PK fabrc jarum punch nonwoven Vamp lining bahan lapisan sepatu

Katrangan singkat:


Detail Produk

FAQ

Tag produk

Spesifikasi
item
nilai
Panggonan Asal
Cina
Fujian
Jeneng merek
WODETEX
Nomer Model
wodetex-pk nonwoven
Bahan
100% poliester
jeneng produk
pk lapisan nonwoven
Gaya
Plain
MOQ
500 Lembar
Sampel
Angkutan Prabayar
kekandelan
0.60mm-3.00mm
Bobot
25gsm-300gsm
Panganggone
Omah tekstil, RUMAH SAKIT, PERTANIAN, TAS, MOBIL
Logo
Logo Custom Nampa
Packing
Polybag Packing, AS saben klien panjalukan.Packing Pallet.Logo:
Sertifikat
ce
Profil Perusahaan
1.We duwe peralatan produksi majeng, saluran sumber kuwat lan kapasitas stronge KALUBÈRAN kanggo kapentingan paling apik saka pelanggan.
2.We wis profesional diwenehake lan ekspor kanggo akeh pelanggan saka kabeh ndonya kanggo luwih saka 15 taun.
3. Kita minangka pabrik sing ngupayakake riset, produksi, penjualan lan layanan kanggo para pelanggan.
4.Our Company ing baris karo konsep "bahan WODE, jaminan kualitas", lan adhedhasar "jaminan kualitas, wajar
rega, pangiriman cepet, layanan apik "kanggo prinsip kita.
5.We bakal nindakake sing paling apik kanggo gawe marem kabutuhan pelanggan, wis diadegaké long term lan loropaken sesambetan kerjasama karo kita
pelanggan domestik lan manca kanggo akèh taun.
FAQ
1. sapa kita?
Kita adhedhasar ing Fujian, China, wiwit taun 2011, adol menyang Timur Tengah (20,00%), Asia Tenggara (15,00%), Pasar Domestik (15,00%), Afrika (15,00%), Amerika Kidul (10,00%), Asia Wétan (5,00%), Amerika Utara (5,00%), Asia Kidul (5,00%), Eropa Timur (2,00%), Eropa Lor (2,00%), Amerika Tengah (2,00%), Oceania (2,00%), Eropa Kidul (1,00 %),Eropah Kulon(1,00%).Ana total 11-50 wong ing kantor kita.
2. carane kita bisa njamin kualitas?
Tansah sampel pra-produksi sadurunge produksi massal;
Tansah inspeksi pungkasan sadurunge dikirim;
3. Apa sampeyan bisa tuku saka kita?
Lembaran Kimia Nonwoven, Papan Insole Nonwoven, Lembaran Panas Leleh, Sepatu Musuh Bahan Komposit, Nonwoven Ditusuk Jarum
4. kenapa sampeyan kudu tuku saka kita ora saka supplier liyane?
Kita Nduwe Peralatan Produksi Lanjut, Saluran Pasokan sing Kuat lan Kapasitas Panyimpen sing Akeh Kanggo Nglindhungi Kapentingan Paling Apik Kanggo Pelanggan.WoRui Materials, Quality Garansi Sincerely welcome pelanggan kanggo ngunjungi lan nggawe bisnis karo kita.
5. layanan apa kita bisa nyedhiyani?
Katentuan Pangiriman Ditampa: FOB, CFR, CIF;
Mata uang Pembayaran Ditampa:USD;
Jinis Pembayaran Ditampa: T / T, L / C, D / PD / A, Western Union;
Basa sing digunakake: Inggris, Cina

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita