ X 60 ″ lan 1.00mx 1.50m utawa miturut panjaluk pelanggan, yen ukuran roll
Jembar 1,00m utawa miturut panjaluk pelanggan.
Werna: warna kanggo Papan Shank
Bahan: Kain poliester sing apik, lem, leleh panas
MOQ: 500 lembar kanggo Papan Shank
Kualitas: Suhu Sithik lan Suhu Dhuwur, macem-macem jinis pilihan
Suhu Lebur: Udakara 80 ° ~ 180 °, adhedhasar kualitas
Fungsi:
1. tahan lama, ora gampang diowahi, aja bau.
2. Apik kanggo kesehatan, Pitulung kanggo siklus getih.
3. tahan hawa, ventilasi udara sing apik, ramah lingkungan, kebersihan.
Aplikasi: Utamane digunakake kanggo puff jempol sepatu lan counter mburi, tas, tas, Topi tutup lan liya-liyane

Pambuka Perusahaan

1.Kita duwe peralatan produksi canggih, saluran pasokan sing kuat lan kapasitas kuat sing akeh kanggo kepentingan pelanggan.
2. Kita nyedhiyakake profesional lan ekspor kanggo akeh pelanggan saka saindenging jagad luwih saka 15 taun.
3.Kami minangka pabrik sing ngupayakake riset, produksi, penjualan lan layanan kanggo para pelanggan.
4. Perusahaan Kita selaras karo konsep "bahan WODE, jaminan kualitas", lan adhedhasar "jaminan kualitas, wajar
rega, pangiriman cepet, layanan sing apik ”kanggo prinsip kita.
5. Kita bakal nindakake sing paling apik kanggo nyukupi kabutuhan para pelanggan, wis ditetepake hubungan kerja jangka panjang lan ramah karo kita
pelanggan domestik lan manca wis pirang-pirang taun.
Pengepakan & Pengiriman
Pengepakan Polybag: 1. Kanthi lembaran utawa kanthi gulung, 25 lembar saben siji polybag lan njaba nganggo kanthong plastik sing kuwat. 2.bisa dikemas nganggo palet kayu.
Pelabuhan: Xiamen
Wektu pangiriman: sajrone 7 nganti 15 dina kanggo kontainer lengkap
Ketentuan pembayaran: T / T, L / C utawa D / P.payaran liyane uga kasedhiya, pls hubungi kita kanggo rincian liyane.

FAQ

1. kita sinten?
Kita adhedhasar ing Fujian, China, wiwit taun 2011, adol menyang Timur Tengah (20,00%), Asia Tenggara (15,00%), Domestik
Pasar (15,00%), Afrika (15,00%), Amerika Selatan (10,00%), Asia Wétan (5,00%), Amerika Utara (5,00%), Asia Selatan (5,00%), Wétan
Eropa (2,00%), Eropa Lor (2,00%), Amerika Tengah (2,00%), Oceania (2.00%), Eropa Selatan (1,00%), Eropa Kulon (1,00%). Ana
gunggunge udakara 11-50 wong ing kantor iki.

2. kepiye kita bisa njamin kualitas?
Tansah conto sadurunge produksi sadurunge produksi massal;
Inspeksi final sadurunge dikirim;

3.apa sing bisa dituku saka kita?
Lembar Bahan Kimia Nonwoven, Papan Insole Nonwoven, Lembar Peleleh Panas, Sepatu Foe Bahan Komposit, Nonwoven

4. napa sampeyan kudu tuku saka kita dudu saka pemasok liyane?
Kita Nduwe Peralatan Produksi Sing Lanjut, Saluran Pasokan Kuat lan Kapasitas Panyimpenan Kasedhiyan Kanggo Nglindhungi Kabecikan Sing Paling Apik
Pelanggan. Bahan WoRui, Jaminan Mutu Muga-muga pelanggan bisa ngunjungi lan nggawe bisnis karo kita.

5. layanan apa sing bisa diwenehake?
Syarat Pengiriman sing Ditampa: FOB, CFR, CIF ;
Mata Uang Pembayaran sing Ditampa: USD;
Tipe Pembayaran sing Ditampa: T / T, L / C, D / PD / A, Western Union;
Pidato Bahasa: Inggris, Cina


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita