kain polyester mesh

Katrangan singkat:


Detail Produk

FAQ

Tag produk

produk

1. Bahan:100% poliester
Jinis kain: kain jaring
Gram: 30 g
Jembar: 150cm
MOQ: 100 yard (warna saham); 1000 yesds (warna sing disesuaikan)
Teknik: warp knitting
Warna: Warna Pantone
Paket: 100 utawa 200 yard saben muter / ngatur

2. Panganggone:sepatu olahraga, kursi kantor, bantal mobil, tas mesin cuci, bagasi, simmons, kasur tekstil omah lan liya-liyane.

1 (3)

3. Detail Show:
1) Permeabilitas udara sing apik, tahan banting lan menehi perlindungan buffer.
2) Lumahing bolong dumadi saka nyambungake kabel siji lan lumahing botton kain kosong.
3) Environmentally loropaken reactivedyeing, luwih sehat lan nyaman, fastness werna dhuwur.
4)Produk dijupuk dening fotografer profesional fokus ing kualitas.

1 (2)

4. Fitur:
1) Koyo tangan apik lan klasik.
2) Dicelup nganggo pewarna ekologis.
3) Kualitas apik, dirajut dening mesin nyulam karl mayer warp 28GG, 32GG.
4) Bobot lan jembar bisa digawe miturut kabutuhan klien.

1 (1)

5. Kaluwihan:
1) Pengalaman 15 taun: Antarmuka administratif Gantry 5 wis rampung.
2) Jaminan kualitas: Admin nyedhiyakake macem-macem pilihan kanggo gaya, partikel tata letak.
3) Layanan 24 jam: Salient dibangun kanthi tata letak responsif, tegese sacara antomatically.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita