Papan insole antistatik

Katrangan singkat:


  • Kekandelan: 1.25MM, 1.50MM, 1.75MM, 2.00MM, 2.50MM, 3.00MM
  • MOQ: 1000 lembar
  • Pelabuhan kiriman: xiamen
  • Syarat pembayaran: Setoran 30% sadurunge produksi massal, saldo 70% kudu dibayar mudhun saka salinan BL
  • Kemampuan Pasokan: 20000 Lembar Saben Dina
  • Wektu Pangiriman: 7-15 Dina Sawise Pesenan Dikonfirmasi
  • Detail Produk

    FAQ

    Tag Produk

    Produk

    1. Ketebalan: 1.25MM, 1.50MM, 1.75MM, 2.00MM, 2.50MM, 3.00MM
    MOQ: 1000 lembar
    Pelabuhan kiriman: xiamen
    Ketentuan pambayaran: Setoran 30% sadurunge produksi massal, saldo 70% kudu dibayar miturut salinan BL
    Kemampuan Suplai: 20000 Lembar Saben Dina
    Wektu Pengiriman: 7-15 Dina Sawise Dikonfirmasi Pesenan

    Rincian

    1.Fungsi 

    Kuwat banget, defleksi lan fleksibilitas, resistensi bejat lan peeling sing apik.

    2. Aplikasi 

    Manly digunakake kanggo panemu sepatu safety lan papan tas lan koper.

    3. Rincian Paket 

    25 bungkus dikemas ing tas utawa disesuaikan utawa nganggo kemasan palet kayu

    face

    4. Layanan kita
    1.) Layanan priksaan 24 jam. 
    2.) Newsletter kanthi nganyari produk. 
    3.) Nglindhungi privasi lan bathi pelanggan. 
    4.) Solusi eksklusif lan unik bisa diwenehake kanggo para klien dening para insinyur lan staf sing wis terlatih lan profesional. 
    5.) Kustomisasi produk: OEM & ODM, Kita nampa pelanggan 
    desain lan logo. 
    6.) Kualitas dijamin lan pangiriman tepat wektu.

    5. Babagan informasi
    1. Langsung nyedhiyakake rega pabrik tangan pertama lan jaminan kualitas sing apik kanggo para pelanggan.
    2. Kita wis entuk sertifikasi sistem manajemen mutu ISO9001
     Kabeh produk kita ramah lingkungan lan nganti tekan.
    3. Jumlahe lan hubungan bisnis jangka panjang bisa duwe diskon sing apik

    FAQ

    1. Apa sampeyan produsen utawa perusahaan dagang?
    A: Kita pabrik lan pabrik asli ing lapangan sing dirasakake.

    2. Apa conto wektu sampeyan?
    A: Biasane, 3-5 dina kerja.

    3. Kepiye cara sampeyan kirim?
    A: Kirim kanthi ekspres, liwat udara & segara, gumantung karo panjaluk sampeyan.

    4. Apa sampeyan nampa pesanan OEM utawa ODM?
    A: Kita nampa OEM lan ODM kanthi logo lan desain kemasan pelanggan.  

    5. Apa produk sampeyan digawe saka bahan lingkungan?
    Kabeh produk ramah lingkungan.

    6. Kita mung butuh jumlah sithik, apa sampeyan bisa nampa?
    A: Ya, kita nampa pesanan cilik kanggo tes.

    7: Apa sampeyan ngisi conto?
    A: Sampel ing stok bisa ditawakake kanthi gratis lan dikirim ing 1 dina lan biaya kurir bakal dibayar dening pelanggan.
    Apa wae syarat khusus kanggo nggawe sampel, para pembeli kudu mbayar pangisi daya sampel sing cocog. 
    Nanging, biaya sampel bakal dibalekake menyang pelanggan sawise pesenan resmi.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Kategori produk