TPU lembaran lem panas

Katrangan singkat:


Detail Produk

FAQ

Tag produk

produk

Jeneng merek: WODETEX
Kekandelan: Saka 0.60mm ~ 1.20mm utawa miturut panjalukan customer
Bahan: TPU
Fitur: Elastisitas dhuwur lan deformabilitas termoplastik
Suhu: 80-180 suhu kanggo tpu lembaran leleh panas
Fitur: Elastisitas dhuwur lan deformabilitas termoplastik
MOQ: 1000 lembar
Dianggo: puff driji sikil lan counter

Rincian

1. Lini Produksi:Glutinositas sing kuat (adhesive), ora bakal ana godhong sawise pas

1

2.Utamane digunakake kanggo puff driji sikil lan counter mburi

2

3. Informasi perusahaan
1.Our Company ing baris karo konsep "bahan WODE, jaminan kualitas", lan adhedhasar "jaminan kualitas, rega wajar, pangiriman cepet, layanan apik" kanggo prinsip kita.
2. Kita bakal nindakake sing paling apik kanggo gawe marem kabutuhan pelanggan, wis diadegaké long term lan hubungan kerjasama loropaken karo pelanggan domestik lan manca kanggo akèh taun.

3

4. Aplikasi
1. Sepatu sepatu kulit dhuwur.
2. Sepatu wanita lan lanang.
3. Sepatu bocah, sepatu kerja lsp.

5. Fungsi
1.Kelenturan dhuwur lan deformability saka termoplastik.
2. Gampang kanggo wangun, atose apik, kelenturan dhuwur banget.
3.Kemampuan lim ora bakal ngganti sawise Kerep nggunakake lan tetep apik mbentuk sawise dangu.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita