papan insole kertas

Katrangan singkat:


Detail Produk

FAQ

Tag produk

produk

ukuran:Biasane 1.00mx 1.50m utawa miturut panyuwunan pelanggan
Kualitas:555.001.517.608, macem-macem kualitas kanggo pilihan
Tipe:insole
Bobot:Gumantung ing kualitas lan ukuran, pls kontak karo kita rincian
Merk:Moontex, Eurotex
Packing:25 lembar saben tas

Rincian

1.
Ora ana deformasi sing bakal kedadeyan amarga typeset termal utawa operasi suhu dhuwur liyane, sing cocog kanggo industri nggawe sepatu otomatis kanthi kacepetan dhuwur modern.

1

2.
Manly digunakake kanggo Case lan lapisan industri tas kanggo tas lan koper.

3.
Dikempalken ing wangun muter, ukuran muter biasane 36 "x50m utawa 36" x100m lan diameteripun watara 27cm. PE kuwat tas plastik cetha digunakake kanggo Pack muter. Kantong anyaman kasedhiya yen dibutuhake.

2

4.
1.Kualitas dhuwur karo prices cukup.
2. We mbayar manungsa waé kanggo saben rinci cilik saka bahan mentahan kanggo kontrol prabédan werna, nganti pangiriman lan layanan sawise dodolan.
3. Dibangun ring silencer, bisa nyuda gangguan nalika narik langsir, langsir luwih lancar.

5.
1.We minangka pabrik sing ngupayakake riset, produksi, penjualan lan layanan kanggo para pelanggan.
2. Kita wis ngrampungake sistem pelacakan sawise-sale kanggo entuk umpan balik saka panggunaan pelanggan.
3. Langsung nyedhiyakake rega pabrik tangan pisanan lan njamin kualitas apik kanggo pelanggan.
4.Pasar bahan sepatu utama kita yaiku Eropa, Timur Tengah, Amerika Selatan, Asia Tenggara lan wilayah liyane.

3

FAQ

1. Carane aku bisa ngerti info liyane kanggo produk sampeyan?
A: Ana akeh cara: tetep kuwatir situs web kita, uga kita bisa ngirim brosur produk versi Inggris kanggo sampeyan.Lan liyane kita bakal melu ing Canton Fair utawa pameran manca liyane.Dadi sampeyan uga bisa ngunjungi booth kita.matur nuwun.Kanggo pitakon liyane, tinggal pesen ing situs web utawa hubungi langsung!

2.Q: Carane nggawe pesenan karo sampeyan?
A5: Salah siji cara yaiku sampeyan bisa ngirim rincian pesenan tuku kanthi Email utawa Fax, banjur kita bisa nggawe invoice proforma kanggo sampeyan, banjur sampeyan mbayar simpenan kanggo kita, banjur kita ngatur produk kanggo sampeyan.Cara liya iku sampeyan bisa manggonake pesenan online langsung, kang bisa menehi jaminan insurance kanggo sampeyan, iku luwih safety, minangka ana pihak katelu menehi njamin kanggo mesthekake yen sampeyan bisa njaluk produk request.

3. Bisa kita duwe Logo utawa jeneng perusahaan sing bakal dicithak ing produk utawa paket sampeyan?
A: Manawa. Logo sampeyan bisa dilebokake ing produk sampeyan kanthi Hot Stamping, Printing, Embossing, UV Coating, Silk-screen Printing utawa Sticker.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita