lembaran lebur panas ping pong

Katrangan singkat:


Detail Produk

FAQ

Tag Produk

Produk

Kekandelan: 0.60mm, 0.80mm, 1.00mm, 1.20mm kanggo sheet lebur panas ping pong
Bahan: Kain poliester sing apik, lem EVA
Suhu Lebur: Udakara 80 ° ~ 180 °, adhedhasar kualitas:
Werna: putih lan biru
Packing: kanthi muter utawa sheet
Ukuran: 0.90mx 1.50m utawa 1.00mx 1.50m kanthi sheet
Dianggo: puff toe lan counter kanggo sepatu

Rincian

1. Baris Produksi: Mesin canggih, staf produksi profesional, lokakarya sing resik lan apik.

1

2. Rincian Paket

Dikempalken nganggo sheet utawa roll, biasane 25 lembar saben polybag, utawa 50 meter saben rol. Plastik bisa dicithak yen dibutuhake. File PDF kanggo nyithak informasi dibutuhake kanggo nyetak.

2

3. Fitur

1. Stabilitas sing apik, stabilitas Kimia lan resistensi kanggo kompresi
2. Kualitas paling apik, rega paling apik lan layanan Paling apik
3. Bukti Banyu, Ora Rusak, Ora Retak
4. Leleh Panas Pingpong Apik
5. Permintaan Pasar Rapat

4 .Merit
1. Panas diaktifake, pelarut (toluene / benzena) ora dibutuhake.
2. Kita minangka produsen sheet adhesive leleh panas
3. Ketan sing kuat, ikatan uga, Tetep lem sawise nggunakake bola-bali
4. loro-lorone sisih lan sisi loro ditutupi kasedhiya.
5. Cocog kanggo macem-macem sepatu lsp.
6. fleksibel kanthi efek pingpong sing apik, kaya bal Pingpong, sampeyan bisa ngetutake swarane.
7. ora tau deformasi sawise nyetak, 100% ramah lingkungan.

FAQ

1.Q: Apa sampeyan pabrik utawa perusahaan dagang?
  A: Kita minangka pabrikan khusus ing papan insole lan lembaran leleh panas luwih saka 20 taun! Kita bisa nggawe papan insole lan shet leleh panas miturut sarat sampeyan.
2. P: Kepiye carane bisa njupuk conto?
    A: kita bisa menehi panjaluk .Sampeyan gratis, nanging sampeyan kudu ngisi biaya muatan.
3. P: Suwene aku bisa ngarepake conto?
   A: Kita bakal nyiyapake conto lan ngirim menyang sampeyan sajrone 3 dina.
4. P: Kepiye supaya pesen?
1) Informasi-Jumlah Produk, Spesifikasi (lembar utawa ukuran, kekandelan lan syarat pengepakan lsp)
2) Wektu pangiriman dibutuhake.
3) Informasi pengiriman-Jeneng perusahaan, Alamat dalan, Nomer telpon lan fax, pelabuhan segara Tujuan.
4) Rincian kontak Forwarder yen sampeyan duwe ing China


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita