jarum punch kain nonwoven

Katrangan singkat:


Detail Produk

FAQ

Tag produk

produk

1. Ketebalan:Saka 0.60mm-5.00mm
Teknik Nonwoven: Needle-Punched
Gunakake: Pertanian, Tas, Mobil, Garmen, Tekstil Omah, Rumah Sakit, Kebersihan
Jembar: 0.914m ~ 3.60m kasedhiya, Saka 1.00m-3.60m
Bobot: 60gsm ~ 1000gsm, Saka 60gsm-1000sm
Fitur: Anti-Bakteri, Anti-Tarik, Anti-Statis, Breathable, Eco-Friendly
Sertifikasi: CE, FDA, Oeko-Tex Standard 100, Audit Pabrik saka Alibaba

2. Panganggone
(1) Kain non-anyaman medis lan sanitasi: gaun bedah, sandhangan protèktif, kain disinfeksi, topeng, popok, tisu sipil, tisu, tisu rai sing teles, andhuk ajaib, gulungan alus, produk kecantikan, serbet sanitary, bantalan perawatan sanitasi lan sing bisa digunakake. kain sanitasi;
(2) Kain non-anyaman kanggo dekorasi omah: stiker tembok, taplak meja, sprei, sprei, lan liya-liyane;
(3) Kain non-anyaman kanggo sandhangan: linings, linings adhesive, wedhus, katun styling, macem-macem kain dhasar kulit sintetik, etc.;

3. Properti Kita:
1.Warna & Desain bisa nyukupi kabutuhan apa wae
2. Gelar dhuwur saka uniformity loro ing werna & kekandelan
3. thermostability dhuwur
4. permeabilitas gas dhuwur
5. intensitas dhuwur & keluwesan
6. Warna fastness dhuwur & ora luntur
7. Phozy apik & tutul uga
8. Anti-bakteri, moth-bukti, anti-karat
9. Ramah lingkungan & biodegradable, bisa digunakake maneh

1 (2)

4. Packing lan pengiriman:
Packaing: Paket Roll karo polybag utawa selaras.
Pangiriman: 15-20 dina sawise entuk pembayaran simpenan.

1 (1)

5. Babagan kita informasi
1.We tansah netepi kualitas stabil, rega cukup, pangiriman pas wektune kanggo pangembangan perusahaan.Kita ketat kanggo kualitas lan wis lulus sertifikasi sistem mutu ISO9001.
2. Kita bakal nindakake sing paling apik kanggo gawe marem kabutuhan pelanggan, wis diadegaké long term lan hubungan kerjasama loropaken karo pelanggan domestik lan manca kanggo akèh taun.
3.Our Company ing baris karo konsep "bahan WODE, jaminan kualitas", lan adhedhasar "jaminan kualitas, rega wajar, pangiriman cepet, layanan apik" kanggo prinsip kita.

6. Layanan kita
1) kualitas apik lan rega sarujuk:
* pabrik kita duwe pengalaman 15 taun ing produksi.
* pabrik kita duwe kerjasama karo akeh panuku.
* produk kain nonwoven digunakake akeh, kesehatan, ora mbebayani.
2) Kebijakan sing apik:
* sampel: sampel gratis sadurunge pesenan ok yen isi rega.
* rega: jumlah gedhe lan hubungan bisnis suwene bisa duwe diskon sarujuk kita.
3) layanan:
* Layanan pitakon 24 jam.
* newsletter karo nganyari produk.
* Kustomisasi produk: kita nampa desain lan logo pelanggan.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita