stitch bonded kain nonwoven

Katrangan singkat:


Detail Produk

FAQ

Tag produk

produk

1.Bahan mentahan:100% Polyester
Warna: Sembarang werna, bisa nindakake minangka syarat customer
Bobot: 65gsm-300gsm
Proses Produksi : Jahitan Ikatan
Jarum: 14 jarum, 18 jarum, 22 jarum
Jembar: 2.8m/3m/3.3m (bisa pamisah)
Ketebalan: 0.3-2.2 MM
Werna: ireng, putih, abu-abu, beige ...
Tekstur: Lembut, Kaku
Perawatan khusus: Dye, Printed, laminated, Fire resistance, coating
Logo: bisa nindakake minangka syarat customer
MOQ: 500kg saben werna, lan 1000kg saben ukuran

1

2. Kaluwihan:
Stitchbond nonwoven, utawa softback stitchbond, utamane kasusun saka komposisi serat poliester, dibandhingake karo jute tradisional lan Action-bac, nduweni karakteristik ing ngisor iki:
Bukti jamur lan hama, Lem daub sing luwih rata, Perlindhungan benang sing efektif, Proses gampang, perasaan tangan sing nyaman, Non VOC lan logam abot, Stabilitas sing apik marang suhu oven, Suda kobongan, Nggunakake serat daur ulang, Ora ana musiman, Ayo karpet luwih alus .

3. Digunakake:
Non-woven minangka produk sing ramah lingkungan sing langsung nggunakake chip polimer, serat cendhak utawa filamen kanggo mbentuk produk serat anyar kanthi struktur alus, permeabel lan planar liwat macem-macem cara mbentuk web lan teknik konsolidasi.
Utamane digunakake kanggo blanja, kemasan, pariwara, elektronik, sandhangan, dekorasi lan produk liyane.
Ukuran lan gsm disesuaikan miturut kabutuhan sampeyan
• Medis (nonwoven 10-30gsm): tutup, topeng, gaun, topeng rai, tutup sikil, sprei, sarung bantal
• Pertanian (nonwoven 18-60gsm): tutup tetanèn, tutup tembok, kontrol gulma
• Packaing (nonwoven 30-80gsm): Tas belanja, kanthong jas, tas hadiah, jok sofa
• Tekstil Omah (nonwoven 60-100gsm): Pelapis sofa, perabot omah, lapisan tas tangan, lapisan kulit sepatu
• Industri (nonwoven 80-120gsm): Jendhela wuta, tutup mobil

4. Aplikasi:
1) Roll anti banyu gendheng - pangayoman lingkungan, permeabilitas online, resistance luh, ukuran lengkap lan specification
2) Tas blanja
3) Karpet dhasar kain
4) Kain tunggal saka bahan sepatu - breathable, ramah lingkungan lan tahan gesekan.
5) Kain dasar kulit - perlindungan lingkungan, permeabilitas udara lan tahan gesekan.
6) Alas kasur - perlindungan lingkungan, tahan gesekan.
Panggunaan liyane: utamane digunakake kanggo lapisan, pengepakan tas, pengepakan kasur lan kabutuhan saben dinane, uga bahan komposit bangunan, bahan gulung anti banyu tembok gendheng, lsp.

2

5.Strictly tindakake proses produksi:

1) Inspeksi bahan baku: Length, Fineness, Intensitas, Elongation, Lenga dawa.
2) Tim teknis ngonfirmasi kualitas bahan mentah.

⇓ miwiti produksi

3) Inspeksi tampilan: Cacat titik, Break jahitan.Gunakake pengamatan visual lan deteksi tutul.
4) Inspeksi lini produksi (Baleni kaping telu): Bobot, Kekandelan, Lebar.

⇓ produksi lengkap

5) Deteksi Laboratorium: Bobot, Kekandelan, Lebar, Intensitas CD lan Elongasi, Intensitas lan Elongasi MD, Kekuatan Bursting, Lsb.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita