PK kain nonwoven

Katrangan singkat:


Detail Produk

FAQ

Tag produk

produk

1.PK kain nonwoven
Jembar: 57/58"
Bobot: 25gsm-300gsm
Teknik Nonwoven: Spun-Bonded
kekandelan: 0.6mm-3.0mm
gaya: pk kain nonwoven kanggo sepatu/tas
Wektu Pangiriman: Ing 14 dina sawise pesenan dikonfirmasi

Kain non-woven PK minangka produk umum sepatu perlindungan tenaga kerja.
Amarga ora ana warp lan weft, trep banget kanggo motong lan jahitan, lan entheng lan gampang dibentuk, sing disenengi para penyayang tangan.

2. Fungsi
1. Awet, tetep ing wangun, tetep ora stinking.
2. uga ventilasi, higienis
3. Kelenturan apik, High tensile, permukaan Gamelan.
4. Tanpa azobenzene utawa heavy metal, lingkungan loropaken

3. Kinerja
1, produk lingkungan: ora azo, formaldehida, pentachlorophenol, wolung logam abot (timbal, kadmium, Barium, Chromium, antimony, selenium, arsenik, Mercury);
2, kinerja unggul produk, stabilitas: kekuatan fisik dhuwur, resistance nyandhang kuwat, resistance asam, resistance alkali;
3, awet, kekandelan seragam, non-varian, padha karo tekstil
4, pasukan narik apik, resistance nyandhang kuwat, permeabilitas online apik, kebersihan.

4. Pengalaman:
Pabrik kita saiki jembaré 37.000 meter persegi, lan wis mbangun bengkel kaya taman saklawasé 8.000 meter persegi, lan uga duwe gedung kantor lan bangunan asrama 3.000 meter persegi.Kita wis ngenalake lan ngimpor peralatan canggih kanggo produksi barang-barang kita, kayata 2 mesin adesif EVA leleh panas, mesin film 1TPU, 4 mesin pukulan jarum kacepetan dhuwur, 3 lembaran kimia lan garis setelan papan insole, lan uga 3 mesin lapisan lan senyawa.

5. Variasi Produk:
Seri produk kami kalebu macem-macem spesifikasi Nonwoven Chemical Sheet, Nonwoven Fiber Insole Board, Stripe Insole Board, Kertas lan Selulosa Insole Board, EVA Hot Melt Glue Sheet, Pingpong Hot Melt, Fabric Hot Melt, Beludru panas metl, TPU suhu rendah Hot Melt sheet , Film TPU, Kain Nonwoven Poliester, Kain Berikat Jahitan, Lapisan Papan Insole nganggo LEMBAR EVA, lan Lapisan Kain nganggo Bahan spons lan eva lan liya-liyane.

1

6. Pasar :Produk kita wis disedhiyakake menyang pabrik sepatu, pabrik sandhangan, pabrik tas nasional kanggo nggunakake aksesoris lan wis disedhiyakake menyang Eropa, Timur Tengah, Asia Kidul-Wétan, Tengah Kidul Americen lan liya-liyane.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita