jarum doyo kain nonwoven

Katrangan singkat:


Detail Produk

FAQ

Tag Produk

Produk

1. kekandelan:Saka 0.60mm-5.00mm
Teknik Nonwoven: Jarum-Punched
Gunakake: Pertanian, Tas, Mobil, Garment, Tekstil Omah, Rumah Sakit, Kebersihan
Jembar: 0.914m ~ 3.60m kasedhiya, Saka 1.00m-3.60m
Bobot: 60gsm ~ 1000gsm, Saka 60gsm-1000sm
Fitur: Anti-Bakteri, Anti-Narik, Anti-Statis, Bernapas, Ramah Lingkungan
Sertifikasi: CE, FDA, Oeko-Tex Standard 100, Audit Pabrik saka Alibaba

2.Gunakake
(1) Kain non-anyaman medis lan sanitasi: gaun bedah, sandhangan proteksi, kain disinfeksi, topeng, popok, tisu sipil, tisu, tisu wajah basah, andhuk sihir, gulungan empuk, produk kecantikan, serbet kebersihan, Bantalan perawatan sanitasi lan pakai kain sanitary;
(2) Kain sing ora dirajut kanggo dekorasi omah: stiker tembok, taplak meja, sprei, seprei, lsp;
(3) Kain sing ora dirajut kanggo sandhangan: lapisan, lapisan adesif, wedhus, katun gaya, macem-macem kain dasar kulit sintetis, lsp;

3. Properti Kita:
1.Warna & Desain bisa nyukupi kabeh kebutuhan sampeyan
2. Tingkat keseragaman sing dhuwur kanggo warna & kekandelan
3. termostabilitas dhuwur
4. permeabilitas gas dhuwur
5. Intensitas & fleksibilitas dhuwur
6. Cepet warna dhuwur & ora ilang
7. Apik banget & tutul kanthi becik
8. Bakteri anti, moth-proof, anti-korosi
9.Ramah lingkungan & biodegradable, bisa digunakake maneh

1 (2)

4. Paket lan pangiriman:
Packaing: Paket gulung nganggo tas poli utawa khusus.
Pengiriman: 15-20 dina sawise entuk pembayaran setoran.

1 (1)

5. Babagan informasi
1.Kita tetep nduweni kualitas stabil, rega cukup, pangiriman tepat waktu kanggo pangembangan perusahaan. Kita ketat kualitas lan wis lulus sertifikasi sistem mutu ISO9001.
2. Kita bakal nindakake sing paling apik kanggo nyukupi kabutuhan para pelanggan, wis ditetepake hubungan kerja jangka panjang lan ramah karo para pelanggan domestik lan manca sajrone pirang-pirang taun.
3. Perusahaan Kami selaras karo konsep "bahan WODE, jaminan kualitas", lan adhedhasar "jaminan kualitas, rega sing wajar, pangiriman cepet, layanan sing apik" kanggo prinsip.

6. Layanan kita
1) Kualitas apik lan rega sing disenengi:
* pabrik kita duwe pengalaman 15 taun ing produksi.
* pabrik kita duwe kerjasama karo akeh panuku.
* produk kain tenunan umume digunakake, kesehatan, ora bahaya.
2) kabijakan sing apik:
* sampel: sampel gratis sadurunge order ora apa-apa yen isi rega.
* rega: jumlahe lan hubungan bisnis sing dawa bisa duwe diskon sing apik.
3) layanan:
* Layanan priksaan 24 jam.
* buletin kanthi nganyari produk.
* kustomisasi produk: kita nampa desain lan logo pelanggan.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita