Hot Melt Glue Sheet Shoe Toe Puff lan Bahan Counter

Katrangan singkat:


Detail Produk

FAQ

Tag produk

produk

Bahan: Serat, Lem
Ketebalan: 0.60mm-2.00mm
Bobot: Miturut kualitas, kekandelan lan ukuran
Werna: putih lan kuning
Packing: kanthi gulungan utawa lembaran
MOQ: 1000 lembar
Dianggo: sepatu kulit, sepatu turis, sepatu soprt, sepatu wanita

Rincian

1.Production Line: We have wolung baris kanggo gawé

1

2.We duwe supaya akeh panas sale produk
Kayata papan serat insole, papan insole karo eva, TPU panas nyawiji sheet, ping pong panas nyawiji sheet, kertas insole Papan, stripe Papan insole, insole antistatic, shank Papan, kain nonwoven, bahan insole, TPU panas nyawiji film.

2

3. Rincian packing

Dikempalken dening sheet utawa muter, biasane 25 sheets saben polybag utawa 50 meter saben roll.Plastik bisa dicithak yen dibutuhake.

3

4. Aplikasi
* Kanthi sifat keluwesan, lumahing Gamelan, Kanthi ventilasi apik sawise produksi rampung.kekerasan sing kuat lan keluwesan medium.
* Ing proses leleh, suhu kudu tekan 120-160 derajat, wektu 12-20 detik,
* Perlu nyetel suhu miturut kekandelan lan konduktivitas termal.
* Ora perlu dilebokake lem, dibentuk langsung, kohesi dhuwur, ora gampang pecah.
* Ora gampang deform sawise leleh, bisa didaur ulang.
* Cocog kanggo sepatu pria lan wanita, sepatu Militer, sepatu jogging, sepatu climbing, sepatu golf, sepatu olahraga lan sepatu bisnis, sepatu safety, lan tas & kasus, lsp

FAQ

Q1: Apa sampeyan pabrik utawa perusahaan dagang kanggo papan insole, lembaran kimia, lembaran leleh panas?
A1: kita minangka pabrik papan insole khusus, lembaran kimia, lembaran cair panas luwih saka 15 taun, pabrik kita duwe R&D dhewe, terus nganyarke produk kita.

Q2: Kepiye carane njaluk conto?
A2: yen sampeyan butuh conto, kita bisa nggawe minangka panyuwunan.conto gratis, nanging sampeyan kudu mbayar barang transportasi sing bisa dibalekake sawise sampeyan nggawe pesenan.

Q3: Pira biaya transportasi kanggo conto?
A3: Angkutan gumantung saka bobot total lan ukuran kemasan lan wilayah sampeyan.

Q4: Suwene aku bisa nyana kanggo njaluk conto?
A4: Sampel bakal siap dikirim sajrone 3 dina, conto bakal dikirim liwat ekspres lan tekan 3-10 dina.

Q5: Kepiye cara nggawe pesenan karo sampeyan?
A5: Salah siji cara yaiku sampeyan bisa ngirim rincian pesenan tuku kanthi Email utawa Fax, banjur kita bisa nggawe invoice proforma kanggo sampeyan, banjur sampeyan mbayar simpenan kanggo kita, banjur kita ngatur produk kanggo sampeyan.Cara liya yaiku sampeyan bisa nggawe pesenan ing Alibaba langsung, sing bisa menehi jaminan asuransi, kanggo sampeyan, luwih aman, amarga ana Alibaba pihak katelu menehi jaminan kanggo mesthekake yen sampeyan bisa entuk produk sing dikarepake.

Q6: Apa aku bisa makili produk sampeyan ing negaraku?Yen aku pengin makili produk sampeyan, apa syarat sampeyan?
A6: Saiki, ing sawetara Negara kita duwe agen, yen sampeyan pengin menyang agen kita ing negara sampeyan, sampeyan kudu menehi katrangan babagan Negara lan Kutha sampeyan, lan pira jumlah sing dituku sajrone setahun, iki bakal dirembug sawise sampeyan manggonake. pesenan pisanan karo kita.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita