kain kanggo lembaran lem panas nyawiji

Katrangan singkat:


Detail Produk

FAQ

Tag Produk

Produk

1) Ukuran: 36 '' * 54 '', 40 “* 60”, 1m * 1.5m. Liyane bisa dipesen.
2) Kandel: 0.6 - 2.0mm
3) Kapadhetan: 0,70 ± 0,2g / cm3
4) Kekuwatan kulit: ≥0.3kN / m
5) Kekuwatan tarik sawise kecelup: 0,5kN / cm2
6) Indeks lentur: ≥2.5
7) Kelembapan: ≤10%
8) jinis perusahaan: pabrikan
9) warna: putih

Rincian

1. Mupangat:
1. Panas diaktifake, pelarut (toluene / benzena) ora dibutuhake.
2. Kita minangka produsen sheet adhesive leleh panas
3. Ketan sing kuat, ikatan uga, Tetep lem sawise nggunakake bola-bali
4. loro-lorone sisih lan sisi loro ditutupi kasedhiya.
5. Cocog kanggo macem-macem sepatu lsp.
6. fleksibel kanthi efek pingpong sing apik

2. Fitur:bandhingake karo adesif kimia tradhisional. Bahan gaya iki nduweni elastisitas permeabilitas udara sing apik banget, anti banyu lan perekat sing kuwat.

3. Panggunaan: potong dadi bentuk tartamtu miturut sepatu sing beda-beda. Banjur gunakake mesin pemanas kanggo dipasang ing puff toe lan counter sepatu.

1

4. Paket:
1. ukuran sheet: 1m * 1.5m, paket 25 sheet / bag
Ukuran 2.roll: 50 meter saben rol

2

5. Pemohon:
Sepatu: Sepatu olahraga, sepatu kerja, sepatu kulit lan sepatu liyane.
Kantong: tas, tas, tas kemasan lsp.
Interlining: tutup ponsel, kothak lsp.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita