Bahan Puff Toe lan Counter Stiffener

Katrangan singkat:


Detail Produk

FAQ

Tag Produk

Produk

Bobot: Miturut kualitas, kekandelan lan ukuran
Bahan: serat poliester lan lem sing apik
Ketentuan pembayaran: Dening T / T, L / C utawa D / P, pembayaran liyane uga ditampa.
Tipe: insole
Wektu kiriman: ing 7-10 dina kanggo 2 kontainer
Pengepakan: nganggo sheet utawa roll

Rincian

1.Umume digunakake kanggo sepatu santai, sepatu, sepatu olahraga, sepatu bayi, sepatu hujan lan liya-liyane.

1 (1)

2.

Packing ing sheet sheet

Kandel

Ukurane

Bobot Bersih

0,90mm

36 "x 1,50m

0,75kg

1.00mm

36 "x 1,50m

0,81kg

1.20mm

36 "x 1,50m

0,90kg

1.30mm

36 "x 1,50m

0,975kg

1,40mm

36 "x 1,50m

1,05kg

1,50mm

36 "x 1,50m

1,125kg

1 (2)

 

3. Kauntungan Kompetitif Utama
1. Sampel gratis kasedhiya miturut panjaluk sampeyan. miturut priksaan sampeyan.
2. Yen sampeyan duwe sampel dhewe, kita bisa nyalin sawise mriksa kualitas sampel.
3. Yen ngemot barang, kita bakal ngirim gambar loading menyang mriksa pelanggan.
4. Kita bisa nyithak logo ing papan, kita duwe logo "EUROTEX333".

1 (3)

4.
1.Kita tetep nduweni kualitas stabil, rega cukup, pangiriman tepat waktu kanggo pangembangan perusahaan. Kita ketat kualitas lan wis lulus sertifikasi sistem mutu ISO9001.
2. Tujuan perusahaan: KANGGO Mbangun perusahaan material SHOE-CLASS FIRST, sing ndadékaké domestik, tujuan internasional: kerjasama tulus, filsafat manajemen win-win ing tangan: urip tulus, filsafat manajemen kerja sing isih ana ing ngisor iki: ing tembung lan tumindak kepemimpinan, minangka manajemen perusahaan, saben gerakane para staf, kabeh perusahaan.

1 (4)

FAQ

1. Kepiye supaya Pesen Lembar Counter sampeyan?

A: 1) Informasi produk-Jumlah, Spesifikasi (lembaran utawa ukuran, kekandelan lan syarat pengepakan lsp)

2) Wektu pangiriman dibutuhake.

3) Informasi pengiriman-Jeneng perusahaan, Alamat dalan, Nomer telpon lan fax, pelabuhan segara Tujuan.

4) Rincian kontak Forwarder yen sampeyan duwe ing China

2. Apa MOQ sampeyan?

A: MOQ kanggo negosiasi amarga beda produk lan syarat

3. Kepiye cara mbayar produk kasebut?

A: T / T, West Union utawa L / C. Setoran 30-50% sadurunge lan pembayaran saldo sing dibayar sadurunge dimuat.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita