Sembarang werna kasedhiya Papan insole nonwoven poleyster

Katrangan singkat:

Jeneng Produk Papan insole nonwoven Bahan poliester Werna warna apa wae sing kasedhiya Ketebalan 1.0mm-4.0mm Ukuran 1.5M * 1M Katrangan luwih bubuk, kekerasan umum, kinerja biaya dhuwur Panggunaan utamane kanggo bahan insole sepatu


Detail Produk

FAQ

Tag produk

produk

Ketebalan:1.00mm-4.00mm
Syarat-syarat pembayaran:T / T, L / C utawa D / P, pembayaran liyane uga kasedhiya, pls hubungi kita kanggo rincian liyane.
warna:kuning, coklat, jambon utawa werna apa wae ok.
Model:eurotex333, wodetex
Tipe bisnis:pabrikan

Rincian

1. Kaluwihan
Kaku kain sing sampurna, stabilitas daya tahan lentur tahan banyu.

2. Aplikasi
Manly digunakake kanggo soprt shoes, tas lan ing.

3. Rincian packing

kekandelan

Bobot

40GP / lembar

1.00mm

1.00kg

37400

1,25 mm

1,20 kg

23700

1,50 mm

1,40 kg

19700

1,75 mm

1,70 kg

16900

2.00mm

1,90 kg

14800

2,75 mm

2,60 kg

10400

3.00mm

3.00kg

8300

1

5. Layanan kita

1.Hubungi kita: ngandhani jumlah prodtct dibutuhake, materi lan syarat liyane.

2. Tandha kontrak: sawise pelanggan konfirmasi sampel, mlebu kontrak karo perusahaan kita.

6. Babagan kita informasi

1.15 taun pengalaman - kita wis prodhuksi lan nyediakke adhesives kanggo luwih saka 15 taun.

2. Quality menthekake-- kita duwe tim tartamtu kanggo nindakake pengawasan kualitas serius.

3. Layanan profesional-- kita ngatur karyawan supaya duwe pelatihan babagan produk lan layanan pelanggan saben taun.

1

FAQ

1.Apa babagan layanan sampeyan?
A: Pisanan, QC kita bakal pindhah ing pengawasan banget ketat ing banget langkah saka pengawasan saka materal mentahan (material pasuryan, lim lan backing kertas), lapisan PE, Silicon nutupi, Rewinding, Cut kanggo Packing, kanggo mesthekake saben langkah iku PASS.
Sajrone komunikasi, saben wong dodolan bakal komunikasi karo pelanggan kanthi balesan ing wektu sing efektif sajrone 12 jam.
Lan kolega dokumen kita nyedhiyakake dokumen sing cocog kanthi profesional lan pas wektune.
Mengko rekan personel dokumenter kita bakal komunikasi karo pelanggan kanthi lengkap.
Tim gabungan kita bakal nyedhiyakake saben pelanggan pengalaman blanja sing nyenengake.

2.Apa sampeyan melu pameran?

A: Ya, Kita rawuh expo materi sepatu ing wenzhou, shang hai, Guangzhou lan Quanzhou, China saben taun supaya kita bisa njaluk warta paling dianyari lan oppotunities ing pangarep-arep kanggo entuk pembangunan.







  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita