Produsen Lembar Kimia Nonwoven kanggo Sepatu Toe Puff lan Counter Sheet

Katrangan singkat:


Detail Produk

FAQ

Tag produk

produk

Ketebalan: 1.50mm ~ 4.00mm kasedhiya
Ukuran: 1.00mx 1.50m, 36'' x 54'' utawa custom
Bobot: Miturut kualitas
Bahan: serat poliester sing apik
Lem sing dilapisi: apik, tengah lan normal
MOQ: 1000 lembar
Kualitas: kualitas kelas 5, TA, A, B, C, D

Rincian

1. Fungsi:duwe lim resin kuwat, uga iketan

1 (1)

2. Packing Details

Dikempalken dening muter, 50m saben muter lan nggunakake Pack film plastik, karo tandha cetha.

1 (2)

3. Kita bisa nyithak logo ing papan, iki logo perusahaan kita: WODE, EUROTEX333.

1 (3)

4. Pasar
Produk adol kanthi apik ing saindenging negara lan diekspor menyang Asia Tenggara, Timur Tengah, Amerika Selatan lan negara liya.

5. Swara taun kita njunjung layanan, teknologi, pembangunan, nambah kualitas produk minangka tujuan, lan ing bisnis kanggo nandheske pemahaman tacit saka tim, kabeh Staff kanggo "integritas, pragmatic, kualitas, inovasi" kanggo tujuan saka perusahaan dening mayoritas pelanggan tresna, bakal Thrive.Kita cumadhang kanggo kerjo bareng tulus karo pelanggan ing ngarep lan luar negeri, bebarengan entuk manfaat, nggawe sarwa.

FAQ

1. Apa sampeyan pabrikan utawa perusahaan dagang?

A: Kita minangka pabrikan khusus ing papan insole luwih saka 15 taun

Kita bisa nyedhiyakake ukuran standar lan ukuran khusus lan layanan solusi kemasan, saka produksi nganti pangiriman.

2. Kepiye carane bisa entuk conto?

A: Yen sampeyan perlu conto, kita bisa nyedhiyani saben request .Sampel gratis, nanging sampeyan kudu mbayar kanggo kurir internasional kayata DHL, FEDEX utawa TNT.

3. Pira barang transportasi?

A: Angkutan gumantung saka bobot total lan ukuran kemasan lan wilayah sampeyan.

4. Suwene aku bisa nyana kanggo njaluk sampel?

A: Sampel bakal siap dikirim sajrone 3 dina.Sampel bakal dikirim liwat ekspres lan teka ing 3-7 dina.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita