Paket kanthi gulung. ing njero polybag kanthi tas anyaman njaba, sampurna ……

Paket kanthi gulung. ing njero polybag karo tas anyaman ing njaba, urutan ngemot kontianer sing sampurna, tanpa mbuang-mbuwang ruang pelanggan

Kanggo ngrampungake kahanan ekspor industri sepatu China sing parah ing taun-taun pungkasan lan nemokake kapercayan ing persaingan, Xinlian Shoes Supply Chain Co., Ltd. lan Shoedu Real Estate Development Co., Ltd. bareng-bareng nggawe pasokan sepatu integral online lan offline ekosistem transaksi rantai—— Pusat Perdagangan Rantai Pasokan Sepatu China (sabanjure diarani "Pusat Perdagangan"). Proyek kasebut bertujuan kanggo nggabungake sumber daya industri sepatu, ningkatake transformasi lan upgrade rantai industri sepatu China, nggawe ekosistem dagang sing fokus ing rantai pasokan sepatu, lan ngembangake lapangan subur kanggo perdagangan internasional.

Dilaporake manawa Pusat Perdagangan Rantai Pasokan Sepatu China ana ing pinggir Kali Feiyun ing Wenzhou · Ruian, kutha propinsi Rui'an Overseas Chinese Trade Town kanthi prefiks "Qiao" ing Provinsi Zhejiang, lan ana ing "salib emas" sepur, kacepetan dhuwur lan dalan gedhe nasional. Tahap pertama duwe area konstruksi udakara 100.000 meter persegi, sing nutupi patang paviliun utama bahan sepatu, sepatu pria, sepatu wanita, lan sepatu bocah. Uga duwe pusat pameran sepatu internasional internasional, pusat merek, pusat riset lan pangembangan teknologi, pusat transformasi prestasi, lan peralatan cerdas. Lima bidang khusus ing pusat kasebut nggabungake pusat siaran langsung selebriti Internet, e-commerce nggawe akeh, lan fasilitas pendukung industri liyane, uga fasilitas pendukung umum kayata pusat panganan lan aula pesta besar, kanggo nggawe basis pesenan digital sing cerdas kanggo sepatu.
Kaping pisanan, Pusat Perdagangan Rantai Pasokan Sepatu China nggabungake rong platform online sing dikembangake kanthi mandhiri dening Xinlian E-commerce, platform layanan lengkap saka rantai pasokan sepatu "Shoe Netcom" lan platform pemasaran lan ekspor internasional kanggo industri sepatu "Trade Shoe Pelabuhan ”liwat rong platform Nguatake pusat perdagangan, nggawe model bisnis perdagangan Internet + anyar, nyedhiyakake kabeh jaringan, lan mbukak rantai hilir lan hilir rantai industri sepatu kanggo ngatasi asimetri informasi sumber daya ing industri sepatu .

Kapindho, Pusat Perdagangan Rantai Pasokan Sepatu China wis nggawe pasar dagang fisik offline 100.000 meter persegi. Ing lantai papat bangunan utama pusat dagang, area pameran sepatu wis dilindhungi undhang-undhang, lan pusat pameran sepatu global bakal dibangun kanthi hosting puluhan pameran pesenan saben taun. , Nggawe ekosistem aglomerasi industri sepatu. Antarane, perlu dielingi manawa dhukungan saka United Nations Industrial Development Organisation Shanghai Global Science and Technology Center lan Pamrentah Kota Ruian, pusat perdagangan kasebut uga bakal dadi rong acara global saben taun, Global Light Industrial Commodities (Shoes) Konferensi pengadaan rantai pasokan Expo lan sepatu China (Ruian). Ngundang pembeli global kanthi teratur, nggabungake pelanggan ing jaban rangkah, pembeli gedhe, merek terkenal lan platform e-commerce, lsp., Kanggo nggawe jendela docking perdagangan kanggo perusahaan sepatu Cina lan pembeli internasional.

Pungkasan, Pusat Perdagangan Rantai Pasokan Sepatu China nggunakake papat dhasar minangka titik dhukungan kanggo upgrade industri sepatu.

1


Wektu kiriman: Aug-25-2020