Papan insole nonwoven karo eva

Katrangan singkat:


Detail Produk

FAQ

Tag Produk

Produk

1. Papan insole sing kaping pindho karo Eva umume digunakake kanggo nggawe insole sepatu.
Panganggone : Sepatu Insole
Kandel: Papan insole serat: 0.9MM ~ 3.0MM
                   Eva: 1.0MM ~ 4.0MM 
Ukurane: Miturut sheet 0.914M x 1.37M lan 1.00M x 1.50M
Werna : Eva warna apa wae ok!
Gule : Super gule utawa lateks putih.
Materi: Papan insole serat digawe saka serat sing apik, putih lan tanpa kekalahan.
Informasi produk liyane :
    ukuran kekandelan ngemot 20ft          
   1.0MM + 1.5MM 1.0MX 1.5M 6400 Lembar
   1.5MM + 2.0MM 1.0MX 1.5M 4550 Lembar
   2.0MM + 2.0MM 1.0MX 1.5M 4000 Lembar
Pelabuhan kiriman: Xiamen, China

Rincian

1. Detal pengiriman
1. Kanthi sheet, 25 sheet per polybag lan njaba nganggo kantong plastik sing kuat.
2.bisa dikemas nganggo palet kayu. 
3, MOQ: 500SHEETS
4, Wektu pangiriman: ing 7 nganti 15 dina kanggo kontainer lengkap
5, Katentuan Pembayaran: T / T, L / C utawa D / P.payaran liyane uga kasedhiya, pls hubungi kita kanggo rincian liyane.
6, Pelabuhan Pengiriman: Pelabuhan Xiamen, Fujian

alg

2. Fungsi
1. tahan lama, tetep bentuke, aja bau.
2. Apik kanggo kesehatan, Pitulung kanggo sirkulasi getih.
3. Ditahan, duwe ventilasi sing apik, Ramah lingkungan, higienis. (ora ana deformasi kanggo temprature dhuwur)
4. Tahan infeksi, Tetep garing (moistureproof), rereget kringet sikil dispersal kanggo nambah kenyamanan sikil.

3. Layanan Logo Percetakan
1. Sampel gratis kasedhiya miturut panjaluk sampeyan. miturut priksaan sampeyan.
2. Yen sampeyan duwe sampel dhewe, kita bisa nyalin sawise mriksa kualitas sampel.
barang, kita bakal ngirim gambar loading menyang mriksa pelanggan.
3. Kita bisa nyithak logo ing papan, kita duwe logo "EUROTEX333".

alg

5. Keuntungan Pabrik Kami:
1.Kita tetep nduweni kualitas stabil, rega cukup, pangiriman tepat waktu kanggo pangembangan perusahaan. Kita ketat kualitas lan wis lulus sertifikasi sistem mutu ISO9001. 
2. Kita bakal nindakake sing paling apik kanggo nyukupi kabutuhan para pelanggan, wis ditetepake hubungan kerja jangka panjang lan ramah karo para pelanggan domestik lan manca sajrone pirang-pirang taun.
3. Perusahaan Kami selaras karo konsep "bahan WODE, jaminan kualitas", lan adhedhasar "jaminan kualitas, rega sing wajar, pangiriman cepet, layanan sing apik" kanggo prinsip.

FAQ

1. Apa sampeyan produsen utawa perusahaan dagang?
A: Kita pabrik lan pabrik asli ing lapangan sing dirasakake.

2. Apa conto wektu sampeyan?
A: Biasane, 3-5 dina kerja.

3. Kepiye cara sampeyan kirim?
A: Kirim kanthi ekspres, liwat udara & segara, gumantung karo panjaluk sampeyan.

4. Apa sampeyan nampa pesanan OEM utawa ODM?
A: Kita nampa OEM lan ODM kanthi logo lan desain kemasan pelanggan.  

5. Apa produk sampeyan digawe saka bahan lingkungan?
Kabeh produk ramah lingkungan.

6. Kita mung butuh jumlah sithik, apa sampeyan bisa nampa?
A: Ya, kita nampa pesanan cilik kanggo tes.

7: Apa sampeyan ngisi conto?
A: Sampel ing stok bisa ditawakake kanthi gratis lan dikirim ing 1 dina lan biaya kurir bakal dibayar dening pelanggan.
Apa wae syarat khusus kanggo nggawe sampel, para pembeli kudu mbayar pangisi daya sampel sing cocog. 
Nanging, biaya sampel bakal dibalekake menyang pelanggan sawise pesenan resmi.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita