Lembar Bahan Kimia Nonwoven Pabrik kanggo Puff Toe Toe lan Lembar Counter

Katrangan singkat:


Detail Produk

FAQ

Tag Produk

Produk

Kekandelan: 1.50mm ~ 4.00mm kasedhiya
Ukuran: 1.00mx 1.50m, 36 "x 54" utawa adat
Bobot: Miturut kualitas
Bahan: serat poliester sing apik
Lem sing dilapisi: apik, tengah lan normal
MOQ: 1000 lembar
Kualitas: kualitas kelas 5, TA, A, B, C, D

Rincian

1. fungsi: duwe lem resin sing kuat, ikatan uga

1 (1)

2. Rincian Paket

Dikemas kanthi gulung, 50m saben gulung lan gunakake paket film plastik, kanthi tandha sing cetha.

1 (2)

3. Kita bisa nyithak logo ing papan, iki logo perusahaan kita: WODE, EUROTEX333.

1 (3)

4. Pasar
Produk kasebut laris ing saindenging negara lan diekspor menyang Asia Tenggara, Timur Tengah, Amerika Selatan lan negara liyane.

5. Sajrone taun, kita njaga layanan, teknologi, pangembangan, ningkatake kualitas produk minangka tujuwane, lan ing bisnis kanggo negesake pangerten tim kasebut, kabeh staf "integritas, pragmatik, kualitas, inovasi" kanggo tujuan perusahaan kanthi mayoritas pelanggan seneng, bakal berkembang. Kita gelem kerja sama tulus karo pelanggan ing omah lan luar negeri, entuk manfaat bebarengan, nggawe brilian.

FAQ

1. Apa sampeyan pabrik utawa perusahaan dagang?

A: Kita minangka pabrikan khusus ing dewan insole luwih saka 15 taun

Kita bisa nyedhiyakake ukuran standar lan layanan solusi ukuran lan kemasan khusus, wiwit produksi nganti dikirim.

2. Kepiye cara njupuk conto?

A: Yen sampeyan butuh conto, kita bisa nyedhiyani miturut panjaluk sampeyan. Sampel kasebut gratis, nanging sampeyan kudu mbayar kurir internasional kayata DHL, FEDEX utawa TNT.

3. Pinten angkutan transportasi?

A: Pengangkutan gumantung saka bobot total lan ukuran pengepakan lan wilayah sampeyan.

4. Suwene aku bisa ngarepake conto?

A: Sampel bakal siyap dikirim sajrone 3 dina. Sampel bakal dikirim liwat ekspres lan tekan 3-7 dina. 


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita