Papan kertas insole karo eva

Katrangan singkat:

Kekandelan Saka 1.00mm ~ 2.00mm kanggo papan kertas insole kanthi Ukuran EVA Biasane 1.00mx 1.50m utawa miturut panyuwunan pelanggan Werna Miturut panjalukan pelanggan cetak warna apa wae Bahan Bubur kertas EVA sing apik lan lem MOQ 500 lembar Kualitas 555.001.517.608, macem-macem kualitas kanggo pilihan


Detail Produk

FAQ

Tag produk

produk

Bahan: Kertas daur ulang, lem, lembaran eva
Werna papan insole kertas: pink, pink tua, putih
Warna EVA: putih, ireng, kuning, WARNA OEM.
kekandelan: 1.0mm-2.0mm biasane 1.25mm, 1.5mm, 1.75mm, 2.0mm,
Ukuran: 36''*54'',40"*60",1m*1.5m.
Merk: eurotex, wodetex
Lem Kuat (Paling apik), Lem Umum (Luwih apik), utawa Lem Banyu. Kaya sing dikarepake pelanggan.
MOQ: 1000 lembar
Packing: kanthi lembar, 20 lembar saben tas

Rincian

1. Fungsi
1. Good stiffness, resistance banyu, lempitan lan stabilitas.
2.Environmental pangayoman, ambu ora enak tahan, breathable, ora ngemot formaldehida, logam abot lan bahan kimia mbebayani liyane.
3. Kelembapan-bukti, anti banyu, comfort absorbent.

wwww

2. Aplikasi
Digunakake kanggo insole, sepatu luang lan kasus utawa bisa digunakake kanggo jahitan insole kanthi konstruksi sing tahan slip, utamane kanggo sepatu sing nyaman kayata sepatu gym lan sepatu leasure.

3. Rincian Pangiriman
1, Biasane iku 20 Lembar saben polybag awet. (minangka saben requirement customer)
2, bisa dikempalken dening pallet kayu.
3, wektu Delivery: Ing 7 ~ 10 dina kanggo kontaner lengkap

wwww

5. Layanan kita
1. Sampel gratis kasedhiya ing panyuwunan sampeyan.miturut pitakon sampeyan.
2. We mbayar manungsa waé kanggo saben rinci cilik saka bahan mentahan kanggo kontrol prabédan werna, nganti pangiriman lan layanan sawise dodolan.
3. Produsen 100%, supplier profesional kanggo Aksesoris langsir.

6. Babagan kita informasi
1.We wis profesional diwenehake lan ekspor kanggo akeh pelanggan saka kabeh ndonya kanggo luwih saka 15 taun.
2. Kita wis ngrampungake sistem pelacakan sawise-sale kanggo entuk umpan balik saka panggunaan pelanggan.
3. Langsung nyedhiyakake rega pabrik tangan pisanan lan njamin kualitas apik kanggo pelanggan.

wwww

FAQ

1. Apa sampeyan profesional ing aksesoris langsir?
A: Pancen, kita minangka pimpinan pemasok bahan sepatu.Produk utama kita yaiku papan kertas insole, papan non-anyaman, papan shank sheet kimia, leleh panas lan papan serat.

2. Apa kita bisa ngunjungi pabrik sampeyan?
A: Ya, paling welcome.Kita duwe ruangan pertunjukan profesional kanggo nuduhake kabeh produk.Kita manawa sampeyan bakal seneng.Lan golek produk sing disenengi.

3. Carane aku bisa ngerti info liyane kanggo produk?
A: Ana akeh cara: tetep kuwatir situs web kita, uga kita bisa ngirim brosur produk versi Inggris kanggo sampeyan.Lan liyane kita bakal melu ing Canton Fair utawa pameran manca liyane.Dadi sampeyan uga bisa ngunjungi booth kita.matur nuwun.Kanggo pitakon liyane, tinggal pesen ing situs web utawa hubungi langsung!








  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita