kain poliester spunbond nonwoven

Katrangan singkat:


Detail Produk

FAQ

Tag Produk

Produk

1.Teknik Spunbond

Teknisi Spunbond
Materi Bahan serat poliester 100%
Jinis Embossing Titik / kosong
Werna Minangka kabutuhan pelanggan
Jembar 1.6 / 2.5 / 3.2m biasa, bisa dipotong sadurunge
Gram 10-200gram / m2
MOQ 1000kg saben warna
Pengepakan Tabung kertas 1,5 / 3 inci lan kantong poli
Ngemot jumlahe 5000kg kanggo kontainer 20ft, 12500kg kanggo wadhah 40HQ
Pangiriman Kontainer 15-20hari / 20ft, wadhah 25-30day / 40HQ
Ngundhuh Pelabuhan Xiamen, Fujian
Bayaran 30% TT minangka setoran, saldo 70% TT sadurunge dikirim

 

2. Fitur:
1. Kekuwatan dhuwur, rasio penyusutan sing kurang lan resistensi panas
2. Bernapas, bukti banyu, resistensi kimia
3. Anti ultraviolet, tahan tuwa, ora beracun, lsp
4. Keseragaman, kekuatan, ora ana egde, ora ana deformasi.
5. Termostabilitas sing apik.
6. Kemampuan suhu, Kelembapan, umur panjang, presisi tinggi.
7. Kekuwatan tusukan sing tahan lama, resistensi Korosi, resistensi tuwa.
8. resistensi biologis sing dhuwur, alkalid tahan asam.

3. Detail produk:

1

4.Gunakake
1. Industri kemasan kaya tas tangan, bahan kembang bungkus, tas wadhah
2. Dekorasi industri kaya dekorasi kain kanggo tembok
3. Industri pertanian kaya nglindhungi kain kanggo tanduran, kain panen pertanian
4. Bahan anti banyu
5. Bahan filter, kencengake bahan, lsp
6. Komposit karo kain liyane kanggo popok, serbet kebersihan

5. KEUNTUNGAN
1.Luwih saka 100 gaya Lengkap kanggo milih
2. Produksi pabrikan kanthi 5 set mesin W Cut paling dhuwur
Jaminan kualitas proses pilih-pilih 3,100% tanpa kain, ora ana abbrasi, ora ana bolongan
4. Bobot lan ukuran sing akurat
5. Layanan khusus Pangolahan OEM / OEM
6. Sajrone 2 minggu / 40HQ Kontainer pangiriman cepet
7. Kantong tenunan sing luwih kenthel kanggo dikemas
8. Swara tim profesional profesional 15 wong
9.2017 Panyedhiya Akun Alibab
10. Protokol rahasia Menengah

Sepatu Bahan Jinjiang Wode Co, Ltd minangka pabrik profesional lan perusahaan ekspor menyang pasar Afrika utawa Afrika Sounth, nampa inspeksi sing ketat, produk sing ditambah karo agensi inspeksi pihak katelu, banjur ngirim kontainer kasebut, pilih Nonwoven Emas, jaga-jaga barang lan dhuwit!


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita