Ing "munggah rega" rong taun kepungkur, akeh cilik lan medium-ukuran……

Ing "kenaikan rega" rong taun kepungkur, akeh perusahaan cilik lan menengah sing ora bisa nahan tekanan kasebut lan diilangi kanthi bertahap dening pasar.Dibandhingake karo predicament sing diadhepi perusahaan cilik lan menengah, perusahaan gedhe kanthi produk teknis luwih sithik pengaruhe.Ing tangan siji, amarga akeh panjaluk bahan mentah saka perusahaan gedhe, bahan mentah perusahaan gedhe umume nggunakake berjangka.Karakteristik dagang berjangka mbisakake perusahaan gedhe kanggo tuku pasokan bahan mentah stabil pemasok bahan mentah ing sawetara wulan sabanjure sadurunge kenaikan rega, sing nyuda pengaruh kenaikan rega bahan mentah ing perusahaan.Ing tangan liyane, perusahaan gedhe gumantung ing teknologi Advanced lan kontrol manufaktur dhuwur-mburi ing pasar mid-to-high-end.Nilai tambah produk dhuwur, lan kemampuan kanggo nahan risiko mundhake rega bahan mentah mesthi luwih kuwat.

Kajaba iku, ing impact saka kompetisi pasar lengkap lan meksa lingkungan, kapasitas produksi sakdurunge wis mboko sithik ngankat munggah, kang uga wis dipun upgrade teknologi saka industri, industri sepatu wis bali menyang trek tengen, lan pangsa pasar saka perusahaan anjog. ing industri wis tambah akeh.Ing mangsa ngarep, kanthi paningkatan spesialisasi pasar sing terus-terusan, kualitas lan tingkat rantai industri sepatu Jinjiang bakal nyedhiyakake kahanan sing apik, produksi bakal dadi luwih konsentrasi, lan pasar bakal luwih stabil.

Nyatane, saliyane raksasa teknologi kasebut ing pasar, sawetara perusahaan teknologi canggih wis nggawe prestasi ing manufaktur sandhangan sing cerdas.Contone, merek jeroan "Jiaoyi" mbentuk maneh rantai pasokan sandhangan liwat data gedhe lan manufaktur cerdas kanggo entuk turnover dhuwur lan turnover sing sithik.Persediaan malah cedhak karo nol.Teknologi Xindong didegaké ing 2018. Teknologi simulasi materi digital 3D ultra-tliti digawe kanthi kerjasama Pusat Informasi Tekstil China ngidini kain bisa njupuk kauntungan saka teknologi digital, ngewangi perusahaan kanthi cepet virtualisasi tampilan produk lan pra-sales tanpa biaya, lan nyuda kain 50% biaya riset lan pangembangan lan 70% biaya marketing kanggo manufaktur lan pemilik merek wis nyepetake siklus pangiriman kanthi
90%.
Ekspor rasukan saiki ana ing titik infleksi, promosi dodolan + mangsa adhem mbantu konsumsi sandhangan
Dipengaruhi dening epidemi ing separo pisanan taun, luwih saka 80% saka revenue perusahaan industri apparel nolak, kang akeh mengaruhi kamakmuran industri.Miturut data saka Kementrian Perindustrian lan Teknologi Informasi, ing wulan Agustus, ekspor sandhangan mundhak 3,23% saben taun, yaiku pisanan yen pertumbuhan positif saben wulan diterusake sawise 7 wulan pertumbuhan negatif ing taun kasebut.
Ing wulan September, kegiatan "Wulan Promosi Konsumsi" Nasional 2020 sing diatur dening Kamentrian Perdagangan lan Stasiun Radio, Film lan Televisi Pusat lan liburan festival kaping pindho "Sewelas" nduwe dorongan signifikan kanggo industri rasukan lan tekstil.Kegiatan promosi "Double Eleven" lan "Double 12" bakal terus nambah konsumsi tekstil lan sandhangan.Kajaba iku, Administrasi Meteorologi China nyatakake tanggal 5 Oktober yen acara La Niña samesthine bakal kedadeyan ing mangsa iki, sing nuduhake fenomena banyu adhem sing duwe suhu permukaan anomali ing Pasifik tengah lan wétan khatulistiwa lan wis tekan tingkat tartamtu. intensitas lan durasi.Cuaca sing adhem banget ing mangsa iki wis ngrangsang konsumsi sandhangan mangsa.


Wektu kirim: Aug-25-2020