2020 Kain poliester 100% kanthi kualitas dhuwur kanthi spons

Katrangan singkat:

Rincian Cepet Panggonan Asal: Fujian, China Jeneng Brand: wodetex Nomer Model: wodetex-kain karo karang Bahan: 100% Polyester MOQ: 500lembar Layanan: OEM ODM Technics: Nonwoven Gaya: Plain Fitur: anti banyu Dianggo: Omah Tekstil, Interlining, Sepatu jinis: Parts liyane & Aksesoris Sample: Freigh


Detail Produk

FAQ

Tag produk

Deskripsi Produk
Item: Bahan lapisan sepatu Produsen kain nganggo spons
Ketebalan: 0.60mm, 0.80mm, 1.00mm, 1.20mm kanggo kain nganggo spons
Ukuran: Miturut lembaran utawa kanthi gulungan, yen kanthi ukuran lembaran 36″ X 60″, 40″ X 60″ lan 1.00mx 1.50m utawa miturut panyuwunan pelanggan, yen kanthi ukuran gulungan
1.00m jembaré utawa miturut request customer kang.
Werna: warna-warni kanggo kain nganggo spons
Bahan: Spons kain poliester sing apik
MOQ: 500 lembar kanggo kain kanthi spons
Kualitas: Suhu Kurang lan Kualitas Suhu Dhuwur, macem-macem kualitas kanggo dipilih
Suhu leleh: Sekitar 80 ° ~ 180 °, adhedhasar kualitas
Fungsi:
1.Awet, Ora gampang diganti, tetep ora bau.
2.Apik kanggo kesehatan,Bantuan kanggo siklus getih.
3.Wear-tahan, ventilasi udara apik, Ramah Lingkungan, Kebersihan.
Aplikasi: Utamane digunakake kanggo puff jempol sepatu lan counter mburi, tas, tas, puncak Cap lan liya-liyane
Pambuka perusahaan
1.We duwe peralatan produksi majeng, saluran sumber kuwat lan kapasitas stronge KALUBÈRAN kanggo kapentingan paling apik saka kita pelanggan.
2.We wis profesional diwenehake lan ekspor kanggo akeh pelanggan saka kabeh ndonya kanggo luwih saka 15 taun.
3. Kita minangka pabrik sing ngupayakake riset, produksi, penjualan lan layanan kanggo para pelanggan.
4. Perusahaan kita selaras karo konsep "bahan WODE, jaminan kualitas", lan adhedhasar "jaminan kualitas, wajar
rega, pangiriman cepet, layanan apik "kanggo prinsip kita.
5.We bakal nindakake sing paling apik kanggo gawe marem kabutuhan pelanggan, wis diadegaké long term lan loropaken sesambetan kerjasama karo kita
pelanggan domestik lan manca kanggo akèh taun.
Packing & Pangiriman
Polybag Packing: 1. Miturut sheet utawa dening muter, 25 sheets saben polybag lan njaba karo tas plastik kuwat.
2. bisa dikempalken karo pallet kayu.
Pelabuhan: Xiamen
Wektu pangiriman: ing 7 kanggo 15 dina kanggo kontaner lengkap
Syarat pembayaran: T / T, L / C utawa D / P. pembayaran liyane uga kasedhiya, pls hubungi kita kanggo rincian liyane.

FAQ
1. sapa kita?
Kita adhedhasar ing Fujian, China, wiwit taun 2011, adol menyang Timur Tengah (20,00%), Asia Tenggara (15,00%), Domestik
Pasar (15,00%), Afrika (15,00%), Amerika Selatan (10,00%), Asia Timur (5,00%), Amerika Utara (5,00%), Asia Kidul (5,00%), Timur
Eropa(2,00%), Eropa Lor (2,00%), Amerika Tengah (2,00%), Oseania (2,00%), Eropa Kidul (1,00%), Eropa Kulon (1,00%).Ana
total babagan 11-50 wong ing kantor kita.

2. carane kita bisa njamin kualitas?
Tansah sampel pra-produksi sadurunge produksi massal;
Tansah inspeksi pungkasan sadurunge dikirim;

3. apa sampeyan bisa tuku saka kita?
Lembaran Kimia Nonwoven, Papan Insole Nonwoven, Lembaran Panas Leleh, Sepatu Musuh Bahan Komposit, Nonwoven sing Ditusuk Jarum

4. kenapa sampeyan kudu tuku saka kita ora saka supplier liyane?
Kita Nduwe Peralatan Produksi Lanjut, Saluran Pasokan sing Kuat lan Kapasitas Panyimpen sing Akeh Kanggo Nglindhungi Kapentingan Paling Apik Kita
Pelanggan.Bahan WoRui, Jaminan Kualitas Sugeng rawuh para pelanggan kanggo ngunjungi lan nggawe bisnis karo kita.

5. layanan apa kita bisa nyedhiyani?
Katentuan Pangiriman sing Ditampa: FOB, CFR, CIF;
Mata uang Pembayaran Ditampa:USD;
Jinis Pembayaran Ditampa: T / T, L / C, D / PD / A, Western Union;
Basa sing digunakake: Inggris, Cina


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita