jahitan ikatan kain nonwoven

Katrangan singkat:


Detail Produk

FAQ

Tag Produk

Produk

1. Bahan Bahan: 100% Polyester
Werna: Warna apa wae, bisa dadi sarat karo pelanggan
Bobot: 65gsm-300gsm
Proses Produksi: Ikatan jahitan
Jarum: 14 jarum, 18 jarum, 22 jarum
Jembar: 2.8m / 3m / 3.3m (bisa dipisah)
Kandel: 0.3—2.2MM
Werna: ireng, putih, abu-abu, krem ​​...
Tekstur: Alus, Kaku
Perawatan khusus: Pewarna, Dicetak, laminasi, resistensi Geni, lapisan
Logo: bisa nindakake sarat karo pelanggan
MOQ: 500kg saben warna, lan 1000kg saben ukuran

1

2. Kaluwihan:
Stitchbond nonwoven, utawa soft stitchbond, umume kalebu komposisi serat poliester, dibandhingake karo jute tradisional lan Action-bac, duweni ciri kaya ing ngisor iki:
Bukti cetakan lan hama tumrap, Lem merata luwih merata, Perlindhungan benang sing efektif, Pangolahan gampang, krasa tangan sing gampang, Non VOC lan logam Heavy, Stabilitas sing apik tumrap suhu oven, Flamabilitas suda, Nggunakake serat daur ulang, Ora nganggo musiman, Ayo karpet luwih alus .

3. Digunakake:
Non-woven minangka produk sing ramah lingkungan sing langsung nggunakake chip polimer, serat cekak utawa filamen kanggo mbentuk produk serat anyar kanthi struktur alus, permeable lan planar liwat macem-macem cara nggawe web lan teknik konsolidasi.
Umume digunakake kanggo blanja, bungkus, pariwara, elektronik, sandhangan, dekorasi lan produk liyane.
Ukuran lan gsm disesuaikan miturut syarat sampeyan
• Medis (ora tenunan 10-30gsm): tutup, topeng, gaun, masker rai, tutup sikil, sprei, bantal
• Pertanian (nonwoven 18-60gsm): Tutup pertanian, tutup tembok, kontrol gulma
• Packaing (nonwoven 30-80gsm): Tas blanja, kantong sing cocog, tas hadiah, kain pelapis sofa
• Tekstil Omah (nonwoven 60-100gsm): Jok sofa, perabotan omah, lapisan tas, lapisan kulit sepatu
• Industri (80-120gsm nonwoven): Jendela wuta, tutup mobil

4. Aplikasi:
1) Gulung anti banyu ing atap - perlindungan lingkungan, permeabilitas udara, resistensi luh, ukuran lan spesifikasi lengkap
2) Tas blanja
3) Kain dasar karpet
4) Bahan sepatu tunggal - bisa ambegan, ramah lingkungan lan tahan gesekan.
5) Kain dasar kulit - perlindungan lingkungan, permeabilitas udara lan resistensi gesekan.
6) Kasur kasur - perlindungan lingkungan, resistensi gesekan.
Panggunaan liyane: umume digunakake kanggo lapisan, pengepakan tas, kemasan kasur lan barang-barang kabutuhan saben dinane, uga bahan komposit bangunan, bahan gulung anti banyu ing atap tembok, lsp.

2

5. Tindakake proses produksi kanthi ketat:

1) Pamriksaan bahan baku: Panjang, Fineness, Intensity, Elongation, dawa Minyak.
2) Tim teknis negesake kualitas bahan baku.

⇓ wiwiti produksi

3) Pemeriksaan tampilan: Titik cacat, Jahitan istirahat. Gunakake pengamatan visual lan deteksi tutul.
4) Pamriksaan lini produksi (Baleni kaping telu): Bobot, Kandel, Jembar.

⇓ produksi lengkap

5) Deteksi Laboratorium: Bobot, Kandel, Jembar, Intensitas lan Elongasi CD, Intensitas lan Elongasi MD, Kekuwatan Bursting, Etc.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita