kain bolong poliester

Katrangan singkat:


Detail Produk

FAQ

Tag Produk

Produk

1. Bahan: 100% poliester
Jinis Kain: kain bolong
Gram: 30gsm
Jembar: 150cm
MOQ: 100 yard (warna saham); 1000 ya (warna sing disesuaikan)
Teknologi: nyulam
Werna: Warna pantone
Paket: 100 utawa 200 yard saben rol / ngatur

2. Panggunaan: sepatu olahraga, kursi kantor, bantal mobil, tas cuci mesin, koper, simon, tekstil omah kasur lan liya-liyane.

1 (3)

3. Tampilake Detil:
1) Telpon permeabilitas udara, tahan banting lan menehi perlindungan buffer.
2) Lumahing bolong kasusun saka nyambungake kabel siji lan permukaan botton kain polos.
3) Reaktifisasi lingkungan sing ramah lingkungan, luwih sehat lan nyaman, tahan warna kanthi dhuwur.
4) Produk kasebut dijupuk dening fotografer profesional sing fokus ing kualitas.

1 (2)

4. Fitur:
1) Kahanan tangan sing apik lan klasik.
2) Dicelup nganggo warna ekologis.
3) Kualitas apik, dirajut dening karl mayer warp knitting machine 28GG, 32GG.
4) Bobot lan jembaré bisa digawe miturut sarat klien.

1 (1)

5. Kaluwihan:
1) Pengalaman 15 taun: Antarmuka administratif Gantry 5'S wis rampung.
2) Jaminan kualitas: Admin nyedhiyakake macem-macem pilihan kanggo gaya, partikel tata letak.
3) Layanan 24 jam: Salient dibangun kanthi tata letak responsif, tegese kanthi otomatis.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita