kain rajutan lan tenunan tanpa rajutan

Katrangan singkat:


Detail Produk

FAQ

Tag Produk

Produk

1.

Materi 100% polipropilena
GSM 9-260g / m2
warna ireng, jambon, abu-abu, kuning, bule, utawa sing disesuaikan
aplikasi nggawe tas pengepakan, kemasan mebel, interliling, protec pertanian
PERATURAN Hidrilik, tahan api, Bukti banyu, Anti bakteri, Anti-statis,
wektu pangiriman 7-10 dina sapisan konfirmasi supaya
MOQ Siji ton kanggo saben warna
jembaré 10-320cm

Bahan-bahan produk yaiku bubuk nalika ngasilake, bubuk bisa mbantu nyingkirake syarat aplikasi. nanging bubuk bakal nyebabake transparansi, luwih akeh bubuk ora lengket, kurang transparan, kosok balene. wêdakakêna bisa adat utawa dijaluk.

2. Aplikasi:
- kanggo produk medis / kebersihan minangka produk medis sing bisa digunakake
- popok, produk perawatan kesehatan pribadi
- Bahan gawe tas belanja, taplak meja, bahan kemasan senyawa, bahan filter

- produk rumah tangga lan interlining koper
- isine pertanian

3. Panggunaanrdocut

1

4. Karakteristik:
- Ramah lingkungan, tanpa komposisi kimia liyane

- Mbebayani, Non-beracun, ora ana ambune, aman kanggo kulit sensitif

- Kuwat lan elongasi, alus, bobot entheng

- Properti udara sing apik banget, panolak banyu lsp.

5. Kaluwihan:
1) kita minangka pabrikan kanthi pengalaman 15 taun.
2) Produk bisa entuk syarat sertifikasi ROSH / SGS / REACH.
3) Kita duwe sistem manajemen mutu profesional lan ilmiah.
4) Produk kita diekspor menyang pirang-pirang negara, kayata India, Pakistan, Mesir, Ekuador, uga saka Asia, Afrika, Amerika Selatan lan negara liyane.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita