Packing kanthi gulungan.njero polybagbag karo tas anyaman njaba, sampurna……

Packing kanthi gulungan.polybagbag njero karo tas anyaman njaba, urutan loading contianer sampurna, tanpa mbuang ruang contianer pelanggan

Kanggo ngatasi kahanan ekspor sing abot ing industri sepatu China ing taun-taun pungkasan lan njelajah kapercayan ing kompetisi, Xinlian Shoes Supply Chain Co., Ltd. lan Shoedu Real Estate Development Co., Ltd. wis bebarengan nggawe pasokan sepatu terpadu online lan offline. ekosistem transaksi rantai—— Pusat Dagang Rantai Pasokan Sepatu China (sabanjuré diarani "Pusat Dagang").Proyèk iki nduweni tujuan kanggo nggabungake sumber daya industri sepatu, ningkatake transformasi lan nganyarke rantai industri sepatu China, nggawe ekosistem dagang sing fokus ing rantai pasokan sepatu, lan ngembangake lemah sing subur kanggo perdagangan internasional.

Kacarita Pusat Dagang Rantai Pasokan Sepatu China dumunung ing pinggir Kali Feiyun ing Wenzhou·Ruian, kutha provinsi Rui'an Overseas Chinese Trade Town kanthi ater-ater "Qiao" ing Provinsi Zhejiang, lan dumunung ing "salib emas" saka railways, kacepetan dhuwur lan dalan nasional.Fase pisanan nduweni area konstruksi watara 100.000 meter persegi, kalebu papat paviliun utama bahan sepatu, sepatu lanang, sepatu wanita, lan sepatu bocah.Uga duwe pusat pameran sepatu merek internasional khusus, pusat merek, pusat riset lan pangembangan teknologi, pusat transformasi prestasi, lan peralatan cerdas Lima wilayah khusus pusat kasebut nggabungake pusat siaran langsung selebriti Internet, e-commerce kreasi wong akeh, lan fasilitas pendukung industri liyane, uga fasilitas pendukung umum kayata pusat pangan lan aula pesta gedhe, kanggo nggawe basis pesenan digital pinter sepatu.
Kaping pisanan, China Shoes Supply Chain Trading Center nggabungake rong platform online sing dikembangake kanthi mandiri dening Xinlian E-commerce, platform layanan lengkap rantai pasokan sepatu "Shoe Netcom" lan platform pemasaran lan ekspor internasional kanggo industri sepatu "Shoe Trade. Pelabuhan" liwat rong platform Empower pusat dagang, mbangun model bisnis anyar Internet + perdagangan, lay metu kabeh jaringan, lan mbukak munggah lan hilir chain industri sepatu kanggo ngatasi asimetri informasi sumber ing industri sepatu. .

Sareh, China Shoes Supply Chain Trading Center wis dibangun offline pasar dagang fisik 100.000 meter persegi.Ing lantai papat saka bangunan utama pusat dagang, area pameran sepatu wis dilindhungi undhang-undhang, lan pusat pameran sepatu global bakal dibangun kanthi nyelenggarakake puluhan pameran pesenan saben taun., Mbentuk ekosistem aglomerasi industri sepatu.Antarane wong-wong mau, perlu dicathet yen kanthi dhukungan kuat saka Organisasi Pembangunan Industri Perserikatan Bangsa-Bangsa Shanghai Pusat Ilmu lan Teknologi Global lan Pemerintah Kotamadya Ruian, pusat dagang kasebut uga bakal dadi tuan rumah rong acara global saben taun, Komoditas Industri Ringan Global (Sepatu). China (Ruian) Expo lan konferensi pengadaan rantai pasokan sepatu.Ajeg ngajak para panuku global, nyawijikake pelanggan ing luar negeri, panuku gedhe, merek kondhang lan platform e-commerce, lan liya-liyane, kanggo nggawe jendela docking perdagangan kanggo perusahaan sepatu Cina lan para panuku internasional.

Pungkasan, Pusat Dagang Rantai Pasokan Sepatu China nggunakake papat dhasar kasebut minangka titik dhukungan kanggo nganyarke industri sepatu.

1


Wektu kirim: Aug-25-2020