papan insole kertas

Katrangan singkat:


Detail Produk

FAQ

Tag Produk

Produk

Ukuran: Biasane 1.00mx 1.50m utawa miturut panjaluk pelanggan
Kualitas: 555,001,517,608, macem-macem kualitas kanggo pilihan
Jinis: insole
Bobot: Gumantung saka kualitas lan ukuran, pls kontak karo kita rincian
Merek: Moontex, Eurotex
Packing: 25 lembar saben tas

Rincian

1.
Ora ana deformasi sing bakal kedadeyan amarga jinis termal utawa operasi suhu tinggi liyane, cocog kanggo industri nggawe sepatu otomatis kanthi kecepatan tinggi modern.

1

2.
Manly digunakake kanggo lapisan industri Case lan tas kanggo tas cilik lan koper.

3.
Dikemas kanthi bentuk gulung, ukuran gulung biasane 36 "x50m utawa 36" x100m lan diametere udakara 27cm. Kantong plastik bening PE sing kuwat digunakake kanggo ngemas gulungan. Tas anyaman kasedhiya yen dibutuhake.

2

4.
1. Kualitas tinggi kanthi rega sing cukup.
2. Kita nggatekake saben rincian cilik saka bahan baku nganti kontrol beda warna, nganti pangiriman lan sawise layanan sales.
3. Dering silencer sing dibangun, bisa nyuda swara nalika narik langsir, langsir luwih lancar.

5.
1.Kami minangka pabrik sing ngupayakake riset, produksi, penjualan lan layanan kanggo para pelanggan.
2. Kita wis ngrampungake sistem pelacakan sawise-adol kanggo entuk umpan balik saka panggunaan pelanggan.
3. Langsung nyedhiyakake rega pabrik tangan pertama lan jaminan kualitas sing apik kanggo para pelanggan.
4. Pasar material sepatu utama yaiku Eropa, Timur Tengah, Amerika Selatan, Asia Tenggara lan wilayah liyane.

3

FAQ

1. Kepiye aku bisa ngerti info liyane babagan produk sampeyan?
A: Ana macem-macem cara: prihatin situs web, uga bisa ngirim brosur produk versi Inggris menyang sampeyan. Lan liyane, kita bakal melu Canton Fair utawa pameran asing liyane. Dadi, sampeyan uga bisa ngunjungi bilik. Matur nuwun Kanggo pitakon luwih lengkap, coba pesen ing situs web utawa hubungi langsung!

2.Q: Kepiye supaya pesen karo sampeyan?
A5: Salah sawijining cara yaiku sampeyan bisa ngirim rincian pesenan tuku liwat Email utawa Fax, banjur bisa nggawe invoice proforma kanggo sampeyan, banjur sampeyan mbayar deposit, banjur ngatur produk kanggo sampeyan. Cara liya yaiku supaya sampeyan bisa pesen kanthi online kanthi langsung, sing bisa menehi jaminan asuransi, luwih aman, amarga ana pihak katelu sing njamin supaya sampeyan bisa njaluk produk sing dijaluk.

3. Apa kita duwe Logo utawa jeneng perusahaan sing bakal dicithak ing produk utawa paket sampeyan?
A: Mesthi. Logo sampeyan bisa dilebokake ing produk kanthi Stamping Panas, Percetakan, Embossing, Coating UV, Percetakan layar sutra utawa Stiker.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita