Kualitas apik 0.9mm-2.0mm Papan Kertas Insole Selulosa kanggo Pembentukan Tunggal Sepatu Kulit

Katrangan singkat:

Ketebalan: 0.80mm-2.50mm Ukuran: 1.00m * 1.50m, 0.914m * 1.52m Warna: Tampilake minangka gambar utawa MOQ khusus OEM: 500 Lembar Logo: EuroTex 333 utawa Logo Disesuaikan Nampa Sampel: Paket Gratis: Miturut seprai Dianggo: Sepatu Fitur Insole Nggawe: Kekerasan Apik


Detail Produk

FAQ

Tag produk

12Deskripsi Produk

kekandelan
Ukuran Customized
Ukuran
1m x 1,50; 45"x45", 40"x48",36"x60", minangka saben panyuwunan klien
warna
Warna OEM. Beige, Biru, Ijo, Coklat, Ireng, Putih, Kuning.
Bahan Baku
Serat poliester sing apik, Lem
Kualitas
Stabil, Apik, macem-macem kualitas kanggo pilihan
Printing
Bisa nyithak logo merek klien ing papan
MOQ
500 lembar
Paket
20 lembar saben tas
Sampel
SAMPEL GRATIS kanggo mriksa
Layanan
Wektu pangiriman cepet kanggo panjaluk pelanggan
Kapabilitas Pasokan
50000 lembar sedina
Fitur
1, Kanthi properti mbentuk apik lan machinability, iku gampang kanggo Cut lan kawangun menyang wangun insole.
2, Kekerasan dhuwur, nyedhiyakake kekuwatan dhukungan sing cukup kanggo insole lan yen tumit mudhun.
3, Kapadhetan dhuwur lan tightness, iku ora bakal dilapisi karo mlengkung daya kuwat.
4, kemampuan kombinasi Inggih, padha tetep nyenyet yen kelet karo glue.5, pH Neutral, ora iritasi kanggo kulit.Iku ora ngemot
bahan kimia mbebayani kanggo awak manungsa.
6, Sifat Stablephysical, Iku ora bakal luntur, babagan utawa nyilikake.
7, Anti banyu lan moistureproof.
Aplikasi
1, Kanggo industri sepatu: Shoe shank sheet minangka bagéan paling penting saka insole sepatu nawakake pasukan ndhukung kabeh sepatu.Bisa
digunakake kanggo nggawe insole sepatu kulit, insole sepatu hak dhuwur, insole sepatu gym lan insole sepatu luang.
2, Kanggo industri liyane: Label Jeans, Topi brim, gasket industri lan bahan insulasi.

Packing & Pangiriman

Packing Polybag
20 lembar saben polybag
Pelabuhan
Xiamen
wektu pangiriman
ing 7-15days kanggo 2 kontaner kanggo Papan insole kertas
Syarat-syarat pembayaran
T / T, L / C utawa D / P. pembayaran liyane uga kasedhiya, pls hubungi kita kanggo rincian liyane

 

FAQ
1, Sampeyan dumunung ing ngendi?
Perusahaan kita adhedhasar ing Quanzhou, China.
2, Apa sampeyan produsen utawa perusahaan dagang?
Kita minangka pabrikan sing duwe pabrik kanthi jalur produksi paling maju.
3, Apa pembayaran, MOQ lan syarat pangiriman sampeyan?
Kita nampa pembayaran T / T, L / C.Jumlah pesenan minimal kita yaiku 500 yard saben warna.Pangiriman bakal diatur sawise pembayaran ditampa lan bakal njupuk 3-7 dina kerja.
4, Apa sampeyan ngisi kanggo conto?
Kita seneng menehi conto gratis, nanging barang kasebut kudu dibayar.
5, Kenapa milih sampeyan?
Perusahaan kita duwe pengalaman manufaktur lan dagang 20 taun.Produk kita cocog karo standar lingkungan sing dhuwur.Kita duwe R&D sing apik, layanan sawise-sales lan staf sing terlatih.

 







  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita