ping pong lembaran leleh panas

Katrangan singkat:


Detail Produk

FAQ

Tag produk

produk

Ketebalan: 0.60mm, 0.80mm, 1.00mm, 1.20mm kanggo ping pong lembaran cair panas
Bahan: Kain poliester sing apik, lem EVA
Suhu leleh: Sekitar 80 ° ~ 180 °, adhedhasar kualitas:
Werna: putih lan biru
Packing: kanthi gulungan utawa lembaran
Ukuran: 0.90mx 1.50m utawa 1.00mx 1.50m kanthi sheet
Dianggo: puff jempol lan counter kanggo sepatu

Rincian

1. Lini Produksi:Mesin canggih, staf produksi profesional, Bengkel sing resik lan rapi.

1

2. Packing Details

Dikempalken dening sheet utawa muter, biasane 25 sheets saben polybag, utawa 50 meter saben muter.Plastik bisa dicithak yen dibutuhake.File PDF kanggo informasi nyetak dibutuhake kanggo ngatur nyetak.

2

3. Fitur

1. stabilitas banget, stabilitas kimia lan Resistance kanggo komprèsi
2. Kualitas paling apik, rega paling apik lan layanan paling apik
3. Water Proof, Ora Rusak, Ora Retak
4. Apik Pingpong Panas nyawiji
5. Panyuwunan pasar

4. Kaluwihan
1. Kalor diaktifake, Solvent (toluene / benzena) ora dibutuhake.
2. We are Produsèn saka panas nyawiji sheet adhesive
3. glutinosity kuwat, uga iketan, Tansah glueyness kuwat sawise nggunakake bola-bali
4. loro sisih Single lan pindho sisih ditutupi kasedhiya.
5. Cocog kanggo macem-macem sepatu lsp.
6. fleksibel karo efek pingpong apik, kaya bal Pingpong, sampeyan bisa tindakake swara.
7. ora tau deformasi sawise ngecor, 100% ramah lingkungan.

FAQ

1.Q: Apa sampeyan pabrikan utawa perusahaan dagang?
A: Kita minangka pabrikan khusus ing papan insole lan lembaran cair panas luwih saka 20 taun!Kita bisa nggawe papan insole lan panas nyawiji shet miturut syarat sampeyan.
2. Q: Kepiye carane njaluk conto?
A: kita bisa nyedhiyani minangka panyuwunan .Sample gratis, nanging sampeyan kudu biaya kanggo biaya barang.
3. Q: Suwene aku bisa nyana kanggo njaluk sampel?
A: Kita bakal nyiapake sampel lan ngirim menyang sampeyan ing 3 dina.
4. Q: Carane supaya?
1) Informasi produk-Jumlah, Spesifikasi (lembar utawa ukuran, kekandelan lan syarat pengepakan dll.)
2) wektu Delivery dibutuhake.
3) Informasi Pengiriman-Jeneng Perusahaan, Alamat Jalan, Nomer Telpon lan Fax, Pelabuhan Laut Tujuan.
4) Rincian kontak Forwarder yen sampeyan duwe ing China


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita