katun hawa panas

Katrangan singkat:


Detail Produk

FAQ

Tag Produk

Produk

1. Bobot: 45GSM
Jembar: 260mm / 175mm / 195mm
Bahan Baku: Serat 100% ES
Werna: Putih
Dianggo: Kanggo Topeng, Sepatu, Tas.
Pola: Gandheng
Teknik: Liwat Udhara Panas; Jarum-Dituku
MOQ: 1000KG
Wektu Pangiriman: Sajrone 3-7 Dina
Pelabuhan: Pelabuhan Xiamen
Ketentuan Pembayaran: TT, DP, DA, L / C, Awis, Western Union
Sampel: Kita bisa ngirim SAMPEL GRATIS kanggo referensi sampeyan.

2.Keterangan
umume digawe saka bahan non-anyaman bermutu. Changshu xingyan interlining company Baris produksi bahan topeng mbukak, sing umume ngasilake lan ngatur lapisan topeng njero lan njaba.

1 (3)

3.Fitur
Putih murni, alus, gagang alus, elastisitas sing apik, retensi anget sing kuat, nyerep kelembapan sing apik lan permeabilitas. Ngadopsi serat tahan api alami lan ora ana fenomena tetesan. Nduwe efek pemadaman permanen. Ketahanan asam lan alkali stabil, ora beracun, ora ana efek kimia.

1 (2)

4.Main digunakake:
JAMINAN MEDAL LAN KASEHATAN, MASK, PAKET PAKET,
COTTIN DISINFEKSI, TOWEL PAPER DISINFEKSI, LAPERAN INAP DIAPER, PAKAIAN PROTEKTIF (WILANG MERAH lan BLUE), Lsp

5. Paket lan pangiriman

1 (1)

FAQ

Apa perlindhungan sing bisa dakolehi yen dagang karo JAMINAN TRANSIS WEBSITE?

 Kanthi Jaminan Dagang, sampeyan bakal seneng:

• Perlindhungan kualitas produk 100%

• 100% pangayoman pengiriman tepat waktu

• Perlindhungan mbayar 100% kanggo jumlah sing dijamin 

1. Wara-wara sadurunge pesen:
Sadurunge pesen, waca kanthi tliti pancegahan, spesifikasi lan ukuran produk, umume ukuran kudu disesuaikan. Sadurunge nggawe pesanan, coba takon apa produk sing kasedhiya.

2. Babagan kualitas & jumlah:
Kualitas lan jumlah produk bisa dijamin padha karo sing asli. Sing tuku kudu mriksa barang ing wektu sing pas nalika nampa produk. Yen kualitas lan jumlahe ora padha karo sing wis dicathet ing invoice, hubungi layanan sajrone limang dina.

3. Babagan gambar:
Kabeh conto dijupuk mung kanggo referensi. hubungi layanan kanggo nggawe conto mriksa kualitas yen perlu. kita uga seneng nampa smaple asli sampeyan, lan banjur ngirim conto pertemuan kanggo referensi.

4. Babagan pangiriman:
Hubungi layanan kanggo wektu pangiriman tartamtu. Layanan pelanggan bakal ngetutake kemajuan nyata lan ngandhani pembeli kanthi sejatine.

5. Layanan sawise adol

kita nyedhiyakake masalah kualitas produk solusi bali 24 jam yen ana. kita ora nampa pengembalian dana tanpa masalah kualitas.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita