Lembar Kimia kanggo Puff Toe

Katrangan singkat:


Detail Produk

FAQ

Tag Produk

Produk

Kekandelan: saka 0.40mm nganti 2.00mm kasedhiya.
Wektu kiriman: ing 7-10 dina kanggo 2 kontainer
Kemampuan pasokan: udakara 200000 lembar saben dina
Spesifikasi ukuran:
Kanthi Lembar: 1.00mx 1.50m, 36 "x 54", 0.91mx 1.52m lsp.
Kanthi Roll: 36 "utawa 1,00mm jembar miturut panjaluk klien

Rincian

1.

Paket ing bentuk gulung

Kandel

Ukurane

Bobot Bersih

0,90mm

36 "x 50m

23kg

1.00mm

36 "x 50m

25kg

1.20mm

36 "x 50m

28kg

1.30mm

36 "x 50m

30kg

1,40mm

36 "x 50m

32kg

1,50mm

36 "x 50m

35kg

1 (1)

 

2.Peralatan pabrik
Kita duwe akeh lini produksi lan duwe akeh tenaga kerja.
Kemampuan pasokan udakara 200000 lembar saben dina lan wektu pangiriman sajrone 7-10 dina kanggo 2 kontainer.

1 (3)

3.
Nomer Lacak: Yen kita ngirim conto menyang pelanggan, kita bakal menehi nomer trek pelanggan

4. Wiwit didegake, kanggo nggawe 10 bahan merek sepatu paling apik nasional, kualitas ketat minangka dhasar, kanggo nggawe produk tanpa cacat minangka target. Nduwe sumber informasi pasar sing cepet, teknologi sing apik banget, peralatan produksi canggih, kesadharan kualitas kanggo keunggulan. Serangkaian produk sing diprodhuksi misuwur ing antarane produk sing padha, bisa "disesuaikan" miturut kebutuhan pelanggan, lan duwe kerjasama sing apik karo akeh industri sepatu merek terkenal ing omah lan luar negeri. Produk kasebut diekspor menyang Eropa, Amerika Serikat, Asia Tenggara lan negara-negara liyane lan wilayah, wis sukses nembus pasar internasional, diekspor ing luar negeri

1 (2)

FAQ

1. Apa kita duwe Logo utawa jeneng perusahaan sing bakal dicithak ing produk utawa paket sampeyan?
A: Mesthi. Logo sampeyan bisa dilebokake ing produk kanthi Stamping Panas, Percetakan, Embossing, Coating UV, Percetakan layar sutra utawa Stiker.

2. Suwene aku arep ngarepake conto?
A: Sampel bakal siyap dikirim sajrone seminggu. Sampel bakal dikirim liwat express lan tekan dina 7-10 dina

3. Apa conto gratis?
A: Ya, kita menehi conto gratis. Pengangkutan bakal diklumpukake saka pelanggan dhisik lan bakal mbalekake biaya tikel.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita