Papan insole kertas karo eva

Katrangan singkat:


Detail Produk

FAQ

Tag Produk

Produk

Materi: Kertas daur ulang, lem, lembaran eva
Werna papan insole kertas: jambon, jambon tuwa, putih
Werna EVA: putih, ireng, kuning, WARNA OEM.
Kandel: 1.0mm-2.0mm biasane 1.25mm, 1.5mm, 1.75mm, 2.0mm,
Ukurane: 36 '' * 54 '', 40 "* 60", 1m * 1.5m.
Merek: eurotex, wodetex
Lem Kuat (Paling Apik), Lem Umum (Luwih Apik), utawa Lem Banyu. Kaya dene pelanggan.
MOQ: 1000 lembar
Pengepakan: dening sheet, 20 sheet saben tas

Rincian

1.Fungsi
1. Kekakuan sing apik, tahan banyu, lempitan lan stabilitas.
2. Perlindhungan lingkungan, tahan ambu, ambegan, ora ngemot formaldehida, logam abot lan zat berbahaya liyane.
3. Kelembapan, tahan banyu, kenyamanan nyerep.

wwww

2. Aplikasi
Digunakake kanggo insole, sepatu santai lan kasus utawa bisa digunakake kanggo njahit insole kanthi konstruksi tahan slip, utamane kanggo sepatu sing nyenengake kayata sepatu gym lan sepatu sewa.

3. Rincian Pengiriman
1, Biasane 20 lembar saben polybag awet. (Sesuai karo kebutuhan pelanggan)
2, bisa dikemas nganggo palet kayu.
3, Waktu pangiriman: Sajrone 7 ~ 10 dina kanggo kontaner lengkap

wwww

5. Layanan kita
1. Sampel gratis kasedhiya miturut panjaluk sampeyan. miturut priksaan sampeyan.
2. Kita nggatekake saben rincian cilik saka bahan baku nganti beda kontrol warna, nganti pangiriman lan sawise layanan sales.
3. Produsen 100%, pemasok profesional kanggo Aksesoris tirai.

6. Babagan informasi
1. Kita nyedhiyakake profesional lan ngekspor kanggo akeh pelanggan saka saindenging jagad luwih saka 15 taun.
2. Kita wis ngrampungake sistem pelacakan sawise-adol kanggo entuk umpan balik saka panggunaan pelanggan.
3. Langsung nyedhiyakake rega pabrik tangan pertama lan jaminan kualitas sing apik kanggo para pelanggan.

wwww

FAQ

1. Apa sampeyan profesional nganggo aksesoris tirai?
A: Pancen, kita dadi pemasok materi sepatu. Produk utama yaiku papan kertas insole, papan non-anyaman, papan shank lembar kimia, leleh panas lan papan serat.

2. Apa bisa ngunjungi pabrik sampeyan?
A: Nggih, matur nuwun. Kita duwe ruangan acara profesional kanggo nuduhake kabeh produk. Kita yakin sampeyan bakal seneng. Lan golek produk sing disenengi.

3. Kepiye aku bisa ngerti info liyane babagan produk sampeyan?
A: Ana macem-macem cara: prihatin situs web, uga bisa ngirim brosur produk versi Inggris menyang sampeyan. Lan liyane, kita bakal melu Canton Fair utawa pameran asing liyane. Dadi, sampeyan uga bisa ngunjungi bilik. Matur nuwun Kanggo pitakon luwih lengkap, coba pesen ing situs web utawa hubungi langsung!


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita