Papan insole antistatik

Katrangan singkat:


  • Ketebalan:UKURAN 1.25 MM, 1.50 MM, 1.75 MM, 2.00 MM, 2.50 MM, 3.00 MM
  • MOQ:1000 lembar
  • Pelabuhan kiriman:xiamen
  • Syarat-syarat pembayaran:30% simpenan sadurunge produksi massal, 70% imbangan kudu mbayar mudhun marang salinan BL
  • Kapabilitas sumber:20000 Lembar Saben Dina
  • Wektu Pangiriman:7-15 Dina Sawise Pesenan Dikonfirmasi
  • Detail Produk

    FAQ

    Tag produk

    produk

    1. Ketebalan: 1.25 MM, 1.50 MM, 1.75 MM, 2.00 MM, 2.50 MM, 3.00 MM
    MOQ: 1000 lembar
    Pelabuhan kiriman: xiamen
    Syarat pembayaran: 30% simpenan sadurunge produksi massal, 70% imbangan kudu mbayar mudhun marang salinan BL
    Sumber Kabisan: 20000 Lembar Saben Dina
    Wektu Pangiriman: 7-15 Dina Sawise Pesenan Dikonfirmasi

    Rincian

    1. Fungsi

    Apik ing kateguhan, defleksi lan keluwesan, apik breaking lan peeling resistance.

    2. Aplikasi 

    Manly digunakake kanggo innersole saka sepatu safety lan Papan saka briefcase lan koper.

    3. Rincian packing

    25 bêsik dikempalken ing tas utawa selaras utawa dening pallets kayu packing

    face

    4. Layanan kita
    1.) Layanan pitakon 24 jam.
    2.)Newsletters karo nganyari produk.
    3.) Nglindhungi privasi lan bathi pelanggan.
    4.) Solusi eksklusif lan unik bisa diwenehake marang para klien dening insinyur lan staf sing terlatih lan profesional.
    5.) Kustomisasi produk: OEM & ODM, Kita nampa pelanggan
    desain lan logo.
    6.) Kualitas dijamin lan pangiriman ing wektu.

    5. Babagan kita informasi
    1. Langsung nyedhiyakake rega pabrik tangan pisanan lan njamin kualitas apik kanggo pelanggan.
    2. Kita wis entuk sertifikasi sistem manajemen mutu ISO9001
    Kabeh produk kita ara ramah lingkungan lan nganti tekan.
    3. Jumlah gedhe lan hubungan bisnis dawa bisa duwe diskon sarujuk kita

    FAQ

    1. Apa sampeyan produsen utawa perusahaan dagang?
    A: Kita pabrik lan pabrikan asli ing lapangan felt.

    2. Apa wektu sampel sampeyan?
    A: Biasane, 3-5 dina kerja.

    3. Cara sampeyan ngirim kapal?
    A: Pangiriman kanthi ekspres, udhara & segara, gumantung saka panjaluk sampeyan.

    4. Apa sampeyan nampa pesenan OEM utawa ODM?
    A: Kita nampa OEM lan ODM kanthi logo pelanggan lan desain kemasan.

    5. Apa produk sampeyan digawe saka bahan lingkungan?
    Kabeh produk kita ramah lingkungan.

    6.We mung kudu jumlahe cilik, sampeyan bisa nampa iku?
    A: Ya, kita nampa pesenan cilik kanggo testing.

    7: Apa sampeyan ngisi sampel?
    A: Samples ing Simpenan bisa ana free lan dikirim ing 1 dina lanbiaya kurir bakal dibayar dening pelanggan.
    Sembarang syarat khusus kanggo nggawe sampel, para panuku kudu mbayarbiaya sampel cocok.
    Nanging, biaya sampel bakal dibalekake menyang pelanggan sawisepesenan formal.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita

    Kategori produk