Lembar lem panas nyawiji TPU

Katrangan singkat:


Detail Produk

FAQ

Tag Produk

Produk

Jeneng merek: WODETEX
Kekandelan: Saka 0.60mm ~ 1.20mm utawa miturut panjaluk pelanggan
Materi: TPU
Fitur: Elastisitas dhuwur lan deformabilitas termoplastik
Suhu: suhu 80-180 kanggo lembaran lebur panas tpu
Fitur: Elastisitas dhuwur lan deformabilitas termoplastik
MOQ: 1000 lembar
Dianggo: puff toe lan counter sepatu

Rincian

1. Baris Produksi: Kuat banget (perekat), ora ana leafing sing bakal pas

1

2. Utamane digunakake kanggo puff jempol sepatu lan counter mburi

2

3. Informasi perusahaan
1. Perusahaan Kami selaras karo konsep "bahan WODE, jaminan kualitas", lan adhedhasar "jaminan kualitas, rega sing wajar, pangiriman cepet, layanan sing apik" kanggo prinsip.
2. Kita bakal nindakake sing paling apik kanggo nyukupi kabutuhan para pelanggan, wis ditetepake hubungan kerja jangka panjang lan ramah karo para pelanggan domestik lan manca sajrone pirang-pirang taun.

3

4. Aplikasi
1. Sepatu bot kulit kelas dhuwur.
2. Sepatu wanita lan pria.
3. Sepatu anak, sepatu kerja lsp.

5.Fungsi
1. Elastisitas dhuwur lan deformabilitas termoplastik.
2. gampang dibentuk, atose apik, elastisitas dhuwur banget.
3. Kemampuan lem ora bakal owah sawise digunakake asring lan tetep mbentuk suwe.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita