Ing "kenaikan rega" sajrone rong taun kepungkur, akeh ukuran cilik lan menengah ……

Ing "kenaikan rega" sajrone rong taun kepungkur, akeh perusahaan cilik lan menengah durung bisa nahan tekanan kasebut lan wis ngilangi pasar kanthi bertahap. Yen dibandhingake karo kahanan sing diadhepi perusahaan cilik lan menengah, perusahaan gedhe kanthi produk teknis luwih akeh pengaruh. Siji tangan, amarga akeh permintaan bahan baku saka perusahaan gedhe, bahan baku perusahaan gedhe umume nggunakake berjangka. Karakteristik perdagangan berjangka nggawe perusahaan gedhe tuku pasokan bahan baku pemasok bahan baku ing sawetara wulan sabanjure sadurunge kenaikan rega, sing nyuda banget pengaruh kenaikan rega bahan baku ing perusahaan. Kosok baline, perusahaan gedhe gumantung karo teknologi Advanced lan manufaktur mewah kanggo ngontrol pasar menengah nganti pungkasan. Nilai tambahan produk iku dhuwur, lan kemampuan kanggo tahan mundhak rega bahan baku mesthi wae luwih kuwat.

Kajaba iku, kanthi pengaruh persaingan pasar lengkap lan tekanan lingkungan, kapasitas produksi mundur sithik mbaka sithik, sing uga ningkatake upgrade teknologi ing industri, industri sepatu wis bali menyang jalur sing bener, lan pangsa pasar saka perusahaan-perusahaan terkemuka ing industri wis tambah. Ing mbesuk, kanthi terus-terusan nambahake spesialisasi pasar, kualitas lan level rantai industri sepatu Jinjiang bakal nggawa kahanan sing apik, produksi bakal dadi luwih konsentrasi, lan pasar bakal luwih stabil.

Kasunyatane, saliyane karo raksasa teknologi kasebut ing pasar, sawetara perusahaan teknologi canggih wis ngasilake prestasi manufaktur klambi sing cerdas. Contone, merek jeroan "Jiaoyi" mbentuk maneh rantai pasokan sandhangan liwat data gedhe lan manufaktur cerdas kanggo entuk omset sing dhuwur lan omset kurang. Inventarisasi malah nganti nol. Teknologi Xindong didegake ing taun 2018. Teknologi simulasi materi digital 3D presisi sing digawe kanthi kerjasama Pusat Informasi Tekstil China ngidini kain bisa nggunakake teknologi digital, ngewangi perusahaan kanthi cepet nggawe tampilan produk lan pre-sales tanpa biaya, lan nyuda kain 50% biaya riset lan pangembangan lan 70% biaya pemasaran kanggo pabrikan lan pamilik merek wis nyepetake siklus pangiriman kanthi
90%
Ekspor klambi saiki dadi titik inflasi, promosi penjualan + mangsa adhem mbantu konsumsi sandhangan
Pengaruh epidemi kasebut ing paruh pertama taun iki, luwih saka 80% penghasilan perusahaan industri pakaian mudhun, sing mengaruhi kemakmuran industri kasebut. Miturut data saka Menteri Perindustrian lan Teknologi Informasi, ing wulan Agustus, ekspor sandhangan tambah 3,23% saben taun, yaiku kaping pisanan yen pertumbuhan positif saben wulan diterusake sawise 7 wulan tuwuh negatif ing taun kasebut.
Ing wulan September, kegiyatan "Wulan Promosi Konsumsi" Nasional sing diselenggarakake dening Menteri Perdagangan lan Stasiun Radio, Film lan Televisi Pusat lan preinan festival ganda "Kesebelas" nyurung industri sandhangan lan tekstil. Aktivitas promosi "Double Eleven" lan "Double 12" banjur terus nambah konsumsi tekstil lan sandhangan. Kajaba iku, Administrasi Meteorologi China nyatakake tanggal 5 Oktober manawa acara La Niña diarepake kedadeyan ing musim salju iki, sing nuduhake fenomena banyu adhem sing duwe suhu permukaan anomali ing pasifik tengah lan wétan Pasifik lan wis tekan derajat tartamtu intensitas lan durasi. Cuaca sing adhem banget musim salju iki wis ngrangsang konsumsi sandhangan mangsa.


Wektu kiriman: Aug-25-2020