kain nonwoven nganggo eva

Katrangan singkat:


Detail Produk

FAQ

Tag Produk

Produk

Kekandelan: kekandelan kain nganggo EVA ora apa-apa
Lem Coatted: Lem Kuat, Lem oridinary, Lem Banyu, lsp.
Ukuran: jembaré bisa 1,37m, 0,914m, 1,50m, 1,60m, 50m saben rol, 100m saben rol, miturut sarat.
Bahan Kain: D01,208,, Kain Velor, Macam-macam kain bolong.
Kain gsm: saka 15gsm nganti 300gsm kasedhiya

1 (3)

Rincian

1. Kualitas: Pabrik kita duwe macem-macem jinis kain nonwoven sing bisa dipilih. Apa wae atose EVA ora apa-apa.
Werna: OEM, warna kain lan EVA ok, sesuai karo kebutuhan pelanggan.
Bahan: kain nganggo EVA digawe saka poliester nonwoven, lem, EVA sing apik

2. Rincian paket lan pangiriman
1, Biasane kain nganggo EVA yaiku muter nganggo tabung kertas lan polybag awet. (Sesuai kebutuhan pelanggan. 2, bisa dikemas nganggo palet kayu
MOQ: 500meter saben warna. adhedhasar sarat sampeyan.

3.Fungsi
ambegan, Eco-friendly, Dicuci

1 (2)

4. Rincian Paket
MOQ: 500meter saben warna
Pelabuhan: Pelabuhan Xiamen
Kemampuan pasokan: luwih saka 10.000meter kanggo kain nganggo EVA saben dina.
Wektu pangiriman: ing 7 dina siji kontainer lengkap
Ketentuan Pembayaran: T / T, L / C utawa D / P.payaran liyane uga kasedhiya, pls hubungi kita kanggo rincian liyane.

1 (1)

5. Babagan informasi
1. Sesuai karo standar sistem perusahaan modern lan kanthi sikap "presisi, rajin lan praktis", nyoba ningkatake efisiensi produksi lan kualitas saliyane nyuda biaya, supaya bisa memenuhi permintaan pelanggan kanthi kualitas tinggi lan rega paling apik produk Saiki kita ngarepake kerja sama sing luwih gedhe karo para pelanggan jaban rangkah adhedhasar keuntungan bebarengan.
2. Pabrik kita angsal sertifikat ISO9001, sertifikat ISO14000.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita