Profil Perusahaan

Jinjiang Worui Trading Co., Ltd. didegaké ing 2003. Perusahaan iki dumunung ing Jinjiang, "ibukutha sepatu misuwur ing China".Kita minangka perusahaan sing ngupayakake riset, penjualan, lan pelanggan layanan. Kaya slogan Worui, "Bahan worui, jaminan kualitas", kita mesthi negesake manawa kualitas minangka urip perusahaan.Mung kanthi tetep kualitas kanggo pelanggan bisa ndadekake Worui tansah ing posisi anjog ing industri shoes.
Perusahaan spesialisasi ing adol Lembaran Kimia, Papan Insole Serat Nonwoven, Papan Insole Kertas, Lembar Lem Panas Leleh, Film Suhu Dhuwur lan Sedheng TPU, Papan Insole Stripe, Lembar Lem Panas Leleh PingPong, Lembar Leleh Panas TPU, Lembar Leleh Panas Kain, Jahitan Kain Berikat, Kain Nonwoven PK, Cambrelle Nilon, Lapisan Papan Insole Lan Lapisan Kain, Komposit EVA / Spons lan bahan sepatu liyane. Spesifikasi produk sing wis rampung kanggo nyukupi kabutuhan pelanggan ing tingkat sing beda-beda, saka pesenan nganti pangiriman, supaya profesional kita entuk siji -mandeg layanan kanggo pelanggan.
Kita wis nggawe hubungan kerjasama jangka panjang lan loropaken karo pelanggan domestik lan manca nganti pirang-pirang taun.Produk kita laris ing saindenging negara lan diekspor menyang Asia Tenggara, Timur Tengah, Amerika Selatan, Afrika, Eropa lan negara liya.
Yen sampeyan kasengsem ing samubarang produk kita utawa pengin ngrembug pesenan adat, please aran gratis kanggo hubungi kita.kita ngarep-arep nggawe hubungan bisnis sing sukses karo klien anyar ing saindenging jagad ing mangsa ngarep.

company


Wektu kirim: Nov-19-2020