Lembar lem panas leleh beludru

Katrangan singkat:


Detail Produk

FAQ

Tag Produk

Produk

Bahan: leleh panas, kain
Jeneng Produk: lembaran lem panas leleh beludru
Pengepakan: kanthi muter
MOQ: 1000 meter
Tuladha: gratis

Rincian

1. Baris Produksi: Kita bisa njamin kabeh produk sing didol kanthi kualitas apik banget.

1 (1)

2. Layanan kita

1 (2)

3. Rincian Paket

Dikemas kanthi gulung, biasane 50 meter saben rol. Plastik bisa dicithak yen dibutuhake. File PDF kanggo nyithak informasi dibutuhake kanggo nyetak.

1 (3)

4. Layanan kita
1. Kita bakal ngutip sampeyan kanthi rega paling kompetitif kanthi kualitas tinggi sajrone 24 jam miturut priksaan.
2. Rega ing kene mung kanggo referensi sampeyan, rega pungkasan tundhuk karo konfirmasi pungkasan kita sesuai karo spesifikasi, kualitas, lan jumlah produk.
3. Yen ngemot barang, kita bakal ngirim gambar loading menyang mriksa pelanggan.

1 (4)

5. Pameran
Kita wis melu pameran sepatu, kayata pameran sepatu Guangzhou guangzhou, pameran sepatu jinjiang lan pameran sepatu asing.

FAQ

1. Keuntungan saka perusahaan kita

 teknis profesional, kontrol kualitas ketat, kelas produk opsional, rega cukup lan kualitas stabil.

2. Negara ekspor utama apa?

 Amerika Selatan, Asia Tenggara, Africe, Mid East, Eastem Asia, Westerm Europe.

3.Q: Kepiye supaya pesen karo sampeyan?
A: 1) Informasi produk-Jumlah, Spesifikasi (lembaran utawa ukuran, kekandelan lan syarat pengepakan lsp)

2) Wektu pangiriman dibutuhake.

3) Informasi pengiriman-Jeneng perusahaan, Alamat dalan, Nomer telpon lan fax, pelabuhan segara Tujuan.

4) Rincian kontak Forwarder yen sampeyan duwe ing China


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita