Kain nonwoven PK

Katrangan singkat:


Detail Produk

FAQ

Tag Produk

Produk

Kain 1.KK Nonwoven
Jembar: 57/58 "
Bobot: 25gsm-300gsm
Teknik Nonwoven: Spun-Bonded
kekandelan: 0.6mm-3.0mm
gaya: pk kain nonwoven kanggo sepatu / tas
Wektu Pengiriman: Sajrone 14 dina sawise konfirmasi pesanan

Kain non-tenunan PK minangka produk umum saka sepatu proteksi tenaga kerja.
Amarga ora ana barang sing ringkes lan anyaman, luwih gampang dipotong lan dijahit, lan entheng lan gampang dibentuk, sing disenengi para pecinta tangan.

2.Fungsi
1. Awet, tetep bentuke, aja bau.
2. ventilasi sing apik, higienis
3. Elastisitas sing apik, tarik tarik, permukaan sing alus.
4. Tanpa azobenzene utawa logam abot, ramah lingkungan

3. Kinerja
1, produk lingkungan: ora azo, formaldehida, pentachlorophenol, wolung logam abot (timah, cadmium, Barium, Chromium, antimonial, selenium, arsenic, Mercury);
2, kinerja unggul produk, stabilitas: kekuatan fisik dhuwur, resistensi nyandhang kuwat, resistensi asam, resistensi alkali;
3, awet, kekandelan seragam, non-varian, padha karo tekstil
4, gaya narik sing apik, resistensi nyandhang kuwat, permeabilitas udara sing apik, kebersihan.

4. Pengalaman:
Pabrik kita saiki jembar 37,000 meter persegi, lan wis nggawe bengkel kaya kebon meh 8.000 meter persegi, lan uga duwe bangunan kantor lan bangunan asrama 3.000 meter persegi. Kita wis ngenalake lan ngimpor peralatan canggih kanggo produksi barang-barang, kaya 2 mesin perekat EVA panas, mesin film 1TPU, 4 mesin doyo jarum kecepatan tinggi, garis pengaturan lembaran 3chemical lan papan insole, uga 3 mesin lapisan lan senyawa.

5. Produk Produk:
Seri produk kalebu macem-macem spesifikasi Lembar Bahan Kimia Nonwoven, Papan Insole Serat Nonwoven, Papan Insole Belang, Papan Insole Kertas lan Selulosa, Lembar Lem Panas Peleleh Panas, Peleburan Panas Pingpong, Peleleh Panas Kain, pelat panas Beludru, lembaran Peleleh Panas TPU sing murah , Film TPU, Kain Nonwoven Polyester, Kain Stitch Bonded, Coatting Board Insole nganggo EVA SHEET, lan Coatting Kain kanthi Bahan spons lan eva lan liya-liyane.

1

6. Pasar:Produk kami wis diwenehake menyang pabrik sepatu, pabrik sandhangan, pabrik tas nasional kanggo keperluan aksesoris lan wis diwenehake menyang Eropa, Timur Tengah, Asia Tenggara, tengah Amerika Selatan lan sapanunggalane.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita