Pabrik Profesional Papan Insole Belang Panel Poliester Nyaman lan Breathable

Katrangan singkat:

Nomer Model Warna Insole Putih lan abu-abu kanggo strobel MOQ 1000 lembar kanggo papan insole garis anti banyu Ketebalan Saka 1.00mm~3.00mm kanggo papan insole belang anti banyu Logo Kita bisa nyithak logo ing papan insole belang anti banyu Bahan Serat poliester sing apik, lem Kualitas A,B ,C,


Detail Produk

FAQ

Tag produk

produk

Tipe:Insoles
Jeneng merek:wodetex
Nomer Model:bahan kanggo insole sepatu
Bahan:Serat poliester sing apik lan lem
Ketebalan:1.00MM ~ 2.50MM kanggo insole sepatu
ukuran:1,00mx1,50m,0,91mx1,524m
MOQ:1000 lembar
Dianggo:Nggawe Insole Sepatu

Rincian

1. Wulu

1. Ramah lingkungan.

2. 100% polyester non woven insole Papan.

3. Kelembapan-bukti, anti banyu, nyaman.

4. Breathable, wearable, resistance bejat kuwat, anti banyu.

1

2. Packaging & Delivery

Stripe Insole Board utamane digunakake kanggo insole sepatu.

Ketebalan Ukuran 20'ark loading

1.00MM 1M X 1.5M 16.000 lembar

1.25MM 1M X 1.5M 12.800 lembar

1.50MM 1M X 1.5M 10.600 lembar

Dikempalken ing wangun muter, ukuran muter biasane 36 "x50m utawa 36" x100m lan diameteripun watara 27cm. PE kuwat tas plastik cetha digunakake kanggo Pack muter. Kantong anyaman kasedhiya yen dibutuhake.

1

3. Layanan kita
Kita bisa ngirim sampel gratis, lan miturut kualitas sampel sampeyan bisa ngirim sampel gratis kanggo sampeyan mriksa.

4. Pameran

Kita wis melu pameran sepatu sing akeh, kayata pameran sepatu Shanghai Guangzhou lan pameran sepatu manca.

1

5. Informasi perusahaan
1.We minangka pabrik sing nggawe kabeh gaweyan kanggo riset, produksi, dodolan lan layanan kanggo para pelanggan.
2. Kita bakal nindakake sing paling apik kanggo gawe marem kabutuhan pelanggan, wis diadegaké long term lan hubungan kerjasama loropaken karo pelanggan domestik lan manca kanggo akèh taun.
3.Pasar bahan sepatu utama kita yaiku Eropa, Timur Tengah, Amerika Selatan, Asia Tenggara lan wilayah liyane.
4. Sugeng rawuh luwih akeh pelanggan kanggo gabung karo kita, dadi mitra bisnis selawase.

FAQ

1.Apa babagan layanan sampeyan?
A: Pisanan, QC kita bakal pindhah ing pengawasan banget ketat ing langkah banget saka pengawasan saka materal mentahan (bahan pasuryan, lim lan backing kertas), lapisan PE, Silicon nutupi, Rewinding, Cutting kanggo Packing, kanggo mesthekake saben langkah iku PASS.
Sajrone komunikasi, saben wong dodolan bakal komunikasi karo pelanggan kanthi balesan ing wektu sing efektif sajrone 12 jam.
Lan rekan dokumen kita nyedhiyakake dokumen sing cocog kanthi profesional lan pas wektune.
Mengko rekan personel dokumenter kita bakal komunikasi karo pelanggan kanthi lengkap.
Tim gabungan kita bakal nyedhiyakake saben pelanggan pengalaman blanja sing nyenengake.

2.Apa sampeyan melu pameran?

A: Ya, Kita rawuh expo materi sepatu ing wenzhou, shang hai, Guangzhou lan Quanzhou, China saben taun supaya kita bisa njaluk warta paling dianyari lan oppotunities ing pangarep-arep kanggo entuk pembangunan.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita