Periode loading sibuk

QQ图片20210126103501QQ图片20210126103528QQ图片20210126103538QQ图片20210126103542

Festival Musim Semi, liburan tradisional Tionghoa wis nyedhak, Kanggo kita sing wis biasa sibuk, saya suwe saya kesel.Amarga masalah ekspor paling gedhe ing taun iki yaiku kargo segara mundhak akeh banget, biaya impor para pelanggan mesthi dadi larang.Kargo segara ing Afrika wis ngluwihi 10.000 dolar AS sing nyebabake sawetara pelanggan Afrika saka perusahaan kita tundha pesenan, lan padha dijadwalake kanggo nggawe pesenan sawise Festival Musim Semi.Perusahaan kita bubar nguatake kontak karo pengangkut barang.Sing duwe rencana kiriman diatur 2-3 minggu sadurunge kanggo mesthekake yen ana spasi lan contianers kanggo loading, lan kanggo nyedhiyani pangayoman pas wektune kanggo sawetara pelanggan sing semangat kanggo kapal.Kanggo layanan perusahaan kita, para pelanggan mikir manawa profesional, tulus lan sampurna.

Sasi iki, kita duwe 5-6 contianers saben minggu kanggo loading.Sanajan contianers teka ing wayah wengi, buruh kita siyaga sawayah-wayah kanggo mesthekake yen kabeh barang pelanggan bisa dimuat menyang contianers tanpa mbuang barang segara pelanggan.Mesthi, ing wektu sing padha, kualitas produk mung bisa dikirim menyang pelanggan sawise inspeksi lan konfirmasi, supaya kualitas "wodetex" dijamin.

Mangga deleng gambar ing ngisor iki saka loading contianers anyar sing uga kasedhiya ing wayah awan lan wengi.Pemuatan diatur kanthi tertib lan direncanakake.Buruh kita kooperatif banget karo karya kita.Ing kene, perusahaan kita matur nuwun kanthi tulus amarga kerja keras sampeyan.Matur nuwun kanggo mungkasi karya kita kanthi sampurna.Mangga terus kerja kanggo perusahaan kita sawise Festival Musim Semi, lan ati-ati ing dalan bali sajrone Festival Musim Semi.Muga-muga sampeyan kulawarga sing seneng lan slamet.

 


Wektu kirim: Jan-26-2021