Lembar Lem Panas Nyelehake Puff Toe lan Bahan Counter

Katrangan singkat:


Detail Produk

FAQ

Tag Produk

Produk

Bahan: Serat, Lem
Kekandelan: 0.60mm-2.00mm
Bobot: Miturut kualitas, kekandelan lan ukuran
Werna: putih lan kuning
Packing: kanthi muter utawa sheet
MOQ: 1000 lembar
Panggunaan: sepatu kulit, sepatu turis, sepatu soprt, sepatu wanita

Rincian

1.Produksi Line: Kita kudu ngasilake wolung baris

1

2.Kita duwe akeh produk penjualan panas
Kayadene papan insole serat, papan insole kanthi eva, lembar lebur panas TPU, lembaran lebur panas ping pong, papan insole kertas, papan insole stripe, insole antistatik, papan shank, kain nonwoven, bahan insole, film leleh panas TPU.

2

3. Rincian Paket

Dikempalken nganggo sheet utawa roll, biasane 25 lembar per polybag utawa 50 meter per roll. Plastik bisa dicithak yen dibutuhake.

3

4. Aplikasi
* Kanthi sifat keluwesan, permukaan sing mulus, Kanthi ventilasi sing apik sawise rampung produksi. Atose kuwat lan fleksibilitas medium.
* Ing proses leleh, suhu kudu tekan 120-160 derajat, wektu 12-20s,
* Kudu nyetel suhu miturut kekandelan lan konduktivitas termal.
* Ora perlu dilebokake lem, dibentuk langsung, kohesi dhuwur, ora gampang dipecah.
* Ora gampang deform sawise leleh, bisa didaur ulang.
* Cocog kanggo sepatu pria lan wanita, sepatu Militer, sepatu jogging, sepatu pendakian, sepatu golf, sepatu olahraga lan sepatu bisnis, sepatu safety, lan tas & kasus, lsp

FAQ

P1: Apa sampeyan pabrik utawa perusahaan dagang kanggo papan insole, lembar kimia, lembaran leleh panas?
A1: kita minangka papan insole khusus, lembaran kimia, lembaran leleh panas luwih saka 15 taun, pabrik duwe R&D dhewe, terus nganyarke produk

P2: Kepiye cara njupuk conto?
A2: yen sampeyan butuh conto, kita bisa njaluk panjaluk sampeyan. conto kasebut gratis, nanging sampeyan kudu mbayar ongkos angkut sing bisa dibalekake sawise sampeyan pesen.

P3: Sepira jumlah angkutan transportasi kanggo conto?
A3: Pengangkut barang gumantung saka total bobot lan ukuran pengepakan lan wilayah sampeyan.

Q4: Suwene aku bisa ngarep-arep entuk conto?
A4: Sampel bakal siyap dikirim sajrone 3 dina, conto bakal dikirim liwat ekspres lan tekan dina 3-10 dina.

P5: Kepiye supaya pesen karo sampeyan?
A5: Salah sawijining cara yaiku sampeyan bisa ngirim rincian pesenan tuku liwat Email utawa Fax, banjur bisa nggawe invoice proforma kanggo sampeyan, banjur sampeyan mbayar deposit, banjur ngatur produk kanggo sampeyan. Cara liya yaiku supaya sampeyan bisa langsung order ing Alibaba, sing bisa menehi jaminan asuransi, luwih aman, amarga ana pihak katelu Alibaba menehi jaminan kanggo nggawe manawa njaluk produk sing dijaluk.

P6: Apa aku bisa makili produk sampeyan ing negara? Yen aku pengin makili produk sampeyan, apa syarat sampeyan?
A6: Saiki, ing sawetara Negara sing duwe agen, yen sampeyan pengin agen ing negara sampeyan, sampeyan kudu ngandhani Negara lan Kutha sampeyan, lan pinten jumlah sing dituku sajrone setaun, iki bakal dirembug sawise sampeyan nyelehake urutan kapisan karo kita.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita