kain nonwoven polyester spunbond

Katrangan singkat:


Detail Produk

FAQ

Tag produk

produk

1. Teknik Spunbond

Teknik Spunbond
Bahan 100% Bahan serat poliester
Tipe Embossing Titik / polos
warna Minangka customer perlu
Jembar Biasa 1.6 / 2.5 / 3.2m, bisa dipotong sadurunge
Gram 10-200 gram / m2
MOQ 1000kg saben werna
Packing 1.5/3inch tabung kertas lan polybag
Jumlah loading 5000kg kanggo wadhah 20ft, 12500kg kanggo wadhah 40HQ
Pangiriman 15-20days / 20ft wadhah, 25-30days / 40HQ wadhah
Loading Port Xiamen, Fujian
pambayaran 30% TT minangka simpenan, 70% imbangan TT sadurunge pangiriman

 

2. Fitur:
1. Kekuwatan dhuwur, rasio shrinkage kurang lan resistance panas
2. Breathable, bukti banyu, resistance kimia
3. Anti ultraviolet, tahan tuwa, ora beracun, lsp
4. Good uniformity, kekuatan, ora egde, ora deformasi.
5. Good thermostability.
6. Permeabilitas, Kelembapan-bukti, umur dawa, presisi dhuwur.
7. Kekuwatan tusukan awet, tahan korosi, tahan tuwa.
8. Resistance biologi dhuwur, alkalin tahan asam.

3. Detail Produk :

1

4. Panganggone
1. Industri pengepakan kaya tas tangan, bahan kembang bungkus, tas wadhah
2. Dekorasi industri kaya dekorasi kain kanggo tembok
3. Industri tetanèn kaya nglindhungi kain kanggo crops, tetanèn harvest kain
4. Bahan anti banyu
5. Bahan nyaring, nyepetake bahan, lsp
6. Gabungan karo kain liyane kanggo popok, napkin sanitary

5. KAluwihan
1. Luwih saka 100 gaya Lengkap kanggo milih
2. Produsen produksi karo 5 set dhuwur-metu W Cut mesin
3.100% jaminan kualitas proses pilih-pilih kanthi kain ora ana sambungan, ora ana abrasi, ora ana bolongan
4. Bobot lan ukuran sing akurat
5.ODM / OEM Processing layanan adat
6. Ing 2 minggu / 40HQ Container pangiriman cepet
7.Double kandel tas anyaman kanggo packing
8. Swara 15 wong tim profesional
9.2017 Alibab Key Account Supplier
10. Protokol rahasia wong tengah

Jinjiang Wode Shoe Materials Co., Ltd minangka pabrik profesional lan perusahaan ekspor menyang pasar Afrika utawa Afrika Kidul, nampa pemeriksaan sing ketat, produk sing ditingkatake dening lembaga inspeksi pihak katelu, banjur dikirim wadhah kasebut, pilih Golden Nonwoven, nyimpen barang lan dhuwit sampeyan!


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita