Velvet lem panas nyawiji

Katrangan singkat:


Detail Produk

FAQ

Tag produk

produk

Bahan: panas nyawiji, kain
Jeneng produk: lembaran lem panas leleh beludru
Packing: kanthi gulungan
MOQ: 1000 meter
Sampel: gratis

Rincian

1. Lini Produksi:Kita bisa njamin kabeh produk sing didol kanggo sampeyan kualitas apik.

1 (1)

2. Layanan kita

1 (2)

3. Rincian packing

Dikempalken dening muter, biasane 50 meter saben muter.Plastik bisa dicithak yen dibutuhake.File PDF kanggo informasi nyetak dibutuhake kanggo ngatur nyetak.

1 (3)

4. Layanan kita
1. Kita bakal ngutip sampeyan kanthi rega paling kompetitif kanthi kualitas dhuwur ing 24 jam miturut pitakon sampeyan.
2.Rega ing kene mung kanggo referensi sampeyan, rega final tundhuk konfirmasi pungkasan kita sesuai karo spesifikasi, kualitas, lan jumlah produk.
3. Yen loading barang, kita bakal ngirim loading gambar kanggo mriksa customer.

1 (4)

5. Pameran
Kita wis nekani akeh pameran sepatu, kayata pameran sepatu shanghai guangzhou, pameran sepatu Jinjiang lan pameran sepatu manca.

FAQ

1. Kaluwihan saka perusahaan kita

teknis profesional, kontrol kualitas sing ketat, produk pilihan kelas, rega cukup lan kualitas stabil.

2. Negara apa sing dadi ekspor utama?

Amerika Selatan, Asia Tenggara, Afrika, Timur Tengah, Asia Timur, Eropa Barat.

3. Q:Carane nggawe pesenan karo sampeyan?
A: 1) Informasi produk-Jumlah, Spesifikasi (lembar utawa ukuran, kekandelan lan syarat pengepakan dll.)

2) wektu Delivery dibutuhake.

3) Informasi Pengiriman-Jeneng Perusahaan, Alamat Jalan, Nomer Telpon lan Fax, Pelabuhan Laut Tujuan.

4) Rincian kontak Forwarder yen sampeyan duwe ing China


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita