Papan insole nonwoven karo eva

Katrangan singkat:


Detail Produk

FAQ

Tag produk

produk

1. Papan insole nonwoven karo Eva utamané digunakake kanggo nggawe insole sepatu.
Panganggone: Insole Sepatu
kekandelan: Papan serat insole: 0.9MM ~ 3.0MM
Ketebalan: 1.0 MM ~ 4.0 MM
Ukuran: Miturut lembar 0,914M x 1,37M lan 1,00M x 1,50M
warna: Eva werna apa wae ok!
Gule: Super gule utawa lateks putih.
Bahan: Papan insole serat digawe saka serat sing apik, putih lan ora kalah.
Informasi Produk liyane :
ukuran ketebalan loading 20ft
1.0MM + 1.5MM 1.0MX 1.5M 6400 Lembar
1.5MM + 2.0MM 1.0MX 1.5M 4550 Lembar
2.0MM + 2.0MM 1.0MX 1.5M 4000 Lembar
Pelabuhan pengiriman: Xiamen, China

Rincian

1. Rincian pangiriman
1. Miturut sheet, 25 sheets saben siji polybag lan njaba karo tas plastik kuwat.
2. bisa dikempalken karo pallet kayu.
3, MOQ: 500 LEMBAR
4, wektu Delivery: ing 7 kanggo 15 dina kanggo kontaner lengkap
5, Katentuan Pembayaran: T / T, L / C utawa D / P. pembayaran liyane uga kasedhiya, pls hubungi kita kanggo rincian liyane.
6, Delivery Port: Xiamen Port, Fujian

alg

2. Fungsi
1.Awet, tetep ing wangun, tetep ora stinking.
2.Apik kanggo kesehatan,Mbantu sirkulasi getih.
3. Bisa dipakai, berventilasi apik, ramah lingkungan, higienis.(ora ana deformasi kanggo suhu dhuwur)
4.Nflection tahan, Tansah garing (moistureproof), dispersal kaki kringet noda kanggo nambah comfort mlaku.

3. Layanan Printing Logo
1. Sampel gratis kasedhiya ing panyuwunan sampeyan.miturut pitakon sampeyan.
2. Yen sampeyan duwe sampel dhewe ing tangan, kita bisa nyalin sawise mriksa kualitas sampel.
barang, kita bakal ngirim loading gambar kanggo mriksa customer.
3. Kita bisa nyithak logo ing papan, kita duwe logo "EUROTEX333".

alg

5. Keuntungan Pabrik:
1.We tansah netepi kualitas stabil, rega cukup, pangiriman pas wektune kanggo pangembangan perusahaan.Kita ketat kanggo kualitas lan wis lulus sertifikasi sistem mutu ISO9001.
2. Kita bakal nindakake sing paling apik kanggo gawe marem kabutuhan pelanggan, wis diadegaké long term lan hubungan kerjasama loropaken karo pelanggan domestik lan manca kanggo akèh taun.
3.Our Company ing baris karo konsep "bahan WODE, jaminan kualitas", lan adhedhasar "jaminan kualitas, rega wajar, pangiriman cepet, layanan apik" kanggo prinsip kita.

FAQ

1. Apa sampeyan produsen utawa perusahaan dagang?
A: Kita pabrik lan pabrikan asli ing lapangan felt.

2. Apa wektu sampel sampeyan?
A: Biasane, 3-5 dina kerja.

3. Cara sampeyan ngirim kapal?
A: Pangiriman kanthi ekspres, udhara & segara, gumantung saka panjaluk sampeyan.

4. Apa sampeyan nampa pesenan OEM utawa ODM?
A: Kita nampa OEM lan ODM kanthi logo pelanggan lan desain kemasan.

5. Apa produk sampeyan digawe saka bahan lingkungan?
Kabeh produk kita ramah lingkungan.

6.We mung kudu jumlahe cilik, sampeyan bisa nampa iku?
A: Ya, kita nampa pesenan cilik kanggo testing.

7: Apa sampeyan ngisi sampel?
A: Samples ing Simpenan bisa ana free lan dikirim ing 1 dina lanbiaya kurir bakal dibayar dening pelanggan.
Sembarang syarat khusus kanggo nggawe sampel, para panuku kudu mbayarbiaya sampel cocok.
Nanging, biaya sampel bakal dibalekake menyang pelanggan sawisepesenan formal.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita