Papan Insole Strip anti banyu sing apik

Katrangan singkat:


Detail Produk

FAQ

Tag Produk

Produk

Jinis: Sol
Jeneng: wodetex
Nomer Model: bahan kanggo sol sepatu
Bahan: Serat poliester lan lem sing apik
Kekandelan: 1.00MM ~ 2.50MM kanggo sepatu insole
Ukuran: 1.00mx1.50m, 0.91mx 1.524m
MOQ: 1000 lembar
Panggunaan: Nggawe Insole Sepatu

Rincian

1.Bulang

1. Ramah lingkungan.

2. Papan insole non-anyaman poliester 100%.

3. Kelembapan, anti banyu, nyaman.

4. Bisa dihirup, bisa dipakai, tahan kuwat, anti banyu.

1

2. Paket & Pangiriman

Stripe Insole Board biasane digunakake kanggo insole sepatu.

Ukuran kekandelan 20'muat

1,00MM 1M X 1.5M 16.000 lembar

1,25MM 1M X 1.5M 12.800 lembar

1.50MM 1M X 1.5M 10.600 lembar

Dikemas kanthi bentuk gulung, ukuran gulung biasane 36 "x50m utawa 36" x100m lan diametere udakara 27cm. Kantong plastik bening PE sing kuwat digunakake kanggo ngemas gulungan. Tas anyaman kasedhiya yen dibutuhake.

1

3. Layanan kita
Kita bisa ngirim sampel gratis, lan kita bisa miturut kualitas sampel ngirim sampel gratis kanggo sampeyan mriksa.

4. Pameran

Kita wis melu pameran sepatu, kayata pameran sepatu Guangzhou guangzhou lan pameran sepatu asing.

1

5. Informasi perusahaan
1.Kami minangka pabrik sing ngupayakake riset, produksi, penjualan lan layanan kanggo para pelanggan.
2. Kita bakal nindakake sing paling apik kanggo nyukupi kabutuhan para pelanggan, wis ditetepake hubungan kerja jangka panjang lan ramah karo para pelanggan domestik lan manca sajrone pirang-pirang taun.
3. Pasar material sepatu utama yaiku Eropa, Timur Tengah, Amerika Selatan, Asia Tenggara lan wilayah liyane.
4. Sugeng rawuh pelanggan liyane sing gabung, dadi mitra bisnis kita ing salawas-lawase.

FAQ

1. Kepiye layanan sampeyan?
A: Kaping pisanan, QC kita bakal mriksa kanthi ketat banget nalika mriksa materal mentah (bahan rai, lem lan kertas backing), lapisan PE, lapisan Silicon, Rewinding, Cutting to Packing, kanggo mesthekake yen saben langkah wis LALU.
Sajrone komunikasi, saben wong sing adol bakal komunikasi karo pelanggan kanthi balesan wektu sing efektif sajrone 12 jam.
Lan kolega dokumen kita nyedhiyakake dokumen sing cocog kanthi profesional lan tepat wektu.
Mengko kolega personel dokumenter bakal komunikasi karo pelanggan kanthi lengkap.
Tim bersatu kita bakal nyedhiyakake saben pelanggan pengalaman blanja sing nyenengake.

2.Apa sampeyan melu pameran?

A: Ya, Kita melu pameran material sepatu ing wenzhou, shang hai, guangzhou lan quanzhou, China saben taun supaya bisa entuk warta lan oppotensi sing paling anyar kanthi pangarep-arep supaya bisa dikembangake.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita